- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Eşiniz mi dedi bunu?Aslında düşündüm. Böyle ritüelleri sevmediğini söyledi.
Ama onun sizi özlemesi için onun çok büyük suçu olması, sizin onun üzerine tepki olarak evi terk etmeniz gerekiyor ki hatasına pişman olsun, özlesin, barışmak için çabalasın.Tartışma üstüne tartışma oldu hep. Belki özleriz bir şeyler düzelir diye gelmiştim. Çok haklısınız
Dedim evet sonra tartışmaya döndü zaten. En doğum günü için değil onlarla vakit geçirmiyoruz diye bir çay içip kalkalım diye düşündüm dedi. Sonra kıyaslamalar başladı.Eşiniz mi dedi bunu?
E hani böyle ritüelleri sevmiyordun demeliydiniz o zaman. Dediyseniz buna ne cevap verdi cok merak ediyorum.
Galiba bensizliğe alışıyor. Aslında tartışma aksamı babam geldi biraz da beni suçladı. Hani gitseydin bi çay içip kalksaydın bu kadar büyütmeye gerek varmıydı dedi. Sonra eşimle ikisi konuştular. Eşime demiş ayrılmak istiyomusun çok yıprandınız diye. Eşimde ben mücadele etmek istiyorum düzelmemiz için demiş. Babamda hepbirlikte konuşurken birkaç gün bizde kalsın iyice düşünün kafanızı toparlayın dediAma onun sizi özlemesi için onun çok büyük suçu olması, sizin onun üzerine tepki olarak evi terk etmeniz gerekiyor ki hatasına pişman olsun, özlesin, barışmak için çabalasın.
Ablalar muhabbeti yüzünden çıkıp babanın yanına gidersen, adam diyecek hem suçlu hem güçlü, sensizliğe alışacak.
Üstelik her şeyde evi terk edersen, bir gün gerçekten gitmeni gerektiren bir şey olursa ve gidersen değeri olmaz.
Yani Allah göstermesin, tartıştığınız için gidersen sürekli, ortada bir aldatma olsa ve sen evi haklı olarak terk etsen, bir anlamı kalmayacak. Amaaan hep gidiyor zaten, gider gider döner diyecek. Yani anlatmak istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum
Yani kutlama yapmayacakmis sonuçta. Gerçi şu an ne desek boş oldu bitti artık. Akışına bırakın derim.Dedim evet sonra tartışmaya döndü zaten. En doğum günü için değil onlarla vakit geçirmiyoruz diye bir çay içip kalkalım diye düşündüm dedi. Sonra kıyaslamalar başladı.
Sessiz mi kalayım bu süreçteYani kutlama yapmayacakmis sonuçta. Gerçi şu an ne desek boş oldu bitti artık. Akışına bırakın derim.
Haksızsın canımYani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu
AnlamadımMevzunuz ne peki kayin ailesi ise bu işin sonu iyi bitmez.3. kişileri ardinda birakmadiginda asla aile olamazsiniz.
Çok uykusuz ve yorgunum vallahi bebeler canima okudu bugün de fark etmeden sizin cevabinizi alıntı yapmışım uyusam iyi olucak yoksa gidisatim iç açıcı değilAnlamadım
Beni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım
Aslında sessiz kalacak konumda değilsiniz. Çünkü karşı taraf tamamen suçlu değil. Sizin karşılıklı olarak iletişim probleminiz var. Ve aileler. Aileler çok işin içinde. Özellikle eşinizin ailesi.Sessiz mi kalayım bu süreçte
Hayır öyle şeyleri yok evine de bakıyor aslında iyi birisi ama çok aileciBak guzelim, nisanindan dugunune az cok yazdin biliyorum konularini.
Ama sunu bilmelisinki, evliligin ilk yillari hep bi tartisma, kavga icinde geciyor.
Biz kavga etmiyoruz diyenlere inanma, yalan soyluyorlar.
Esini seviyorsan eften puften seyleri dert etme, sen ozverili oldukca oda toparlar kendini.
Alkolu, kumari, siddete meyli varsa hic durma yarin ayril cunki degismiyorlar.
Ama kucucuk seyleri buyutup inada bindirme.
Bosanmak hic kolay degil inan bana.
İnanin evliligini yipratan en onemli sebeplerden biri aile kiyaslamasi.İki kisinin ailelerini yaristirmasi.Yapmayin boyle seyler.Gitseydiniz ama yine cok konusmasaydini ablasiyla en azindan gitmis olurdunuz esinizin gönlü olurdu onuda baska bir gun kullanirdiniz bak iste ben değer verdim seninkine gittim diye esinizde anlayisli davranırdı.Eger gerçekten seviyorsaniz gidin birbiriniizn gönlünu alin ve aynı hatalari yapmamaya gayret edin.Yani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu
Yok doğru hatırlıyorsunuz. Sonrasında geldi aldı konuştuk hallettik 2 gün sonra yine tartışma olduYa en son bayram boyunca yanlış hatırlamıyorsam 9 gündür baba evindeyim hiç aramadı o tatile gitti story falan atıyor ablamın tlden bakıyorum demişti..
Şimdi 4 gündür ayrıyız baba evindeyim dedin de ben ara da birşeyler kaçırdımgaliba:/
7 aylık evliyim. Aile olmayı beceremedik. Çok üzgünüm Hep eften püften sebeplerle kavgalarsebep hep ailesi, sanırım istedikleri oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?