- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.038
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Ama işte yazdığınız öyle anlaşılmıyor ne kadar yeşil perde olsada izlerken zevk alıyorum görsel show baska türlü olmuyorYanlış anlamayın vaktiyle süper kahraman filmlerine çok düşkündüm. Şimdi yeşil perde ve bilgisayarda efekt olayını o kadar abarttılar ki hikaye senaryo kalmadı. Fena halde küstüm marvel e bundan söyledim
Nasil anlasiyorsunuz yahu bu kadar fark ileBunun kültürle alakası yok ki.
Ben arkadaşlarım içinde tekim. Ben game of thrones den bahsederken onlar pembe dizi kıvamında türk dizilerden bahsediyorlar.
Ben altyazılı sinema izlerken onlar recep ivedik tarzı takılıyor.
Yani bu zevk meselesi. İlgi alanlarımız farklı. Hatta bana diyorlar kızım sen farklısın diye
Neyse sıkıntı yok, herkesin sevdiği şeyler farklıdır.
Aşkım o benimTamam herkes bilmek zorunda değil ama bi thor diyince de bilinya ben çok şasırıyorumkültürsüz olarak görmüyorum da şaşırıyorum
Cunku bir efsane , dizisinden ziyade kitaplari muthis , valla bende kimseye laf soyletmem G.O.T icinSu game of thrones tan fenalik geldi.izlemedim bilmiyorum turk dizilerinide izlemiyorum yani genel olarak dizi izlemiyorum ama heryerde bu dizi karsima cikiyor.
ozellikle cok kulturlu oldugunu sanan insanlarin devamli bu diziyle ilgili birsey soyleme cabasi cok gulunc oluyor
Gel senın anlından öpeyımSu game of thrones tan fenalik geldi.izlemedim bilmiyorum turk dizilerinide izlemiyorum yani genel olarak dizi izlemiyorum ama heryerde bu dizi karsima cikiyor.
ozellikle cok kulturlu oldugunu sanan insanlarin devamli bu diziyle ilgili birsey soyleme cabasi cok gulunc oluyor
Anlatmak istedigim buydu yani eminim guzel dizidir.bukadar kisi izledigine gore ama kultur seviyesini ne kadar yukseltebilir bilemedim.Gel senın anlından öpeyımher bölümü izledim afedersınız absürt sahnelerı bana bısey katmadı. Tamm dızı guzel ama kültür sevıyemı yükseltecek bır dızı degıl yanı. Sankı ızlemeyenı dovuyorlar. Alt yazılı yabancı sınema ızlemeyenı de dışlıyorlar. Şekerlı cay ıcenı de uzaylı sayıyorlar
Kesinlikle ayni fikirdeyimBen genel yorumlardan biraz farklı düşünüyorum. Aynı kültürel değerleri paylaşmadığım, aynı şeylerden hoşlanmadığım, aynı zevklere sahip olmadığım insanlarla arkadaşlık edemiyorum. Bunu cahillik ya da kültürsüzlük olarak değil, kültür uyuşmazlığı olarak görüyorum.
Mesela çocukluğumdan beri yabancı rock dinlerim, tsm dinleyen biriyle paylaşacak bir şeyim olmaz bu konuda. Ya da tv dizilerini takip etmem, takip etmediğim şey hakkında konuşamam. Ama kült filmler hakkında kitap yazabilecek kıvamdayım, saatlerce konuşabilirim. Karşımdaki kült filmlerden habersizse o kişiyle ne konuşabilirim ki? Ve evet eşim bunlar ve bunlara benzer ilgi alanlarımdan anlamasaydı ya da hoşlanmasaydı olmazdı onunla. Dublajlı film izleyen adamı napayım. Ekşici oldum böylece.
Bu arada kimseyi küçümsemedim, saldırı almayayım şimdi. Kültür uyuşmazlığı sadece.
Siz de fena gommussunuz bizi , asagilayinca ne oluyor onu anlamadim? Ayrica ingilizce bilince sozleri gayet anlasilir oluyor , siz anlamiyorsunuz diye biz neden asagilaniyoruz anlayamadim?Ikı üç tane popüler saçma dızı ızleyıp ne dedıgı bellı olmayan müzikleri dinleyınce kültürlü olmazsn canım. Senın yolun bellı sen devam et. Ben üniversitede öyle sahıslardan hep uzak durdum ıyı kı de durmusum. Senı gercekten besleyecek seylerle ılgılen.Bölümünle ılerlemen yeterlı.
Canım ben saygı duyuyorum kendımde ızlıyorum. Ama bunu överek ay ben bunu izliyorum dıye anlatanlara kızıyorum. Benımde sevdıgım yabancı sarkıcılar var. Üstünlük taslayacak bırsey yok. Anlatabıldım mı?Siz de fena gommussunuz bizi , asagilayinca ne oluyor onu anlamadim? Ayrica ingilizce bilince sozleri gayet anlasilir oluyor , siz anlamiyorsunuz diye biz neden asagilaniyoruz anlayamadim?
merhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
Aşkım o benim
Hatta su anda seyrediyoruz ikinci filmini maaile
merhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
Ben bu duruma sıfır kültür cahil gözüyle bakmıyorum bana daha çok ilgi alanlarinjz etrafinizdaki insanlardan farklı gibi geldimerhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?