- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Özelden birimize foto atar mısın ? Biliyorum garip bir istek ama çok merak ettim ,yerin dibine batirdigin kadar var mısın ?
ben de diyecektim ama garip olur diye demedim iyi ki söylediniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden birimize foto atar mısın ? Biliyorum garip bir istek ama çok merak ettim ,yerin dibine batirdigin kadar var mısın ?
Yani o kadar olumsuz konuşuyor ki ,çok merak ettim ..ben de diyecektim ama garip olur diye demedim iyi ki söylediniz :)
ben de istyorummÖzelden birimize foto atar mısın ? Biliyorum garip bir istek ama çok merak ettim ,yerin dibine batirdigin kadar var mısın ?
Benden miben de istyorumm
boyum 1.67 yine büyükBöyle anlatırsan kimse beğenmez.
Ayaklar 40 da boy 120 mi değildir,anlatmayı bilmiyorsun sanırım![]()
Bende bendeben de istyorumm
ben de istyorumm
Fizik bölümü öğrencisiyim. Onun dışında bir ilgim yok. Spora yazıldım yarın ona gideceğimTamam gerçekçi yorum yapıcam. Çirkin olabilirsin. Çirkinlik sadece dış görünüşünle alakalı bi sıfat. Diğer özelliklerin ne alemde? Yeteneklerin becerilerin ilgi alanların neler? Fiziğinle beğenilme hazzını yaşayamayacak kadar çirkinsen başarılı olabileceğin alanlara aban :)
neren çirkin bakim say bi:)Kendimi bildim bileli beğenmiyorum. Aynya bakmaktan fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Bana çirkinsin diyenlerde oldu. Kardeşim babam birkaç arkadaşım... Moralimi hep bozdular. Beğendiğim bir çocuk var. Güzel yüzlü beyaz tenli küçük elli kçüçük ayaklı güzel gözlü güzel saçlı kızlardan hoşlanıyor. Geçenlerde yemekhane de onun ideal tipine benzeyen bir kız gördüm o kadar üzüldüm kiBen öyle bir kız olsaydım beni tercih ederdi. Ama öyle değilim işte. Benim ayaklar numara eller büyük
Mesela büyük gözlere güzel deerler halk arasında. Benim gözlerim kocaman ama bir kere bile beğenen olmadı. Ya ben bu kendimi çirkin hissetme hastalığından nasıl kurtulacağım? Kendimden nefret ediyorum. Hayatta sanki hiçbir şeyi haketmediğimi düşünüyorum. Aklıma geldikçe yazacağım
eehhe üstün dökmen o ben de dinlemiştim:)))Bir ara bir kanalda program vardı. İsmini inan hatırlamıyorum. (2012-2013 civarı) bir beyefendi sunuyordu.
Yaklaşık 40 dk konuşuyordu bir konu hakkında. Bulabilsem link atardım.
Velhasıl-kelam şöyle bir anısını anlattı.
Onların zamanında gözlüklü kızlara çirkin gözüyle bakılıyormuş. Eşinin annesi de kızı gözlüklü diye çok üzülüyormuş yuva kuramayacak diye. Adam demişti ki benimde gözlüklü kızlara zaafım vardı o dönem (üni dönemi yanlış hatırlamıyorsam) eşimi görür görmez tutuldum.
Hatta sonunda tasvip etmesem de boncuk yerde kalmaz, her körün bir alıcısı var gibi sözler bir nevi doğru demişti.
Yıllar oldu ama çok etkilendim o konuşmadan.
burnu kemerli, ayaklarım 40 numara, ten rengim esmer, gözlerim büyük ve boş bakıyor, ellerim büyük boy 1.67neren çirkin bakim say bi:)
ben zaten mükemmel güzel olmak istemiyorum ama en azından hafif bakılır bir surata sahip olsaydımÇok az kişi doğuştan avantajlı. Gerçekten çok az kisinin hem fiziği hem yüzü çok güzel. Onun haricinde bence insanlar arasında güzellik olarak pek fark yok. Vücudun şekillenmesi için spor gerekiyor. Yüze yakisan saç modelinin ve renginin bulunması çok önemli. Kiminde sivilce çok, kiminde kıl tüy. Bunları hallettikten sonra herkes güzel.
Bence aslında herkes güzel. Her kızın ayrı bir güzelliği var.
Esmer bayanları ben daha avantajlı buluyorum.burnu kemerli, ayaklarım 40 numara, ten rengim esmer, gözlerim büyük ve boş bakıyor, ellerim büyük boy 1.67
bakışların kendini seversen anlamlanırki:) hayata güzel bakarsan...yüzümdeağzım dişlerim ve de kulaklarım dışaında hiçbir yerimi bğenmiyorum. Gözleri boş bakıyor. Kşalarım yok denecek kadar az. Krpiklerim kısa. Burnum kemerli tenim esmer. Ellerim bbüyük ayaklarım 40 numara
değilEsmer bayanları ben daha avantajlı buluyorum.
Boyun da uzunmuş tabi elin ayagın büyük olacak canım. Ellerine manikür yaptır. Renk renk oje sür ki göze batsa bile güzel birşekilde batsın. Ayakkabı modelleri değişik değişik var. Ayagı ufak gösterenler de mevcut. Alabilirsin seçip.
Gözlerin büyükse kalem çek içine. Güzel bir rimel.
E daha ne diyim?
Herşey hallolur.
Hallolmayan tek şey ölüm.
Gerisi mühim mi sence?