haklısınızAbartmışsınız.
nişanlım, haklı olsan da sus diyorBide sana tavsiyem canim fazla alttan alma. Ben 8 yıldır evliyim hep alttan alan ben. Sen bu hatayi yapma
Gitdikce benim eşime benzemeye basladınişanlım, haklı olsan da sus diyorbazen bana böyle nasihatler verince kendimden soğuyorum
Kasım doğumlu, burcunu hiç merak etmedim ablaYoksa burcu aslanmi
Ben ortada büyuk bir sorun goremedim canim olur öyle şeyler bazen şaka kaldırmadıģımız zamanlar olur belki onunda o anına denk geldi
arkadaşlar lütfen yangına körükle gitmeyin ya, çok mutsuzum. sadece ne yapmam gerektiği hakkında yorum lütfen
demek ki el sakasi sevmiyor ozellikle aile yaninda yapma el sakasi filan.
Bnm esimde cok yapar el kol sakasi,en sinir oldugum seydir ozellikle baskasinin yaninda yapinca o eli kirasim gelir.
Valla cnm senin eş adayı biraz sınırlı bu tip ve ofkesini kontrol edemio gibi sende fazlaca alingan bı tipsin anladigim kadarıyla bu adamdan çok çekersin hı ancak kendinden ödün verebilirsen görmez duymaz ve her yaptığını sorgulamazsan ki bu çok zor ancak ozamn mutlu bi çift olabilirsiniz hakkında hayırlısı olsunarkadaşlar lütfen yangına körükle gitmeyin ya, çok mutsuzum. sadece ne yapmam gerektiği hakkında yorum lütfen
Bak gördünmü ne guzel bi uyandırma olmuş.cok sevindim adınagünaydın kızLar :) Eki Görüntüle 1995504
Bak gördünmü ne guzel bi uyandırma olmuş.cok sevindim adına
demek ki el sakasi sevmiyor ozellikle aile yaninda yapma el sakasi filan.
Bnm esimde cok yapar el kol sakasi,en sinir oldugum seydir ozellikle baskasinin yaninda yapinca o eli kirasim gelir.
teşekkür ederim canım benim çok sağol :)barıştınızmı ? ay canım ya inşallah tekrarlanmaz böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?