- 4 Mart 2012
- 15.955
- 37.112
- 798
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Ailesi de mi hiç aramadı? Tuhaf gerçektenAma suan başıma kalkıyor ailem idare edemedin bir lafla geldin diolar çok mutsuzum ne yapacağım bilmiyorum
Sizde 1 ay mi evli kaldınız6 aylık nişanlılık 1 aylık evliliğimde kadınlığıma etmediği laf kalmamıştı neler neler sizin konunuzu okuyunca hatırladım. Boşandım çok mutluyum kadınlığımı hatırladım
Aramadilar sormadilar etraftaki lerde diyor hani bu iş bitecek se bile gelip konuşmaları lazımdı diyor ama yok ne aradılar nede geldilerAilesi de mi hiç aramadı? Tuhaf gerçekten
Hayır çok zor değil bazı seyleri daha farklı yapsaydın en kötü bundan 1 yıl sonra ayrılırdınSizde 1 ay mi evli kaldınızçok zor deyilmi şu aşamada ben çok kötüyüm mutsuzum nefes alamıyorum bazı şeyleri keşke daha farklı yapsaydım daha güzel olurdu diyorum
Haklisiniz kapılarına kadar gittim evetya zoruma gidende biz bir başbaşa kalalım duzelteyim birbirimizi demedi ailesini öne sürdü evlilik ikisi arasında dir ikimizi düzeltmek istese aileyi katmazdi ama bir bosluktayim çok tuaf sanki onsuz olamayacakmisim gibi geliyor 2 aydir beni arayıp sormayan kişiyi özlediğimi fark ediyorum fakat elimden birsey gelmiyor yaptım elimden geleni ondan hiç adım gelmedi beni es olarak görmemişKapılarına gitmissin ama kabul etmemişler. En azından Vicdanın rahat olsun.Bence bu adam sen evde dört dörtlukte olsan sana bi kulp takardi. Ne kadar cahil bi herifmis. Bi derdin hoslanmadigin bi durum varsa karınla otur konuş. Ana babasını hemen öne atmis bana göre sıkıntı bunlardan kaynaklanıyor. Doldurusa geliyor olabilir. Köle istiyor bu resmen yahu ne eşi. Eğer birgün gelirsede çok pis süründür. Ezik durma hemen erime
Evet adamlarin bahanesi bu olmusHayır çok zor değil bazı seyleri daha farklı yapsaydın en kötü bundan 1 yıl sonra ayrılırdın
Haklisiniz olmayınca olmuyor başı nasılsa sonuda öyle oluyor. Ama diyorum suçum neydi kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum 9 ay içinmi ydi bunca şey neden olmasın gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin evine tekrardan gelmek içinmi çıktım 23 yasinda dul kalmak içinmi ydi diyorum. Sürekli düğünler düğünler etrafta artık dengem bozuldu benimde olmuştu diyorum ne umutlarlaHayır çok zor değil bazı seyleri daha farklı yapsaydın en kötü bundan 1 yıl sonra ayrılırdın
Haklisiniz o beni sevse değer verseydi bir takım şeyleri görmezden gelip zamanla rayına oturur derdi onu dahi yapmadı. Ama keşke mutlu olabilseydik yani isterdim kendimi çok değersiz sevilmeye layık olmayan bir dul olarak görüyorumEvet adamlarin bahanesi bu olmus
Gulu severseniz dikenini gormezsiniz. Gulu sevmezseniz o dikenler batar.
Adam elestirerek, kadinligindan dem vurarak onurunu kirmis. Gitmen normal. Onun istedigi gibi de olsan sadece sureyi uzatacaktin. Eninde sonunda bitirecekti. Adamin gecinmeye gonlu yokmus.
