- 13 Haziran 2015
- 5.926
- 19.726
- 448
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Bunlari bilmek size birsey kazandirmazki bence arkadas cevreniz daha olgun akli basinda muhabbeti cekilir insanlar olmali marvel filmini bilmuyorum diye cahil damgasi nedir yamerhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
Asıl marvel izlemek kültürsüzlük belirtisi
Kesinlikle cahil degilsiniz hic oyle bir duyguya kapilmayin muzik asla dinlemem tv asla izlemem cok nadir esim zorla cukur izletir dinlersem piano dinlerim. Yanls anlasilmasn 3 dil biliyorm . Okudugum hersyde her bilgiye sahibim populer kulturum yok die cahil diyemem kendime Kitap okurum sadece kitap . Tv muzik vs tamamen insan algisini kapamaya yonelik seyler bana gore cok da lazim degil populer kultur acikcasi insanlar kulturu ogrenmisste populeri mi kalmis bosvern hc gerek de yokmerhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
Asıl marvel izlemek kültürsüzlük belirtisi
Küçümsemek olarak algılamadım tsm ye gönül veren biri de sizin bu konuda yetersiz bilgiye sahip oldugunuzu düsünüp kücümseyemez. İnsanların ilgi alanlarına göre farkındalıgı artar.
Ben hayata herseyden biraz katmak lazım diye düsünüyorum. Farklı külturden farklı zevklere sahip insanlarla iletisimimiz bize bir seyler katar. Yabancı rock dinlemem mesela sarkida genelde sözlerle bestenin uyumu ilgimi ceker. Ama dinleyen arkadasım sayesinde genel kültür anlamında bir şey katarım kendime.
Bir arkadaşim halk müzigi ile alakadar. Bağlama calıyor ve türküleri yörelerine hikayelerine kadar anlatır. Gizli kalmis kulagimiza asina olmayan harika türküler dinledim ondan. Hic dinlemezken hosuma gitmeye başladı.
Bir arkadasim kült filmleri sever, Bollywood filmlerini takip eden başka bir arkadasım var. Hepsinden yeni bir sey ögreniyorum. Zaten bilgi birikimi bu sayede olur. Hep aynı seyleri sever, dısına çıkmazsak gelisemeyiz diye düsünüyorum.
Tarih coğrafya felsefe bilen insan marvel filmi bilmese de olur
Trajikomik gerçekten... Oysa ne kadar kaliteli edebi eserlerimiz var, filmlerimiz var. 60'lı yılların Türk filmlerine bakıyorum da ne kadar aydın, ne kadar güzel. Kıymet bilinmeyince değer de olmuyor tabii.Game of Thrones izleyip iki kelam ederseniz olay cozulur. Herkesin agzinda bu dizi cunku. Duydukca uzaklasiyorum.
bos beleş artistlerin filmlerin adını sanını bilmediginiz icin hayıflanmayın. bilakis bu çöplerle hafizanizi doldurmadiginiz icin mutlu olun.merhaba ben kendimi çok cahil ve kültürsüz hissediyorum arkadaşlarım filmlerden bahsediyor benim o filmden haberim olmuyor ya da çok ünlü bir aktörden oyunculuğundan filmlerinden bahsediyorlar ben tanımıyorum bile müzik konusunda da öyle yabancı müzik kültürüm 0 onlar bir müzik çaldığında şarkı ve şarkıcı hakkında yorum yapabilirken ben gülümsemekle yetiniyorum fantastikle pek aram yok marvel filmlerinin muhabbeti dönüyor ben yine fransız kalıyorum oyun muhabbeti oluyor ne dediklerini bile anlamıyorum yani yanlarında çok kültürsüz kalıyorum bazen oluyor ki 100milyonlar izlenmiş bir şarkıyı ya da adı çok dönen bir modelin tipini bile bilmiyorum şimdi ben ne yapayım nereden başlıyim derslerim de oldukça yoğun nasıl kendimi geliştirip konuşmalara katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?