Kendimi çok kötü hissediyorum

Evini neden bırakıyorsun yahu, hiç mi eşya almadın, neden gidiyorsunuz, o gitsin baba evine! Asla evimi bırakmam

En son ki tartışmamız şiddetliydi ama değmeyecek insanlar için

Siz esinizin ailesini degmeyecek insanlar diye asagiliyorsunuz ama durum buralara kadar geldiyse demek ki esiniz icin degerli o insanlar. Iki tarafta bir birinin ailesine sevmese de saygi duymali.

Sahsen ben erkek olsam basimda durmadan annen soyle yapti, ablan soyle dedi bik bik bik konusup huzursuzluk cikartan bir esim olsun istemem. Evlilik kurumu bana huzur vermiyorsa devam etmek delilik gibi geliyor bana.

Esinizin ailesini sevmiyorsaniz da esinize belli etmeyin birisi caninizi mi sıktı saygi cercevesinde sokun lafinizi rahatlayin. O konu orada kalsin.
Bu konulari eve tasiyinca olan sadece evliliklere oluyor malesef.

Evliliğin ilk başı hem güzel hem zor alışma süreci sen ben kavgaları... Allah hakkında hayırlısını versin seviyorsan git konuş

Sevep neydi?

Hayır ben kimseyi aşağılamıyorum. Eşime de değer verdikleri yok. Benim sadece ondan istediğim gördüğü değer kadar değer vermesi. Oda dışlanmış yıllarca kardeşleri tarafından. Aslında çok da bik bik yapmıyorum sadece haksızlığa gelemiyorum

Bu aksam yeni gelinler anlaşmış, hep birlikte evlerini terk etmişler sanırım :))))) canım açık konuşucam.. evliliğin ilk 1 senesi berbat geçer çok mutluydum diyenlere inanma.. çoğu kişi söylemez bunu... eften püften sebeplerden de evini terk etme ! O ev senin evini kabullen ve benimse lütfen.... her bu arada eğer bir sorun oldu diyelim o evi terk edecek kişi de eşin sen değilsin.. biraz zamann..... 1 buçuk 2 seneye herşey rayına oturur

Yani en son tartışmamız şu. Eşimin ablasının doğum günüydü. Bizde o gün sinemaya gidecektik. Ordan çıkınca ablamları da alıp biyerlere gidelim dedi. Ablasıyla aram pek iyi değil. 2 ay önce ablamın doğum günüydü ve onun için öyle bir organizasyon yapmamıştık. Ve ablam eşime karşı dünya iyisidir. Bende gitmek istemediğimi haksızlık olacağını söyledim. Kıyaslamalar başladı. Derken tartışma döndü. Sonuç böyle oldu

Ufak tefek birşeyler. Ne var ki bunlarda. Boşanacak kadar

Ben bu olayda eşinizi haklı gördüm.Her durum aynı olamaz.Bazen spontene gelişir.Keşke ablanı görmek ıyı gelmıo bana deseydın.Ahhhh ne cektık bu kendını bılmez gorumcelerden.Annelerden ,babalardan.Haklıyken haksız duruma düşme.Sakın olmaya calış.Ama esının aılesı lafcı bı aıleye benzıo.

Siz ikiniz de kafa yapilarinizi degistirmediginiz surece yan yana da olsaniz, uzak da olsaniz bir sey cozemezsiniz. Birbirinizi yiprattiginizla kalirsiniz. Surekli bir problem arayisinda olmayin cozum odakli olun. Kimse mukemmel degildir dolayisi ile siz de mukemmel degilsinizdir ama donup kendinize bakmazsaniz, surekli bir elestirme ihtiyaci hissederseniz uzgunum ama sonunuz bosanmak olur.

Dayak kufur aldatma eve bakmaz o zaman git baba evine haklisin. 3. Şahis icin asla evini birakma bagirin cagirin oturun evinizde

Her şeye yeni baştan başlamak mümkün.
Esimle bir ara biz de sizin gibiydik.
Ama evimi hicbir zaman bırakmadım.
Yatagimdi da.
Bence soguklugun sebebi evden vazgeçmeniz.
Vazgeçmemelisiniz.
Tabiki evliliği yürütmek istiyorsanız.
Sorunlar konuşmakla çözülüyor terkedip gitmekle ancak aradaki dağları daha da büyütürsünüz .
Hakkınızda hayırlısı.

İnşallah öyle olur. Ben hep mutluyum diyenleri gördüğüm için biz neden böyle olduk diye çok kafama takıyordum

Ama evde olduğumuzda her gün tartışıyorduk ateşle barut gibiydik

Öyle desem tepki verirdi. Ah ah aynen öyle çok lafcılar çok fenalar

Aynen bende hep öyle derdim kapıyı kapattığımızda herkes dışarda onların ruhu bile duymuyor biz birbirimizi yiyoruz diye.

Teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…