Kendimi çok yıkık hissediyorum? :(

Yüzyüze konusurken nasıldı peki tavırları? Neler konustunuz? Belki davranislariniz ya da dusunceleriniz ters gelmiştir. Hoş yine de soylemeden silmek doğru değil.

Her insan kusurludur. Herkese hitap eden bir guzellik ben daha görmedim. Ama silmesi terbiyesizlik olmuş siz sapık misiniz silecek ne var sanki

Yüzyüze konusurken nasıldı peki tavırları? Neler konustunuz? Belki davranislariniz ya da dusunceleriniz ters gelmiştir. Hoş yine de soylemeden silmek doğru değil.
Benle ilgili çok şey sordu ailem vs birbirine yakındı özelliklerimiz hatta yaşam tarzı olarak beğenmemiş olabilir saygı duyuyorum bende çok fazla fiziksel anlamda beğenmedim ama mantığımla yaklaşmıştım ilk defa dış görüşünüşe takılmadan hata etmişim anlamadım ama.

İlk defa başıma geliyor bu silmek aynen saçma rahatsız etsem hadi neyse bin küsür takipçisi var hepsi adriana lima değil yani.

İlk defa başıma geliyor bu silmek aynen saçma rahatsız etsem hadi neyse bin küsür takipçisi var hepsi adriana lima değil yani.
Bin kusur takipçisi olan biri, bu zamanda, flortozdur yani. Şaşırmamak gerek. Seçeneği çok adamin.

Fotografta begenmistir gercekte begenmemistir ya da sohbetini sevmemistir ama caktirmamistir o an.
Tamam öyle diyelim hadi evlenme teklifi beklemiyorum bende silmek nedir çok ergence bir şey o bin kişi ile her şey tamamda ben mi fazlalık yaptım adama.

Kesinlikle sizi çok iyi anlıyorum da işte insanları hep kendimizi sanıyoruz maalesef

Devir öyle oldu şimdi dışarda tanissan kimse kimsenin yüzüne bakmıyor,yanyana bile gelsen telefondan facebook dan kafayı kaldırmiyorlar.devir internet oldu şimdi o yüzden hep tanımadığı insanlarla görüşüyorlar ve suç oranı arttı.

Bence bu işlet nasip işi arkadaşım 2007 de sohbet odasından tanıştı ve şimdi o insanla birlikte evli ve mutlu bende şans yok galiba yaşım ilerliyor umudum tükeniyor gerçek aşkı bulamadan ölüp gideceğim korkarım

internetteki avcılardan biriymiş işte.senden bir şey çıkmayacağını anlamış.başına başka bir şey gelmediği için şanslısın bence.

Benimde senin benzeri bişey geldi başıma buluşma çok güzel geçti sandım bende ama sonra mesaj atmadı hemen silmedi yani ama silmiş gibi oldu.gerçi benim görüştüğüm kişinin zaten ciddi olduğu biri varmış beni yedekte tutmuş falan ama beğenmedide aynı zamanda.Demek istediğim herkesin başına gelebilir böyle şeyler üzülmem diyemem insan üzülüyor ister istemez ama mutlaka karşına sana bu olayı unutturucak biri çıkıcaktır

Kimbilir belki evli ya da nişanlıdır uzamaması için silmistir

İnsan üzülüyor hele ilk defa yaşayınca çirkin olduğumu düşünmüyorum hatta bugüne kadar çok beğenen oldu beni olmadı kısmet etkilenmemişte olabilir ama hareketi çok çocukça ne deyim dengini bulsun tek tesellim benimde onu beğenmemiş olmam mantık birlikteliği düşünmem. Ama bundan sonra beğenmediğim bir insana şans vermeyeceğim değmiyor çünkü.

Asıl ezik o, bir açıklama yapıp olmaz diyemeyecek kadar vasat bir adam, kurtulmuş oldunuz, engelleyin, boşta kalınca dönemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…