Kendimi çok yıkık hissediyorum? :(

Benim anladığım frekanslarınızın tutmadığını düşünmüş ama bunu nazik bir şekilde ifade etmek yerine silmek çok çirkin bir davranış yani karşı tarafın ayıbı
Bir de şu açıdan düşünün belki de o kendini ezik hissetti siz ona fazla geldiniz ve bunu ifade edemedi??

Adam sizi sildi diye neden siz çirkin olasınız ki! Boşuna kendinizi kötü hissediyorsunuz. Çok çocukça, ergence davranmış. Düzgün bi şekilde elektrik alamadığını belirtebilirdi.
Hayatınıza hiç girmemiş gibi davranın. Böyle birisiyle olmadığına da dua edin zaten.

Arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi beğenmemiş olması değil tarzı çok saçma oldu zaten başıma ilk defa geldi diye şaşırdım ben. Ayrıca adam güya muhafazakar ama takipçilerine baktım az açık saçık niyetini anladım iyi aile çocuğu gibi gözüküp işi götürmek istiyor bende çok fazla mütevazi geldim ona maceracı bir tip belli ki dediğiniz gibi bir daha dönüş yapmaya kalkarsa ağzının payını alır benden yaşını başını almış insanlarız sonuçta birde eğitimciyim yaptığı şey ayıp.

Dur bakalım yakında kokusu çıkar, yazmadı mı hala? Bildiğin kolpa çıkmış

Demek istediğim kusurlarını görmezden geldim ben her insanda olur eksik bir şeyler mutlaka bunda art niyet arayacak ne var?
Sırf kulakları kepçe diye sizi begenmemeye hakkı yok mu.. Kepçe kulak kusur mu o da ayrı bir soru. Sizde tuhafsiniz

Sırf kulakları kepçe diye sizi begenmemeye hakkı yok mu.. Kepçe kulak kusur mu o da ayrı bir soru. Sizde tuhafsiniz
Beğenmeyebilir lafım ona değil benim silmesine ayrıca onu yazmamda ki amaç yermek değil fiziksel kusur hepimizde olabilir eksik yan onda da var yani kendisi de mükemmel değil onu belirtmek istedim tuhaf olduğumu düşünmüyorum.

Onca şey yazdım dönüp dolaşıp aynı cevap veriliyor kulak kepçeliğine değinmiş olmam ne yapayım adam kusursuzdu fln mı deyim yani onun beni beğenmeme hakkı var benim yok mu bu kimisine göre kusur kimisine göre değil kaldı ki ben buna bile takılmadım şans vermek istedim.

Kepçelik dışında ha bacaklarını ayırarak uzun şekilde oturması, benimle konuşurken zorlanması, siyasi görüşü, kendini anlatırken bile tereddüt etmesi ve kendinden emin olmayışı, beğenmediği halde bütün hayatımı sorması, kısa boylu olması vs vs daha tonla şey bulabilirim diyorum kusur ama bulmamıştım o bulmuş :)

asla internetten buluşma onlar yataga atacak kız ararlar sen ask sevgili ararsın onlar tek gecelik ilişki canının kıymetini bil o buluştuğun kişi belki sapık belki psikopat yada seni kullanmak istiyordur internetten kimseyle buluşma

Abartmayın yaa :) netten tanışmak çok doğal artık. Kötüsü gerçek hayatta yok mu sanki?

bu kadar kusurunu gördüğünüz biri ile olmazdı zaten.
zamanla daha çok batardı bunlar varsa.
bir de bence sizi beğenmesinden ziyade,
hayatında biri vardı ve buluşmayı öğrendi, ihtimali daha olası.

Belki de kendisini sana layık hissetmedi ?? Neden kendin hakkında olumsuz düşünüyorsun ki hatta sevinmelisin bu duruma sende hoşlanmamışsın zaten

Siz de beğenmemişsiniz aslında ama "mantığınızla" olur diye düsünmüssünüz.

Ki o aslında mantığınız değil; kısa ya da uzun süreli bi yalnızlık olabilir, duygusal boşluk olabilir, herhangi bi tatminsizlik olabilir... ama mantığınız değil.

Zira hemen hemen hiç tanımadıgınız (sanal bi ortamda tanıştıgınız bi adamla ilk buluşmanızdan bahsediyoruz) ve fiziksel olarak çekici bulmadıgınız bi adamla olur diye düşünmenin, olmayınca üzülmenin bi mantıgı yok.

Hayır sağlam bi duygu düşünce bagınız olsa agır kabalık etmiş öküz dersiniz, fiziksel olarak sizi cezbetmiş olsa tüh gitti taş gibi çocuk dersiniz ama ikisi de yok, ne yıkıklığı allasen.

Ne üzülecegim Mr. Kepçe Kulak beni beğenmedi diye düsünün, adamı böyle Mr. Spock gibi hayal etmeyi deneyin (siz kepce deyince ben boyle hayal ettim mesela ), sonra da salın gitsin.

Ben bu görüşe kesinlikle katıliyorum.Fotografini görüp gelmiş,begenmese zahmet etmezdi.Bi amacı olmali ve seni de bu amaca tam olarak uygun görmediyse tabi ki sıvışacak.Bi de böyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…