- 8 Haziran 2019
- 336
- 91
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Ama ilk kocam olduğu için çok alismistimKızcağız ne bilsin ten uyumunu falan muhtemelen gözünü açtı bu hıyarı gördü
Niye gittin kapısına keşke yapmasaydın uzak tut kendini dinleme kimseyi eşim bana ya ailemin üst katında yaşar onlar ne derse onu yaparsin tek söz söyleme hakkında olmayacak ya da s. git dedi hem de ailesinin yanında bende hamile halimle ve 2 çocuğumla ertesi gün eve gelmemesiniBenim çalışmama ailem izin vermiyor pismn olmaz ben gittim konusmaya kapılar yüzüme kapandı sonra geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler ile oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi
Aynı şeyler bana da söylendi hatta ya kabul edersin ya da s.gidersin dedi hamileydim üstelik.Ailen sana psikolojik baskı yapıyor eşine dönmekten başka çaren yok gibi gözüküyor sanırım boyun eğen birisin ama sana tavsiyem bi daha arama sorma nabzına göre şerbet ver.Ailene de söyleyecek söz bulamıyorumBenim çalışmama ailem izin vermiyor pismn olmaz ben gittim konusmaya kapılar yüzüme kapandı sonra geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler ile oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi
Diyorum ya vallahi billahi yeminle bu erkeklere bir haller olmuş hepsinde bir iktidarsızlık bir mıy mıy mıy kadın buldular da bir de naz yapıyorlarOlurdu isterdim birinde elinde telefon bana kafayimi yedin dedi elinden bırakmadı o teli döndüm yattım ne sarıldı ne birsey çok zoruma gitti dedim birdaha sen bana yaklasmadin yaklasmcm
Açtı babam davayı ona dahi ses çıkarmadı kimi kocada karisindan ayrılmak istemiyorE bu aynı konu zaten adam sizi istemiyor ki neden hala dava açmadın
E bu aynı konu zaten adam sizi istemiyor ki neden hala dava açmadın
Tamam ama evlendikten sonra ilk kez cinsellik yaşayan bazı kadınlar Amanın..Kızcağız ne bilsin ten uyumunu falan muhtemelen gözünü açtı bu hıyarı gördü
Ama sürekli gülerek nasıl gezer siniz evde ailesine kaşını zi catsaniz sizi yollayacak bir koca annesi babası birde bababannesiGiderim. Ama sizin ilişkiniz şartlarınız durumunuz nedir bilemeyiz?
Yahu çok şaşkınım..Olurdu isterdim birinde elinde telefon bana kafayimi yedin dedi elinden bırakmadı o teli döndüm yattım ne sarıldı ne birsey çok zoruma gitti dedim birdaha sen bana yaklasmadin yaklasmcm
Ama 9 aylik karisina hicmi alismaz insan benim içim yanıyor mutsuzum nasıl atlatacağım bilmiyorumDiyorum ya vallahi billahi yeminle bu erkeklere bir haller olmuş hepsinde bir iktidarsızlık bir mıy mıy mıy kadın buldular da bir de naz yapıyorlar
Tabiki ben kocami isterdim ama hiç şöyle bir anda ne gelip öptü ne canım canım sarıldı bana sadece ilişkiye girmek istediği zaman öperdi yanıma gelirdiYahu çok şaşkınım..
Kafayı mı yedin derken..
Birbirinizi çekici buluyor muydunuz???
Aynen boyun eğen biriyim ama keşke böyle olmasaydı yazık oldu niçin degerim olmadı kocamin yanında diyorum ama mutsuzum napacambilmiyorum benimgibisorun yasanlarin eşleri gelip alıyor benimki aramadi bileNiye gittin kapısına keşke yapmasaydın uzak tut kendini dinleme kimseyi eşim bana ya ailemin üst katında yaşar onlar ne derse onu yaparsin tek söz söyleme hakkında olmayacak ya da s. git dedi hem de ailesinin yanında bende hamile halimle ve 2 çocuğumla ertesi gün eve gelmemesini
Aynı şeyler bana da söylendi hatta ya kabul edersin ya da s.gidersin dedi hamileydim üstelik.Ailen sana psikolojik baskı yapıyor eşine dönmekten başka çaren yok gibi gözüküyor sanırım boyun eğen birisin ama sana tavsiyem bi daha arama sorma nabzına göre şerbet ver.Ailene de söyleyecek söz bulamıyorum
Görücü Usulü müTabiki ben kocami isterdim ama hiç şöyle bir anda ne gelip öptü ne canım canım sarıldı bana sadece ilişkiye girmek istediği zaman öperdi yanıma gelirdi
Peki siz naptinizNiye gittin kapısına keşke yapmasaydın uzak tut kendini dinleme kimseyi eşim bana ya ailemin üst katında yaşar onlar ne derse onu yaparsin tek söz söyleme hakkında olmayacak ya da s. git dedi hem de ailesinin yanında bende hamile halimle ve 2 çocuğumla ertesi gün eve gelmemesini
Aynı şeyler bana da söylendi hatta ya kabul edersin ya da s.gidersin dedi hamileydim üstelik.Ailen sana psikolojik baskı yapıyor eşine dönmekten başka çaren yok gibi gözüküyor sanırım boyun eğen birisin ama sana tavsiyem bi daha arama sorma nabzına göre şerbet ver.Ailene de söyleyecek söz bulamıyorum
Evet görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk olduGörücü us
Görücü Usulü mü
Hımm..Tabiki ben kocami isterdim ama hiç şöyle bir anda ne gelip öptü ne canım canım sarıldı bana sadece ilişkiye girmek istediği zaman öperdi yanıma gelirdi
Sadece kendime üzülüyorum kapılarına kadar gittim esim istemedi çok zormuş suçum neydi bir namussuzluk yapmadım birsey yapmadım insan karisina sahip cikmazmi cikmadi şimdi çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorumYazıklar olsun o haldr ne diyim. Maalesef yanlış evlilik yapmışsınız. Çok üzgünüm
Görücü usulüile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk olduHımm..
Ama bu iyi değil, sevgi sadece cinsellik istendiğinde olmamalı..
Ayrıca iki taraf da sevgi göstermeli..
Görücü usulü demişsiniz.
Tanışma ve evlilik ne kadar zamanda oldu?
Ben babmlara geldikten sonra bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim babannesibeni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazılı kışlı annemler le oturcaz annemlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi napayım sizce
İlk istiyorlardı zaten görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık sonrada böyle bir sonumuz oldu suan keskelerim var pismanliklarim var umutsuzlugüm hayal kırıklığım var kendimi çok çaresiz yanlız hissediyorumZor durum kardeş ama çok onur ve gurur kırıcı bir es.valla yazın ben de salaş şeylerle geziyorum.ama kocam erkek gibi yazıyosun dese çok bozulurdum.ben en çok gittiğinizde kapıların yüzüne kapanmasına istenmediği ize üzüldüm.esinizin ailesi sizi istemedi mi başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?