Kendimi çok kötü hissediyorum

Bayramda da ailenin yanındaydın öncesinde de ailenin, ablanın yanına gitmisliğin vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her seferinde evden gidenin sen olmasına kim karar veriyor merak ediyorum. Yani illa biri gidecekse eşin gitsin, niye her seferinde aileni yaşadığınız sorunlara muhattap ediyorsun ki?

Zaten daha yeni eve gitmisken tekrar ayrı kalmanın bir anlamı da yok bana göre, sizi birbirinizden uzaklaştırmaktan başka.

Her evlilik, aile yapısı farklıdır, burada esinin ailesiyle görüşmeyen çok büyük problemler yaşamasada oldukça seyrek görüşen üyeler var. Ama her eş ve evlilik bunu kaldırmıyor, sizin evliliğinizde bunu kaldıracak bir evlilik değil önce bunu kabul etmen lazım. Demiyorum ki eşinin ailesiyle can ciğer ol ama biraz politik olmak zorundasın.

Benim eşim hiç aileci bı insan değildir benden öncede ailesine çok bağlı olmamış hiçbir zaman ama anne babasıyla, kardeşleriyle ilgili sürekli şikayette bulunsam ters tepki verirdi ki zamanında vermisliği de var. Ha büyük bir olay yaşarsın orada elbette eşinin seni desteklemesi ve yanında olması gerekir.

Buradaki konularına bir bak, sürekli eşine ailesini şikayet eden, ondan sorunlarını çözmesini bekleyen bir profilin var ve bu oldukça sıkıcı.

Yaşadığın olayları o esnada gerekli cevapları vererek senin halletmen gerekiyor eşin senin velin değil, her canını sıkan olayda onu devreye sokmak da çözüm değil yaşadın ve gördün bunu, bu yasadıklarınızda artık birbirinize karşı tahammülsüzleştirdi sizi.

Evlilikte kıyas ve kısas en tehlikeli şeyler bana göre, benim aileme bunu yaptık, senin ailene bunu yaptık, şartlar durumlar her zaman aynı olmayabilir, bir aileye bir şey yapılırken diğer aileye başka birşey yapılır öylelikle denge kurulur.

Bu konusahibinin evliliğinin bu şekilde olacağı çok belliydi,bana kalırsa fazlaca kaprisli bi yapın var. Her koşulda herkesten ilgi bekliyorsun.

Tartıştığınız güne gelecek olursak o günle ilgili sizin planınızı bozmamış sinemaya onları da götürelim de dememiş,sinema çıkışı ablamlarla bi çay içelim demiş,burdan yürüyüp olayı kendi ablanızın doğum gününe getirmeye gerek var mı,değer mi. Ben olsam gider ortalama bi muhabbet kurup çay içer gelirdim. Herkes herkesin ailesine bayılıyor mu sanıyorsunuz bariz bi kötülüğü olmadığı sürece sıradan bi muhabbet kuruyor. Eşimin ablasıyla hiç birbirimizi aramayız mesela ama her pazar kayınvalidede birlikte yemek yeriz bizim ya da onların farklı bi planı yoksa.

Bana kızma , darılma ama sonun boşanmak.
Burada anlattığın kadar basit sebeplerde değil.
Önceki konularından biliyorum.
Ayrılık değil diyorsun hala... daha ne olması lazım?
Madem çıktın o evden bir daha dönme. Ve boşanmak için de daha fazla bekleme.

Bazen ayrı kalmak iyi gelebiliyor. Değer, kıymet anlanıyor. Kırmadan, üzmeden...

Bir tanıdığım vardı. Senin gb her zorunda kaçardı. Kaç kere ailesinin yanına gitti hatırlamıyorum. Şimdi 9 senelik evli. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Sevmese bırakması için hiçbir sebep yoktu. Ekonomik özgürlüğü var. Ama o kimseyi takmayıp yuvasına sahip çıktı. Fis kapının dış mandalı gözüyle bakmalısın. Hee diyip geçmelisin.

Bizde ilk aylarda bir haftalık ayrılık yaşamıştık
Sonra geldi ağlamalar yalvarmalar düzelincez demeler vs.inandım döndüm sonra dahada kötü oldu bir kere koptumu olmuyor
Allah yardımcınız olsun

Yazabileceğim her şeyi yazmışsınız. Evlenmiyor evcilik oynadıklarını zannediyorlar.

Bak konu sahibi herkesin gerçekliği farklıdır. Burada yada çevrende bazı hayatlara özenebilirsin ama sana ve eşine uyacak diye bir şey yok. Mesleğin yok maaşın yok, evliliğinde klasik anadolu evliliği. Eşinden olmayacak şeyleri bekliyorsun. Sonun iyi olmayacak bu gidişle.

Naptın döndün mü evine merak ettim :))) valla ask-ı memnu bölümleri gibisin konuyu takipteyim :)

Hiç te yerine oturmuyor valla o evlilik . 2 seneyi doldurduk hala aynı 3. Şahıslar. Konu sahibine benzer konualrim çok benimde . Sorunlarım var . Ve eşimle aramızda dağlar oldu artık. Çok mesafe girdi aramıza. Kv ve görümce e ailesi hep aramızdaydı. Bekledim kimi zaman tepki verdim kimi zaman eşime güzelce söyledim. Ama eşim hala görmedi ve onları savundu . Ailesi herşeyin önünde olduğunu ,beni hiç yerine koyduğunu eşim eş sonki olayda bana hissettirdi . Ve kv de bunu farkında . Çok.zoruma gidiyor değersiz olduğumu görmeleri . Hele hele bir kadin olarak bunu görmem çok zoruma gidiyor . Ve de eşimle yatak odasi olayimiz bile 1 senedir yok ve esim bundan hic rahatsiz degil umrunda degilim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…