Kendimi bildim bileli beğenmiyorum. Aynya bakmaktan fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Bana çirkinsin diyenlerde oldu. Kardeşim babam birkaç arkadaşım... Moralimi hep bozdular. Beğendiğim bir çocuk var. Güzel yüzlü beyaz tenli küçük elli kçüçük ayaklı güzel gözlü güzel saçlı kızlardan hoşlanıyor. Geçenlerde yemekhane de onun ideal tipine benzeyen bir kız gördüm o kadar üzüldüm ki
Ben öyle bir kız olsaydım beni tercih ederdi. Ama öyle değilim işte. Benim ayaklar numara eller büyük
Mesela büyük gözlere güzel deerler halk arasında. Benim gözlerim kocaman ama bir kere bile beğenen olmadı. Ya ben bu kendimi çirkin hissetme hastalığından nasıl kurtulacağım? Kendimden nefret ediyorum. Hayatta sanki hiçbir şeyi haketmediğimi düşünüyorum. Aklıma geldikçe yazacağım

Mesela büyük gözlere güzel deerler halk arasında. Benim gözlerim kocaman ama bir kere bile beğenen olmadı. Ya ben bu kendimi çirkin hissetme hastalığından nasıl kurtulacağım? Kendimden nefret ediyorum. Hayatta sanki hiçbir şeyi haketmediğimi düşünüyorum. Aklıma geldikçe yazacağım