kendimi buraya attım..

Bide sana tavsiyem canim fazla alttan alma. Ben 8 yıldır evliyim hep alttan alan ben. Sen bu hatayi yapma

Bide sana tavsiyem canim fazla alttan alma. Ben 8 yıldır evliyim hep alttan alan ben. Sen bu hatayi yapma
nişanlım, haklı olsan da sus diyor bazen bana böyle nasihatler verince kendimden soğuyorum

Ben ortada büyuk bir sorun goremedim canim olur öyle şeyler bazen şaka kaldırmadıģımız zamanlar olur belki onunda o anına denk geldi

Evet haklısın sorun büyük değil ama onu ilk defa böyle gördüm canım, sıkıntım bu yüzden onun bana soğuk davranmasına dayanamıyorum

arkadaşlar lütfen yangına körükle gitmeyin ya, çok mutsuzum. sadece ne yapmam gerektiği hakkında yorum lütfen

demek ki el sakasi sevmiyor ozellikle aile yaninda yapma el sakasi filan.
Bnm esimde cok yapar el kol sakasi,en sinir oldugum seydir ozellikle baskasinin yaninda yapinca o eli kirasim gelir.

arkadaşlar lütfen yangına körükle gitmeyin ya, çok mutsuzum. sadece ne yapmam gerektiği hakkında yorum lütfen
Valla cnm senin eş adayı biraz sınırlı bu tip ve ofkesini kontrol edemio gibi sende fazlaca alingan bı tipsin anladigim kadarıyla bu adamdan çok çekersin hı ancak kendinden ödün verebilirsen görmez duymaz ve her yaptığını sorgulamazsan ki bu çok zor ancak ozamn mutlu bi çift olabilirsiniz hakkında hayırlısı olsun

Kim bilir kafasında ne tilkiler dönüyor. Bir şey olmuş bence ne oluğunu öğrenmeye çalış

demek ki el sakasi sevmiyor ozellikle aile yaninda yapma el sakasi filan.
Bnm esimde cok yapar el kol sakasi,en sinir oldugum seydir ozellikle baskasinin yaninda yapinca o eli kirasim gelir.

Beni anı bi sinir alır el sakalarini fln.
Bende haz etmiyorum.
Bildiğin kör ve sağır oluyorum. ×_×
Barışmış olmanıza da sevindim.
Zaten herşey tadında güzel.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…