Kendimi çirkin görüyorum :( :(

Kaslarini boya benimde cok az seyrek. Kirpik tak. Benim görümce usenmeden her sabah kalkip takar :KK70: Agiz dis baska ne kaldi :KK70: milletde ne disler var deli paralar harciyorlar seninkiler guzelmis iste. Insanda kirpik kas olunca ne degisiyor bunu ben biliyorum ahahaha
:D :D

yüzümde ağzım dişlerim ve de kulaklarım dışaında hiçbir yerimi bğenmiyorum. Gözleri boş bakıyor. Kşalarım yok denecek kadar az. Krpiklerim kısa. Burnum kemerli tenim esmer. Ellerim bbüyük ayaklarım 40 numara
:) daha ne kaldı ki? Bence kendine bakmaya başlamalısın. Makyaj yap mesela kendini daha iyi hissettirir. Kaşların çözümü var zaten en kötüsü yaptırırsın. Çok da doğal duruyor. Kirpiklerini de rimelle halledersin. Git kendine kirpikleri uzun yapan bir rimel al. Benimkiler de kısa ama makyaj yapınca daha güzel duruyor :) kendine takma böyle. Eminim çok güzel bir kızsın belki hayatında çok uğraşın olmadığı için kendinle uğraşıyorsundur..

:) daha ne kaldı ki? Bence kendine bakmaya başlamalısın. Makyaj yap mesela kendini daha iyi hissettirir. Kaşların çözümü var zaten en kötüsü yaptırırsın. Çok da doğal duruyor. Kirpiklerini de rimelle halledersin. Git kendine kirpikleri uzun yapan bir rimel al. Benimkiler de kısa ama makyaj yapınca daha güzel duruyor :) kendine takma böyle. Eminim çok güzel bir kızsın belki hayatında çok uğraşın olmadığı için kendinle uğraşıyorsundur..
hakikaten bir uğraşım yok. bu da kendime bağlamaya sebep olmuş olabilir. ama kursa yazıldım o işe yarar belki

Çok çirkin olup çok iyi mevkilerde olan insanlar var. Bir sürü oyuncu, sunucu var çirkin diyebilceğimiz.
Ben sizi görmediğim için bi fikrim yok tabi genel konuşuyorum.
Önemli olan yeteneklerin, başarıların, gücün, kariyerin bunlar her insanı karizmatik çekici geliyor.
Kendine kusur arayacağına kişisel gelişimine önem ver bence. Hayatta başarılar kazanmaya çalış.

Çok çirkin olup çok iyi mevkilerde olan insanlar var. Bir sürü oyuncu, sunucu var çirkin diyebilceğimiz.
Ben sizi görmediğim için bi fikrim yok tabi genel konuşuyorum.
Önemli olan yeteneklerin, başarıların, gücün, kariyerin bunlar her insanı karizmatik çekici geliyor.
Kendine kusur arayacağına kişisel gelişimine önem ver bence. Hayatta başarılar kazanmaya çalış.
derslerim iyi ama bir işe yaramıyor

aman abilere babalara bakılsa hepimiz çirkiniz takılıyorlardır,benim babam da bana sarı pipi der :KK70:

yazdıklarınızı okudum,benim de kaşlarım çok seyrek. bir de ben sarışınım sapsarı cidden çok kötü duruyor doldurmayınca. kaşlarımı yaptırdım 1 kez şimdi tekrar açılmaya başladı kaş farı kullanıyorum. normal far kullanan arkadaşlarım da var. kalem biraz donuk oluyor.

kirpik bende de yok gibi hem de sarı bakın siz yine esmermişsiniz siyah rimeli boca edersiniz ben ne yapayım :mad: rimel bulmak bile benim için ölüm mesela. bi tane buldum anew şimdi üstünde ne yazdığını hiç hatırlamıyorum bakıp yazarım sonra,bir tarafı serum önce onu sürüyorum sonra rimel. çok güzel duruyor.

benim de gözlerim büyük ve baygın bakıyorum :( ama makyajla düzeliyor. göz kapaklarım düşük gibi hatta hep uykun mu var diyorlar yok demekten sıkıldım :KK70:
gözleri daha küçük gösterecek şekilde eyeliner çekebilirsiniz. bununla ilgili bir sürü makyaj hilesi vardır.

boy pos yerindeyse eğer hiç düzelmeyecek bir şey yok anlattıklarınızda. ben 1.57 boyum ve anlattıklarımla mutluyum :)

emin olun azıcık bakım her şeyi çok değiştirecek

yüzümde ağzım dişlerim ve de kulaklarım dışaında hiçbir yerimi bğenmiyorum. Gözleri boş bakıyor. Kşalarım yok denecek kadar az. Krpiklerim kısa. Burnum kemerli tenim esmer. Ellerim bbüyük ayaklarım 40 numara
Böyle anlatırsan kimse beğenmez.
Ayaklar 40 da boy 120 mi değildir,anlatmayı bilmiyorsun sanırım :D

Tamam gerçekçi yorum yapıcam. Çirkin olabilirsin. Çirkinlik sadece dış görünüşünle alakalı bi sıfat. Diğer özelliklerin ne alemde? Yeteneklerin becerilerin ilgi alanların neler? Fiziğinle beğenilme hazzını yaşayamayacak kadar çirkinsen başarılı olabileceğin alanlara aban :)

Ya kas kalemi, rimel denen birseyler bulmus insanlar.

Okul, is, kurs, hobi ne bulursan başla öncelikle canım böyle saçma şeyleri dusunemeyecek kadar meşgul tut kendini.
Çirkin diyene de Allah böyle yaratmış de geç. Herkesin diğerlerinden daha güzel olan bir yeri vardır onu ön plana çıkar. Mesela gülünce daha guzelsindir hep gül. Bir de aynaya baktığında ben çok güzelim diye kendine telkin ver hergun bir yerine övgüler yagdir. Atıyorum aman bu ne güzel diş bu ne güzel sac seklinde. özgüvenin arttıkça daha da güzel goruneceksin kendine emin ol :)

ama benim babam kardeşim ve de arkadaşım bunu söylerken ciddiydi. Kendime olan güvenim kırıldı hep. Em,n ol beğenecek en ufak bir yerim bile yok
Özelden birimize foto atar mısın ? Biliyorum garip bir istek ama çok merak ettim ,yerin dibine batirdigin kadar var mısın ?

Back
X