Kendimi çirkin görüyorum :( :(

hayır değiller

Seni çok iyi anlıyorum.ben de 26 yaşımdayım.biri yüzüme baksa başımı önüme eğip ayaklarıma bakıyorum çünkü çirkinim...
Ama zeki kızım bence önemli olan bu.hoşlandığım ve uzun süre konuştuğum kişi özür dilerim güzel bir kızla tanıştım sana yalan söylemiycem çirkinsin o güzel demişti.çok üzüldüm ama belli etmedim deeim ki boşver beee yüzüm çirkin olsun kalbim çok güzel benim çocuk tabi şok

Kendine özen göster , azimle uğraş bir şeylere fazla kilon mu var ver , saçının kesimini düzelt değiştir , kendi tarzını bul...

Aaaaa sana mı??? Baban kör olmuş bebişim sen dünyalar güzelisin maşallah benim fıstığıma

Bende çok çirkindim be kuzum ama bakımlıyım temizim kendimle ilgilenmeyi severim. Zaten kendimi tanıdıkça yakışanı da buldum.. hoş kadınımdır yani.. eminim kendine baksan of ben neymişim dersin çünkü ben öyle dedim

doğal güzellik denen şey çok nadir. saç makyaj kıyafet 180 derece değiştirir algıları. fazla kilon varsa diyet yap. saç ve cilt bakımına özen göster. Kaşlarım seyrek demişsin. benim de seyrek doğal haline bıraktım. gür olmadığı için doğal daha iyi durdu

21 yaşındasın o ne guzel yaştır ah bi bilsen :)) benim tanidigim en cirkin hatunun ikiz cocuklari var suan ve cok mutlu bir evliligi var (masallah diyim) sen kendini sev bi once

Canım benim insanlarda herşey güzellik değil emin ol çirkin olduğunu düşünmüyorum çünkü rabbim insanın yüzünü çok güzel yapmadan ona başka şeyler bahşeder mesela güzel bı huy tebbesum tatlı dil buda insanlara çok güzel insanlardan bile daha şirin ve güzel gösterir benim komşum var mesela yaşça benden büyük bir kadın 8 10 yaş falan yüzü güzel değil ama kadınla her sohbet ettikçe mest oluyorum ozenoyorum keşke onun yerinde olsam diyorum çok cana yakın içten samimi yapmacık değil hiç bir hareketi kocasida kadına kul köle oderece yani örnek vermek istedim. Sennde dikkat çeken çok özelliğin vardır eminim kendini öyle hissetme bence yakınların söyledikleri de bencillik başka bişey değil bence insan çocuğu ve kardeşi çirkin olsa bile hem öyle diyemez hemde öyle görmez zaten

Lutfen biraz özgüven.ve bir de birileri sizin çirkin oldugunuzu soylediginde bunu yapmayi unutmayın...

aslında fiziğim güzel sorun yüzümde.

Baba sana cekmisim deseydin. O nasil bi baba kardes ya ne olduda sana cirkin dediler. Cirkin betty gibi yap kiz. Makyaj yap sacini degistir birseyler yap. Bence cirkin insan yok bakimsiz var

++++
Bakımlı, havalı olmak çok kolay artık
Yap güzel bir makyaj, çek sırtına Zara gömlek + havalı bir pantalon eh saçını da yaptırdın mı kral sensin....bu iş sırf aura aslında. Havalı olmanın birinci şartı Auradan geçiyor. Konu sahibesi buraya yazdığın gibi ezik büzük takılıyorsan istersen dünya güzeli ol yine havan olmaz.

Öyle çirkinler var ki makyajla birer adriana havalarındalar . Bi kaç rütuşla güzel hissedebilirsin kendini .

Lutfen biraz özgüven.ve bir de birileri sizin çirkin oldugunuzu soylediginde bunu yapmayi unutmayın...
Bakin ben dogum yaptim 1 aylik lohusa iken gereksiz bir kisi benimle şişko diye egosunu tatmin etmeye kendi icinde bastirdiklarini benim üstümde gidermeye çalıştı bana bisey olmadi zayıfladım ama o kisi gozumden düştü.Insanlar sizi zayif noktazindan vurmaya çalışır dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…