Genelde evi terk edipte bir sire sonra esi arayip sormayan kadinlarda bu psikoloji oluyor. Adam arayip sormadikca kadin daha bir adama sıkı baglanıyor. Kacan kovalanir misali.Haklisiniz kapılarına kadar gittim evetya zoruma gidende biz bir başbaşa kalalım duzelteyim birbirimizi demedi ailesini öne sürdü evlilik ikisi arasında dir ikimizi düzeltmek istese aileyi katmazdi ama bir bosluktayim çok tuaf sanki onsuz olamayacakmisim gibi geliyor 2 aydir beni arayıp sormayan kişiyi özlediğimi fark ediyorum fakat elimden birsey gelmiyor yaptım elimden geleni ondan hiç adım gelmedi beni es olarak görmemiş
Ben de bosandim. Her bosanan sevilmeye layik degil diye birsey mi var. Nasil herkesi ayni derecede sevemiyorsak onlar da bizi sevmemis demek ki. Aslinda ilk zaman ben de senin gibi bu duruma uzuluyordum oysa simdi farkli dusunuyorum iyi ki bitmis diyorum. Simdi ben de onu sevmeyibce onun beni sevip sevmemesi umurumda bile degil. Her bitis aslinda yeni bir baslangictir, son degil. Sen sevilmeye layiksin. Senin degerin onun sana deger vermesine de bagli degil. O karaktersizmis. Kadin ruhundan anlamayan bir okuzmus.Haklisiniz o beni sevse değer verseydi bir takım şeyleri görmezden gelip zamanla rayına oturur derdi onu dahi yapmadı. Ama keşke mutlu olabilseydik yani isterdim kendimi çok değersiz sevilmeye layık olmayan bir dul olarak görüyorum
Ailem izin vermiyor çalışmama evden yanlız çıkamıyorum ki birgün böyle olacağım aklıma gelmezdi çok zor durummus gerçekten kimse anlamıyor ben bunu isteyerek yapmadım kim ayrılmak için evlenirki en ufak birşeyde bir laf için gelmeyecektin idare edecektin evliliği yurutemedin millet dayak yiyor ayrılmıyor yuva yıkılmasın diye diyorlar. Bu lafları duyduktan sonra keşke diyorum o gün gelmeseydim bunlar olmazdı diyeGenelde evi terk edipte bir sire sonra esi arayip sormayan kadinlarda bu psikoloji oluyor. Adam arayip sormadikca kadin daha bir adama sıkı baglanıyor. Kacan kovalanir misali.
Sen haklisin aslinda. Terk ettikten sonra adam pesinden kossaydi boyle olmayacaktin. Adamin gitmen karsisinda ilgisizligi, ailenin sana dedikleri seni ister istemez diger tarafa itiyor. Kimse seni asagilayamaz. Kimse onurunu kiramaz. Haklisin. Kimse karsisinda boynunu bukme, hele de hakliysan. Sen dik durursan ailen de dahil herkes bir sure sonra seni anlayacaktir. Onun ailesinin seni aramasini da bekleme. Biz de ayrilirken ailesinin umurunda olmamisti. Genelde de oyle oluyor zaten. Tavsiyem bir ise gir ve kendi ayaklarinin uzerinde dur. Sonra da kendine ayri bir duzen kur.
Canım senin hiç suçun yok.Adam zaten senin boşanmanı istemiş sana psikolojik şiddet uygulamış seni sevmemiş değer vermemiş sana.şu an duygusal davranıp özlediğini sanıyorsun.Kölesi de olsan yine biterdi.ben boşanma psikolojisini atlatmak için ilaç kullanıyorum 3hafta oldu daha mantıklı bakıyorum her şeye.tavsiye ederim daha çok gençsin yeniden evlenirsin ama ondan önce bir iş bul çalış ailene bağlı kalmaHaklisiniz o beni sevse değer verseydi bir takım şeyleri görmezden gelip zamanla rayına oturur derdi onu dahi yapmadı. Ama keşke mutlu olabilseydik yani isterdim kendimi çok değersiz sevilmeye layık olmayan bir dul olarak görüyorum
Sen gittin düzeltmeye çalıştın kabul etmedi yuvayı yıkan asıl o adam.bu arada beni de ailesinden kimse aramadı bunu bekleme.38 yaşında boşanıyorum ben de.senin yaşın genç bu da avantajın.Ailem izin vermiyor çalışmama evden yanlız çıkamıyorum ki birgün böyle olacağım aklıma gelmezdi çok zor durummus gerçekten kimse anlamıyor ben bunu isteyerek yapmadım kim ayrılmak için evlenirki en ufak birşeyde bir laf için gelmeyecektin idare edecektin evliliği yurutemedin millet dayak yiyor ayrılmıyor yuva yıkılmasın diye diyorlar. Bu lafları duyduktan sonra keşke diyorum o gün gelmeseydim bunlar olmazdı diye
