- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bişey olmaz. Tartisirsin sonra barisirsin. Annenle hiç tartismadin mi? Olayı ne kadar ciddiye alırsan o kadar büyür.unut gitsinEşim hemen kıyas yaptı sinirlendi yoksa ben normal bir şekilde konuşuyordum. Sonra tartışma alevlendi tabi
İnşallah öyle olur. Ben hep mutluyum diyenleri gördüğüm için biz neden böyle olduk diye çok kafama takıyordum
Ben sakinim ama o ne düşünüyor hiç bilmiyorumŞuan sakinlestiyseniz evinize donebilirsiniz.
Çok şükür öyle hareketleri olmadı hiç. Evine bakar yeterince benimle ilgilenir özünde iyidir. Ama ailesi gerçekten değişik insanlar ben mesafe koyuyorum eşimde de onlarla samimi olmam için bir çaba varBiz hic tartismadik diyen %1500 yalan soyluyordur ya da taraflardan biri digerini iplemiyordur ki hic tartismamislardir. Inanma onlaraonemli olan cozebilmek ve saygiyi bozmamak. Cozulmeyecek seyler vardir aldatma, dayak, hakaret vs.
Evde yalniz kalmak ona da koymustur diye düşünüyorum .Ben sakinim ama o ne düşünüyor hiç bilmiyorum
Ben unuttum gitti. Ama eşim ne düşünüyor hiç bilmiyorumBişey olmaz. Tartisirsin sonra barisirsin. Annenle hiç tartismadin mi? Olayı ne kadar ciddiye alırsan o kadar büyür.unut gitsin
Umarım öyledir. Hiçte bir adım yok ondanEvde yalniz kalmak ona da koymustur diye düşünüyorum .
Hayır aslaEski konuları da az çok biliyorum. Çok çabuk tukettiniz birbirinizin sabrını bence. Değer miydi yani?
Ara bişey olmamış gibi konuş bitsin gitsin. Sen şöyle yaptın böyle yaptın derse evlilikte olur öyle sende yaptın dersin. Konuyu degistiriverirsin.Ben unuttum gitti. Ama eşim ne düşünüyor hiç bilmiyorum
Tabi bunca çaba karşılıklı olunca anlam kazanıyor.Umarım öyledir. Hiçte bir adım yok ondan
E yani, haksızsın azcık.QUOTE="Usaklibirkiz, post: 60238527, member: 864878"]
Galiba bensizliğe alışıyor. Aslında tartışma aksamı babam geldi biraz da beni suçladı. Hani gitseydin bi çay içip kalksaydın bu kadar büyütmeye gerek varmıydı dedi. Sonra eşimle ikisi konuştular. Eşime demiş ayrılmak istiyomusun çok yıprandınız diye. Eşimde ben mücadele etmek istiyorum düzelmemiz için demiş. Babamda hepbirlikte konuşurken birkaç gün bizde kalsın iyice düşünün kafanızı toparlayın dedi
Teşekkür ederim çok naziksiniz:)Tabi bunca çaba karşılıklı olunca anlam kazanıyor.
Dilerim bir an önce sorun ne ise çözersiniz, eski mutlu günlerinize geri donersiniz
Teşekkür ederim. Hiç bu yönden düşünmemiştimHaksızsın canım
Desen ki “ ben Ablam için bu organizasyonu yaptım ama o uymadı iptal ettik şimdi onun ablası için yapmak istedi” o zaman haklısın derdim
Ama senin ablan için bunu düşünememiş olmasından dolayı o haksız değil üzgünüm
İstersen zeytindalını sen uzat
Ama bak diğer konuları sorunları bilmiyorum ben bu mesele üstünden fikir veriyorum
Çok şükür öyle hareketleri olmadı hiç. Evine bakar yeterince benimle ilgilenir özünde iyidir. Ama ailesi gerçekten değişik insanlar ben mesafe koyuyorum eşimde de onlarla samimi olmam için bir çaba var
Çok teşekkürler :)Neyse ne oturur konusur cozersiniz ama birbirinizi suclayarak konusursaniz bir yere varamazsiniz.
Her tartismada ev terkedilmez, terkedilecekse de donulmez. Sinirli anlarinizda konusmayin iki taraf sakinlesince oturun konusun.
Çok teşekkürler :)
Bende aynı şeyi sizin için düşündüm bugün yorumlarınız çok ılımlı :) hatta bildirim gelince sizden bi tuhaf oldum eyvah dedim taşlanıyorum:) umarım öyle olabilirim artık kendimi törpülemeye calıscam :)Usakli bu gun hic atarli degilsin boyle olmadi ki
Saka bir yana bu sakinligini evliliginde de koru :)
Bende aynı şeyi sizin için düşündüm bugün yorumlarınız çok ılımlı :) hatta bildirim gelince sizden bi tuhaf oldum eyvah dedim taşlanıyorum:) umarım öyle olabilirim artık kendimi törpülemeye calıscam :)
Önceki konularına bakmadan bu mesajı yazmıştım :))) ... biz neden böyle olduk mu diyorsun??? Önceki konularını bi göz gezdir allahaşkına :)))) şaka bi yana adamı delirtirsin kız sen :)) bu fevri hareketlerini artık bırakmalısın yoksa gerçekten çok üzülürsünİnşallah öyle olur. Ben hep mutluyum diyenleri gördüğüm için biz neden böyle olduk diye çok kafama takıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?