- 29 Ocak 2017
- 1.050
- 2.722
- 133
böyle şeylerin dile getirilmesi ayıp geliyor bana çünkü :)Yalan mı söyleyim sabırlık ne var bunda ?
Herkesin düşüncesi farklı elbette saygı duyuyorum.böyle şeylerin dile getirilmesi ayıp geliyor bana çünkü :)
Benle ilgili çok şey sordu ailem vs birbirine yakındı özelliklerimiz hatta yaşam tarzı olarak beğenmemiş olabilir saygı duyuyorum bende çok fazla fiziksel anlamda beğenmedim ama mantığımla yaklaşmıştım ilk defa dış görüşünüşe takılmadan hata etmişim anlamadım ama.Yüzyüze konusurken nasıldı peki tavırları? Neler konustunuz? Belki davranislariniz ya da dusunceleriniz ters gelmiştir. Hoş yine de soylemeden silmek doğru değil.
Bin kusur takipçisi olan biri, bu zamanda, flortozdur yani. Şaşırmamak gerek. Seçeneği çok adamin.İlk defa başıma geliyor bu silmek aynen saçma rahatsız etsem hadi neyse bin küsür takipçisi var hepsi adriana lima değil yani.
Tamam öyle diyelim hadi evlenme teklifi beklemiyorum bende silmek nedir çok ergence bir şey o bin kişi ile her şey tamamda ben mi fazlalık yaptım adama.Fotografta begenmistir gercekte begenmemistir ya da sohbetini sevmemistir ama caktirmamistir o an.
Kesinlikle sizi çok iyi anlıyorum da işte insanları hep kendimizi sanıyoruz maalesefBeğenmeyebilir beni tamam bende ona bayılmadım kulakları kepçe hatta arkadaşıma danıştım takılma böyle şeylere dedi şans verecektim bende. Silmek biraz fazla ama bence. Evlenme teklifi beklemiyordum bende sonuçta arkadaş kalabilirdik.
Devir öyle oldu şimdi dışarda tanissan kimse kimsenin yüzüne bakmıyor,yanyana bile gelsen telefondan facebook dan kafayı kaldırmiyorlar.devir internet oldu şimdi o yüzden hep tanımadığı insanlarla görüşüyorlar ve suç oranı arttı.Yaşınız kaç bilmiyorum ama internet tanıştığınız insanı nasıl güvendiniz geçen hafta Müge anlıda sosyal medyada tanışıp öldürülen kadın vardı birde belkide karşı taraf sizi kullanmak istedi baktı o potansiyel yok çıkarmış bence verilmiş sadakanız varmış boşverin önünüze bakın
Benimde senin benzeri bişey geldi başıma buluşma çok güzel geçti sandım bende ama sonra mesaj atmadı hemen silmedi yani ama silmiş gibi oldu.gerçi benim görüştüğüm kişinin zaten ciddi olduğu biri varmış beni yedekte tutmuş falan ama beğenmedide aynı zamanda.Demek istediğim herkesin başına gelebilir böyle şeyler üzülmem diyemem insan üzülüyor ister istemez ama mutlaka karşına sana bu olayı unutturucak biri çıkıcaktırAnlatayım size başından geçeni arkadaşlar şimdi bir çocukla tanıştık internetten çok istedi görüşmeyi kabul ettim buluştuk bununla gayet güzel sohbet muhabbet bayağıda güzel giyinmiştim özen göstermiştim kendimeneyse hatta kulakları biraz kepçe gibiydi onuda problem etmedim. Bir iki saat önce silmiş beni hiç yazmadan başıma ilk defa geliyor bu o kadar mı kötüyüm ben kendimi çok ezik hissediyorum şuan.
İnsan üzülüyor hele ilk defa yaşayınca çirkin olduğumu düşünmüyorum hatta bugüne kadar çok beğenen oldu beni olmadı kısmet etkilenmemişte olabilir ama hareketi çok çocukça ne deyim dengini bulsun tek tesellim benimde onu beğenmemiş olmam mantık birlikteliği düşünmem. Ama bundan sonra beğenmediğim bir insana şans vermeyeceğim değmiyor çünkü.Benimde senin benzeri bişey geldi başıma buluşma çok güzel geçti sandım bende ama sonra mesaj atmadı hemen silmedi yani ama silmiş gibi oldu.gerçi benim görüştüğüm kişinin zaten ciddi olduğu biri varmış beni yedekte tutmuş falan ama beğenmedide aynı zamanda.Demek istediğim herkesin başına gelebilir böyle şeyler üzülmem diyemem insan üzülüyor ister istemez ama mutlaka karşına sana bu olayı unutturucak biri çıkıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?