Bende isterim çalışmak ama ailem izin vermiyor bu şekilde nasıl devam ederim bilmiyordumCanım senin hiç suçun yok.Adam zaten senin boşanmanı istemiş sana psikolojik şiddet uygulamış seni sevmemiş değer vermemiş sana.şu an duygusal davranıp özlediğini sanıyorsun.Kölesi de olsan yine biterdi.ben boşanma psikolojisini atlatmak için ilaç kullanıyorum 3hafta oldu daha mantıklı bakıyorum her şeye.tavsiye ederim daha çok gençsin yeniden evlenirsin ama ondan önce bir iş bul çalış ailene bağlı kalma
Evet bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim. Babaannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esimekimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazli kışlı annemler le oturcaz annemlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dediSen gittin düzeltmeye çalıştın kabul etmedi yuvayı yıkan asıl o adam.bu arada beni de ailesinden kimse aramadı bunu bekleme.38 yaşında boşanıyorum ben de.senin yaşın genç bu da avantajın.
Haklisiniz birkere dahi anlamadı o gün bana sadece birdaha kadinligiNi elestirmem yada dikkat ederim demediBen de bosandim. Her bosanan sevilmeye layik degil diye birsey mi var. Nasil herkesi ayni derecede sevemiyorsak onlar da bizi sevmemis demek ki. Aslinda ilk zaman ben de senin gibi bu duruma uzuluyordum oysa simdi farkli dusunuyorum iyi ki bitmis diyorum. Simdi ben de onu sevmeyibce onun beni sevip sevmemesi umurumda bile degil. Her bitis aslinda yeni bir baslangictir, son degil. Sen sevilmeye layiksin. Senin degerin onun sana deger vermesine de bagli degil. O karaktersizmis. Kadin ruhundan anlamayan bir okuzmus.
Ayrica biz dul degiliz. Su dul kelimesini unut, kullanma. Bekariz biz.
Hayır bosanirsaniz Dul değil bekar olacaksınız. Bunları düşünerek kendinizı iyice üzmeyin.Haklisiniz olmayınca olmuyor başı nasılsa sonuda öyle oluyor. Ama diyorum suçum neydi kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum 9 ay içinmi ydi bunca şey neden olmasın gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin evine tekrardan gelmek içinmi çıktım 23 yasinda dul kalmak içinmi ydi diyorum. Sürekli düğünler düğünler etrafta artık dengem bozuldu benimde olmuştu diyorum ne umutlarla
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba?Evet bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim. Babaannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esimekimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim aradım bana dediği tekrardan biraraya gelirsek yazli kışlı annemler le oturcaz annemlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi
Evet görmezden geldiler kapılarına gittim namuslarina sahip cikmadi lar yüzüne kapı kapattılar ama sürekli beddua ediyorum onlarinda huzuru bozulsun onlarinda evli kızı var onunda başına gelsin ne arasinlar ne sorsunlar çaresiz lik nedir bilsinlerHayır bosanirsaniz Dul değil bekar olacaksınız. Bunları düşünerek kendinizı iyice üzmeyin.
Bir kere Aile çok tuhaf ,eş olacak adam tuhaf yani hiç üzülme. .
Onlar nasıl bir aile ki Oğullarına kadın olmuş,kendilerine gelin olmuş kişiyi böyle görmezden gelirler. .Öyleyse siz de görmeyeceksiniz .
Sakın bir daha ne arayın ne sorun..
Bırakın onlar sizi merak etsin.
Olurda kocan olacak adam seni ararsa burnundan getir.
Biz görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu hiç sevmemis beni hicbirsey yapmadı aramadi bile neden hiç sevmediki beni diyorum bazenBu adamdan ne köy olur ne kasaba?
Siz görücü usulü mü evlendiniz?
Esin neden bu kadar sevgisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?