Kendimi çok kötü hissediyorum

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
7 aylık evliyim. Aile olmayı beceremedik. Çok üzgünüm Hep eften püften sebeplerle kavgalar sebep hep ailesi, sanırım istedikleri oluyor..

4 gün oldu ailemin evine geldim. Yani ayrılık evi terk etmek değil bu kararı birlikte verdik biraz kafa dinlemek, uzaklaşmak için. Bu süre zarfında aramadı yazmadı. Babamın kayıtlarında gördüm babamı aramış konuşmuşlar iki gün. Ne olacak nasıl toparlanacak hiç bilmiyorum. O soğukluk girdi aramıza sanırım

Bu kadar çabuk tüketmek doğru mu şimdi?
Sırt sırta uyuyun ama baba evine gitmeyin yahu.
Ortak karar da olsa gitmeyin.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Aynı yatakta evde eli kolu değer dayanamaz opersin ama ayrı evlerde uçurum büyür.
Ne diyeyim bilmem ki, inşallah düzelir.

Öyle de oldu çok yıprattık birbirimizi. Tartışmam üstüne tartışma .. dönmek istiyorum ama hiçbir adım yok

O zaman fedakarlık edeceksin güzelim
sorun ne bilmiyorum
Ama dersen ki ben fedakarlık ettiğim halde o kötülük etmekten geri kalmıyor
O zaman Allah selamet versin yolun açık olsun diyeceksin
Mevzunuz ne peki kayin ailesi ise bu işin sonu iyi bitmez.3. kişileri ardinda birakmadiginda asla aile olamazsiniz.

Öyle de oldu çok yıprattık birbirimizi. Tartışmam üstüne tartışma .. dönmek istiyorum ama hiçbir adım yok
Eski konuları da az çok biliyorum. Çok çabuk tukettiniz birbirinizin sabrını bence. Değer miydi yani?

Ol
En son ki tartışmamız şiddetliydi ama değmeyecek insanlar için
Olsun. 3ncü şahıslar yüzünden yapılan kavgalar, ilk 2şahsı, sizi etkilememeli.
Neden baba evine gittin ki, aldattı mı, bağımlı biri mi çıktı, dayak mı atıyor? Hayır sa cevabın dön git evine.
Ev harabe olmuştur şimdi sen yokken.

Ayrıca ne cesaret koca evi adama bırakıp gidiyorsunuz? Evde rahat olur tek başına, seni aramaz ki. Yanında olun bi kaç gün konuşmazsınız ama gözünüzün önünde olursunuz.

Boşa demiyorlar gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye

O zaman fedakarlık edeceksin güzelim
sorun ne bilmiyorum
Ama dersen ki ben fedakarlık ettiğim halde o kötülük etmekten geri kalmıyor
O zaman Allah selamet versin yolun açık olsun diyeceksin
Yani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu

Tartışma üstüne tartışma oldu hep. Belki özleriz bir şeyler düzelir diye gelmiştim. Çok haklısınız

O kendi ablası için düşünmüş, siz de kendi ablaniz için dusunmeliydiniz. Bence burada haksizsiniz.

Evliliğinizin oturması için zamana ihtiyacınız var. Eşiniz evlendiğinin aile olduğunun farkında değil,siz ise her şeye takıyorsunuz. Birbirinizi dinleyip anlamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…