- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
yaa ben de belgesel izliyorum daha çok tarih konulu amaMisal benim çevremde belgesel izleyen yoktur deli gibi belgesel izlerim. Tüm hayvanların anatomisini ezberledimdeniz altı doğasını, insan belgesellerini vs. Çok severek izlerim.
Gece yatarken radyo tiyatrosu dinlerim. Gerilim polisiye. Agathanın tüm eserlerini dinledimçevremde birine desem amannn ben dizi izliyorum diyor ben öyle töreli möreli dizi sevmem. Tv de izlemem. Onlara göre bu farklı olmak. Değil işte ilgi alanlarımız farklı. Gerçi iyi ki de farklı. Bu zaman da tv mi izlenir.
Kadın programları izliyorlar bana itici geliyor. Gelinler, evler, yemekler... Tırt programlar bunlar.
Canım sende kendını ovmeyı cok sevıyorsun da dızı ızleyenlerı bır asagılar gıbısınMisal benim çevremde belgesel izleyen yoktur deli gibi belgesel izlerim. Tüm hayvanların anatomisini ezberledimdeniz altı doğasını, insan belgesellerini vs. Çok severek izlerim.
Gece yatarken radyo tiyatrosu dinlerim. Gerilim polisiye. Agathanın tüm eserlerini dinledimçevremde birine desem amannn ben dizi izliyorum diyor ben öyle töreli möreli dizi sevmem. Tv de izlemem. Onlara göre bu farklı olmak. Değil işte ilgi alanlarımız farklı. Gerçi iyi ki de farklı. Bu zaman da tv mi izlenir.
Kadın programları izliyorlar bana itici geliyor. Gelinler, evler, yemekler... Tırt programlar bunlar.
Youtube da radyo tiyatrosu yaz çıkar. Hele ki polisiye yazarsan süper olur. Başka dünyalara gidiyorsunuz.yaa ben de belgesel izliyorum daha çok tarih konulu ama
radyo tiyatrosu nereden dinliyorsunuz
Bunlar övünülecek şeyler değil ki. Aksine onlar bana laf sokuyor. Bi dizi bile izlemiyorsun. Senin kafan başka. Ben de napim onlar anlatıo ben dinliom konuya girmiyorum. Belgesel izlemek elzem birşey değil ki ama ben seviyorum napim.Canım sende kendını ovmeyı cok sevıyorsun da dızı ızleyenlerı bır asagılar gıbısınhayırdır. Bu kıza arkadaslarının yaptıgını yapıyorsun yakınlarına.
merhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
Ben genel yorumlardan biraz farklı düşünüyorum. Aynı kültürel değerleri paylaşmadığım, aynı şeylerden hoşlanmadığım, aynı zevklere sahip olmadığım insanlarla arkadaşlık edemiyorum. Bunu cahillik ya da kültürsüzlük olarak değil, kültür uyuşmazlığı olarak görüyorum.
Mesela çocukluğumdan beri yabancı rock dinlerim, tsm dinleyen biriyle paylaşacak bir şeyim olmaz bu konuda. Ya da tv dizilerini takip etmem, takip etmediğim şey hakkında konuşamam. Ama kült filmler hakkında kitap yazabilecek kıvamdayım, saatlerce konuşabilirim. Karşımdaki kült filmlerden habersizse o kişiyle ne konuşabilirim ki? Ve evet eşim bunlar ve bunlara benzer ilgi alanlarımdan anlamasaydı ya da hoşlanmasaydı olmazdı onunla. Dublajlı film izleyen adamı napayım. Ekşici oldum böylece.
Bu arada kimseyi küçümsemedim, saldırı almayayım şimdi. Kültür uyuşmazlığı sadece.
Asıl marvel izlemek kültürsüzlük belirtisi
Tabi tabi öyle bide saygıdan bahsedersinizAsıl marvel izlemek kültürsüzlük belirtisi
Yanlış anlamayın vaktiyle süper kahraman filmlerine çok düşkündüm. Şimdi yeşil perde ve bilgisayarda efekt olayını o kadar abarttılar ki hikaye senaryo kalmadı. Fena halde küstüm marvel e bundan söyledimTabi tabi öyle bide saygıdan bahsedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?