Kendimi cok mutsuz hissediyorum

Niye gittin kapısına keşke yapmasaydın uzak tut kendini dinleme kimseyi eşim bana ya ailemin üst katında yaşar onlar ne derse onu yaparsin tek söz söyleme hakkında olmayacak ya da s. git dedi hem de ailesinin yanında bende hamile halimle ve 2 çocuğumla ertesi gün eve gelmemesini
Aynı şeyler bana da söylendi hatta ya kabul edersin ya da s.gidersin dedi hamileydim üstelik.Ailen sana psikolojik baskı yapıyor eşine dönmekten başka çaren yok gibi gözüküyor sanırım boyun eğen birisin ama sana tavsiyem bi daha arama sorma nabzına göre şerbet ver.Ailene de söyleyecek söz bulamıyorum

Olurdu isterdim birinde elinde telefon bana kafayimi yedin dedi elinden bırakmadı o teli döndüm yattım ne sarıldı ne birsey çok zoruma gitti dedim birdaha sen bana yaklasmadin yaklasmcm
Diyorum ya vallahi billahi yeminle bu erkeklere bir haller olmuş hepsinde bir iktidarsızlık bir mıy mıy mıy kadın buldular da bir de naz yapıyorlar

Kızcağız ne bilsin ten uyumunu falan muhtemelen gözünü açtı bu hıyarı gördü
Tamam ama evlendikten sonra ilk kez cinsellik yaşayan bazı kadınlar Amanın..
Gayet istekli oluyorlar, ben duydum birkaç kere çevremden..
Sırf eşi istediğinde yakınlaşıyorsa bence konu sahibi cinsellik konusunda biraz soğuk olmuş olabilir diye düşündüm.

Tabi bunlar varsayım...

Olurdu isterdim birinde elinde telefon bana kafayimi yedin dedi elinden bırakmadı o teli döndüm yattım ne sarıldı ne birsey çok zoruma gitti dedim birdaha sen bana yaklasmadin yaklasmcm
Yahu çok şaşkınım..
Kafayı mı yedin derken..
Birbirinizi çekici buluyor muydunuz???

Diyorum ya vallahi billahi yeminle bu erkeklere bir haller olmuş hepsinde bir iktidarsızlık bir mıy mıy mıy kadın buldular da bir de naz yapıyorlar
Ama 9 aylik karisina hicmi alismaz insan benim içim yanıyor mutsuzum nasıl atlatacağım bilmiyorum

Aynen boyun eğen biriyim ama keşke böyle olmasaydı yazık oldu niçin degerim olmadı kocamin yanında diyorum ama mutsuzum napacambilmiyorum benimgibisorun yasanlarin eşleri gelip alıyor benimki aramadi bile

Peki siz naptiniz

Tabiki ben kocami isterdim ama hiç şöyle bir anda ne gelip öptü ne canım canım sarıldı bana sadece ilişkiye girmek istediği zaman öperdi yanıma gelirdi
Hımm..
Ama bu iyi değil, sevgi sadece cinsellik istendiğinde olmamalı..
Ayrıca iki taraf da sevgi göstermeli..
Görücü usulü demişsiniz.

Tanışma ve evlilik ne kadar zamanda oldu?

Zor durum kardeş ama çok onur ve gurur kırıcı bir es.valla yazın ben de salaş şeylerle geziyorum.ama kocam erkek gibi yazıyosun dese çok bozulurdum.ben en çok gittiğinizde kapıların yüzüne kapanmasına istenmediği ize üzüldüm.esinizin ailesi sizi istemedi mi başta.

Yazıklar olsun o haldr ne diyim. Maalesef yanlış evlilik yapmışsınız. Çok üzgünüm
Sadece kendime üzülüyorum kapılarına kadar gittim esim istemedi çok zormuş suçum neydi bir namussuzluk yapmadım birsey yapmadım insan karisina sahip cikmazmi cikmadi şimdi çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum

Hımm..
Ama bu iyi değil, sevgi sadece cinsellik istendiğinde olmamalı..
Ayrıca iki taraf da sevgi göstermeli..
Görücü usulü demişsiniz.

Tanışma ve evlilik ne kadar zamanda oldu?
Görücü usulüile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu

Sana boşan diyemem, bu kararı kendi içini dinledikten sonra verirsin ama kendimi yerine koyayım, kendi karakterim ve evlilik anlayışım neticesinde, bundan sonrası için ben nasıl bir yol izlerdim onu yazayım:

9 aylık evliyim, çocuk yok.
Eşim, hareketlerimi höt söt eleştirip duran birisi.
Evliliği yeni kavrıyoruz ve ben bu tavır karşısında en son kadınlığıma laf edilince patlamış "Giderim" demişim.
Eşim "Gidene dur demem, aha kapı orada" demiş ve gurur yapmış kapıdan çıkmış baba evine geri dönmüşüm.
Birkaç gün düşünmüşüm, yeni evlilikte birbirimize uyumda bunlar olabilir, belki ben de hatalıydım demişim ve eşimle konuşmak için adım atmaya karar vermişim. Tabi bu süre zarfında eşimden hiçbir konuşma girişimi görmemişim.

Eşimin yanına gidince, babaannesi beni eve almamış; yani eşim olayları sülalesine artık nasıl aksettirdi ise, bizim bu basit olay büyümüş. Sonra eşim beni görmüş ve "Niye geldin, git" demiş.
Bu kovulmaya karşın "Seni seviyorum, yeniden değerlendirelim, ortamı da yumuşatalım şans verelim birbirimize" diyebilmişim, gururumu çiğnemişim.
Umursamamış yollamış ve ben babamlara geri dönmüşüm.
Sonra dayanamamış, tekrar ben aramışım ve karşımda bana sıfır söz hakkı tanıyan bir şart ile karşılaşmışım ki bu şart benim gururumu bir kez daha ezecek bir tehdit ile veriliyor: Annemlerle oturacağız, bir kaşını çat, bir ağzını aç, babanı arar kızını götür derim.

Kuzum ben bu adamı çatır çatır boşarım. Öyle bir boşarım ki, boşandıktan sonra üzerine şükür namazı kılarım "Allah'ım 9 ayda bana bu yüzünü gösterdin bu adamın, çoluğa çocuğa karışmadan yakamı kurtardım şükürler olsun sana" derim; bir de zil takar oynarım.

İlk istiyorlardı zaten görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık sonrada böyle bir sonumuz oldu suan keskelerim var pismanliklarim var umutsuzlugüm hayal kırıklığım var kendimi çok çaresiz yanlız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…