Kendimi çirkin görüyorum :( :(

yemememek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
102
34
13
34
Kendimi bildim bileli beğenmiyorum. Aynya bakmaktan fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Bana çirkinsin diyenlerde oldu. Kardeşim babam birkaç arkadaşım... Moralimi hep bozdular. Beğendiğim bir çocuk var. Güzel yüzlü beyaz tenli küçük elli kçüçük ayaklı güzel gözlü güzel saçlı kızlardan hoşlanıyor. Geçenlerde yemekhane de onun ideal tipine benzeyen bir kız gördüm o kadar üzüldüm ki :( Ben öyle bir kız olsaydım beni tercih ederdi. Ama öyle değilim işte. Benim ayaklar numara eller büyük
Mesela büyük gözlere güzel deerler halk arasında. Benim gözlerim kocaman ama bir kere bile beğenen olmadı. Ya ben bu kendimi çirkin hissetme hastalığından nasıl kurtulacağım? Kendimden nefret ediyorum. Hayatta sanki hiçbir şeyi haketmediğimi düşünüyorum. Aklıma geldikçe yazacağım

Sadece sana kötü gelen özelliklerinden bahsetmişsin.
Eminim görsek birçok şeyi beğeneceğiz.
Yani sana öyle geliyordur bir nevi.
Babamda benimle çirkinlik anlamında dalga geçer, takılır.
Ama takmıyorum "Hehheeeytt baba ne ki kızı ne nolsun" diyip elimi sallıyorum odama kaçıyorum gülüşüyoruz.
Sende takıl, böyle şeyleri de kafana takma bence.

Sadece sana kötü gelen özelliklerinden bahsetmişsin.
Eminim görsek birçok şeyi beğeneceğiz.
Yani sana öyle geliyordur bir nevi.
Babamda benimle çirkinlik anlamında dalga geçer, takılır.
Ama takmıyorum "Hehheeeytt baba ne ki kızı ne nolsun" diyip elimi sallıyorum odama kaçıyorum gülüşüyoruz.
Sende takıl, böyle şeyleri de kafana takma bence.
ama benim babam kardeşim ve de arkadaşım bunu söylerken ciddiydi. Kendime olan güvenim kırıldı hep. Em,n ol beğenecek en ufak bir yerim bile yok

ama benim babam kardeşim ve de arkadaşım bunu söylerken ciddiydi. Kendime olan güvenim kırıldı hep. Em,n ol beğenecek en ufak bir yerim bile yok

kaç yaşındasın, özgüveninin çok kırılmış belli ki ama emin ol en önemli şey özgüven

Bir ara bir kanalda program vardı. İsmini inan hatırlamıyorum. (2012-2013 civarı) bir beyefendi sunuyordu.
Yaklaşık 40 dk konuşuyordu bir konu hakkında. Bulabilsem link atardım.
Velhasıl-kelam şöyle bir anısını anlattı.
Onların zamanında gözlüklü kızlara çirkin gözüyle bakılıyormuş. Eşinin annesi de kızı gözlüklü diye çok üzülüyormuş yuva kuramayacak diye. Adam demişti ki benimde gözlüklü kızlara zaafım vardı o dönem (üni dönemi yanlış hatırlamıyorsam) eşimi görür görmez tutuldum.
Hatta sonunda tasvip etmesem de boncuk yerde kalmaz, her körün bir alıcısı var gibi sözler bir nevi doğru demişti.
Yıllar oldu ama çok etkilendim o konuşmadan.

21 yaşındayım. Evet çocukluktan beri özgüvensiz biriyim

Bu yaşlarda yüz oturmaya başlar zaten. Kendine her yönden geliştirirsen (zannetmiyorum ama) fiziksel açıklarını çok rahat kapatırsın.

Bir ara bir kanalda program vardı. İsmini inan hatırlamıyorum. (2012-2013 civarı) bir beyefendi sunuyordu.
Yaklaşık 40 dk konuşuyordu bir konu hakkında. Bulabilsem link atardım.
Velhasıl-kelam şöyle bir anısını anlattı.
Onların zamanında gözlüklü kızlara çirkin gözüyle bakılıyormuş. Eşinin annesi de kızı gözlüklü diye çok üzülüyormuş yuva kuramayacak diye. Adam demişti ki benimde gözlüklü kızlara zaafım vardı o dönem (üni dönemi yanlış hatırlamıyorsam) eşimi görür görmez tutuldum.
Hatta sonunda tasvip etmesem de boncuk yerde kalmaz, her körün bir alıcısı var gibi sözler bir nevi doğru demişti.
Yıllar oldu ama çok etkilendim o konuşmadan.
gerçekten etkileyici

Ya kıyamam canım benim. Kimin ne dediğine bakma. Belki de şaka yapıyorlardır:) nereni beğenmiyorsun mesela?
yüzümde ağzım dişlerim ve de kulaklarım dışaında hiçbir yerimi bğenmiyorum. Gözleri boş bakıyor. Kşalarım yok denecek kadar az. Krpiklerim kısa. Burnum kemerli tenim esmer. Ellerim bbüyük ayaklarım 40 numara

belkide bakımsızımdır :KK70: :KK70: Deneyim bari :KK70: Çünkü makyaj falan yapmıyorum
Yapsana kiz. Gozlerini turkan soray gibi boya :D abart bi guzel. Cogu erkek oyle boyali şaziyeleri begeniyo. Cok boya cok bakim gibimi goruyorlar ne :D Hic makyaj yapmayan insan birden yapinca cok degisiyo. Bi dene derim

yüzümde ağzım dişlerim ve de kulaklarım dışaında hiçbir yerimi bğenmiyorum. Gözleri boş bakıyor. Kşalarım yok denecek kadar az. Krpiklerim kısa. Burnum kemerli tenim esmer. Ellerim bbüyük ayaklarım 40 numara
kaşlarını kalem ile belirginleştirebilirsin. imkanın varsa kaş yaptırabilirsin kendine. kirpiklerin içinde takma kirpik kullanıp diplerine her gece yatmadan önce besleyici serum sürebilirsin.

Kaslarini boya benimde cok az seyrek. Kirpik tak. Benim görümce usenmeden her sabah kalkip takar :D Agiz dis baska ne kaldi :D milletde ne disler var deli paralar harciyorlar seninkiler guzelmis iste. Insanda kirpik kas olunca ne degisiyor bunu ben biliyorum ahahaha

Yorgunum suan işteyim. Sana eve gidince bir makeup artist var. Adı aklıma gelmedi ama muhtemelen gece linkini atarım. Onu izle ondan sonra gel burada ağla. Biz de sana teselli verelim tamam.

Back
X