Kendimi çirkin görüyorum :( :(

Psikologa mı gidiyprsunuz ? Özel değilse nasıl tavsiyrler veriyot
Ozel oldugundan degil de, dusununce yazilmaya deger bir sey soylemedi aslinda simdiye kadar bu konuyla alakali. Ama gene de sadece konusmak bile cok rahatlatiyor. Benim tedavimin temelinde fiziksel gorunum yok ama dis gorunusume taktigimda sorunum daha kotu bir hal aliyor, bu yuzden kendimi pek begenmedigimi de belirtmek durumundaydim. Tedaviye baslamam daha cok yeni ama gene de simdiden biraz hafiflemis hissediyorum, dedigim gibi sadece paylasmak bile iyi geliyor. Bu yuzden bir psikologdan randevu almanizi tavsiye ederim.

Kiz o da birsey mi ; ablama ortaokuldayken bir gun okul formamin altina aldigim babetlerimi gosterirken etek boyumu da biraz kirdim.
-Abla babetlerim nasjl ?
-Babetler iyi de etegin boyunu kesmeseydin carpik bacaklarin ortaya cikti dedi..

Anaam o zamana kadar kendimi guzel goren ben parantez de olsa idare ettigim bacaklarim hep aklima takilmisti. Sonra bunu kabul edip bununla yasamaya alistim. ayaklarim da 40 numara . Ne zaman kankama corapsiz gitsem ayaklarima bakar guleriz onunkiler 37 numara :)
Ve her yaz denize giderken şu muhabbet gecer : Sen palet alma secretwomen ayaklarin yeterr . Derler ve kahkahalarla guleriz :KK70:
Allah beni boyle yaratmis ne yapayim. Cok sukur uzerinde durabildigim ayaklarim dizimi kirip oturabildigim bcaklarim var .. daha ne isteyim ..
Yuregimizin guzel olmasi dilegi ile..

Back
X