- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Dur bakalım yakında kokusu çıkar, yazmadı mı hala? Bildiğin kolpa çıkmışArkadaşlar sizinde dediğiniz gibi beğenmemiş olması değil tarzı çok saçma oldu zaten başıma ilk defa geldi diye şaşırdım ben. Ayrıca adam güya muhafazakar ama takipçilerine baktım az açık saçık niyetini anladım iyi aile çocuğu gibi gözüküp işi götürmek istiyor bende çok fazla mütevazi geldim ona maceracı bir tip belli ki dediğiniz gibi bir daha dönüş yapmaya kalkarsa ağzının payını alır benden yaşını başını almış insanlarız sonuçta birde eğitimciyim yaptığı şey ayıp.
Yok hayır silmiş engellemişte olabilir sadece nedenini merak ediyorum ama sormam gururluyum.Dur bakalım yakında kokusu çıkar, yazmadı mı hala? Bildiğin kolpa çıkmış
Sırf kulakları kepçe diye sizi begenmemeye hakkı yok mu.. Kepçe kulak kusur mu o da ayrı bir soru. Sizde tuhafsinizDemek istediğim kusurlarını görmezden geldim ben her insanda olur eksik bir şeyler mutlaka bunda art niyet arayacak ne var?
Beğenmeyebilir lafım ona değil benim silmesine ayrıca onu yazmamda ki amaç yermek değil fiziksel kusur hepimizde olabilir eksik yan onda da var yani kendisi de mükemmel değil onu belirtmek istedim tuhaf olduğumu düşünmüyorum.Sırf kulakları kepçe diye sizi begenmemeye hakkı yok mu.. Kepçe kulak kusur mu o da ayrı bir soru. Sizde tuhafsiniz
Abartmayın yaa :) netten tanışmak çok doğal artık. Kötüsü gerçek hayatta yok mu sanki?asla internetten buluşma onlar yataga atacak kız ararlar sen ask sevgili ararsın onlar tek gecelik ilişki canının kıymetini bil o buluştuğun kişi belki sapık belki psikopat yada seni kullanmak istiyordur internetten kimseyle buluşma
Kepçelik dışında ha bacaklarını ayırarak uzun şekilde oturması, benimle konuşurken zorlanması, siyasi görüşü, kendini anlatırken bile tereddüt etmesi ve kendinden emin olmayışı, beğenmediği halde bütün hayatımı sorması, kısa boylu olması vs vs daha tonla şey bulabilirim diyorum kusur ama bulmamıştım o bulmuş :)
belki de niyeti başkaydı, baktı dişine göre değilsin ondan kaçtı.üzerinde düşünmeye değmez.
Siz de beğenmemişsiniz aslında ama "mantığınızla" olur diye düsünmüssünüz.Anlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendimeneyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
Ben bu görüşe kesinlikle katıliyorum.Fotografini görüp gelmiş,begenmese zahmet etmezdi.Bi amacı olmali ve seni de bu amaca tam olarak uygun görmediyse tabi ki sıvışacak.Bi de böyle düşün.Yaşınız kaç bilmiyorum ama internet tanıştığınız insanı nasıl güvendiniz geçen hafta Müge anlıda sosyal medyada tanışıp öldürülen kadın vardı birde belkide karşı taraf sizi kullanmak istedi baktı o potansiyel yok çıkarmış bence verilmiş sadakanız varmış boşverin önünüze bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?