Kendimi Değersiz Hissettiren Eş Ailesi ve Eşimin Umursamazlığı

Birkaç mesaj üstte yazdım eşim beni almadan gitti. Evden çıktım ben de. Sitenin bahçesinde oturuyorum şimdi amaçsızca.
İyi yapmışsınız. Siz mi gitmediniz yoksa eşinız mi almadı. Eşinız almadiysa bu siz ebir tepkidir. Ezdirmesin madem karısını.

Kavgaya yer arıyorsunuz gibi.

Erkek ailesi olmakta bazen zor . Gelseler dert gelmeseler dert.

Başkalarıyla asla kiyaslamayin kendi insanlığınızı. Onlar gelmedi diye sizinde aynı şeyi yapmanız gerekmez bana göre.

Ve hastane ziyaretleri daha kolaydır hem gelene hem hasta olana. Eve gidilince daha sıkıntı veriyor.

Kv.binde 40 gün kalması çok abes geldi bana.

Bir kaç gün toparlanana kadar yeterli. Her kadın tecrubesizdir ve bir çok çift yalnız bakıyor çocuklarına.

Biraz cesaret , sevgi, sabır , iç güdülere dayanıyor aslında çocuk bakmak.

Neden kavgaya yer arayayım. İnsanlar başıma ne gelirse gelsin umursamıyor ama biz koşa koşa gidiyoruz diyorum. Sizce çok mu normal bu durum.

İyi yapmışsınız. Siz mi gitmediniz yoksa eşinız mi almadı. Eşinız almadiysa bu siz ebir tepkidir. Ezdirmesin madem karısını.

Gelecekmisin diye sorduğunda onlar benim için kendilerini paralıyor ben de üzerime düşeni yapayım dediğim için sen gelme diyip gitti.

Öyle söyledi ama 40 gün kalacağını sanmıyorum. Ben toparlanır toparlanmaz isterse evine dönebileceğini söylerim.

Gelecekmisin diye sorduğunda onlar benim için kendilerini paralıyor ben de üzerime düşeni yapayım dediğim için sen gelme diyip gitti.
Siz doğru olanı yapmışsınız. Ama yine de bebek ve kendi mutluluğunuz için eşiniz gelince uzlaşmacı olun. Zaten neye bozulfugunuzu anlamistir artik. Dış kapının mandalları için aranız daha açılmasın siz de üzülmeyin.

Almadan gitti. İşte biz kadınlar bu durumlarda politik olmayı beceremiyoruz. Mesela hci sesini çıkarmayıp kuzu kuzu gitsen canla başla yardıma koşsan eve geldiğinde de ne güzel oldu aile dediğin böyle olur keşke zor zamanımda benimde yanımda olsalardi bugün çok özendim eltimin yerinde olmak isterdim gibi bık bık konuşsak onların anladığı dil. Hem acitasyon

Dogumdan sonrasi ve calisma hayatina rahat dönüş için muhakkak bakıcı olayını da şimdiden düşünün. Konu dışı ama inanın siz evdeyken bakiciyi tanımak ve bebeğin alışması anlamında çok rahat olacak..

Açılacağı kadar açıldı. Sitenin bahçesinde oturuyorum. Eşim de hala gelmedi. Geldiğinde arayıp ısrar etmezse geceyi bir arkadaşımda geçirebilirim. Tamamen onun tepkisine göre hareket edeceğim.

Bakıcıdan başka çarem yok zaten. İznimin bitmesine 2 ay kadar kala ayarlamaya çalışacağım.

Hiç takma, fazla yüz göz olmak da iyi değil. Çok şükür ihtiyaçlarına düşecek kadar kötü bir durumunuz yok eşiniz yanınızda. Mesafe her zaman iyidir. Gerek bile duymayın..

Zorlamıyor ama her haliyle hoşnutsuzluğunu belli ediyor.
Önceden ben de senin gibi her şeyi kafama takardim. Sonra baktim kimse benim kadar takmıyor. Herkesin keyfi yerinde. Ben de takmamayi öğrendim. Biraz daha iyiyim artık. Hatta beni eleştirenlere bile iyi yapmışım deyip sinir etmeye başladım.
Şu an senden ve bebeğinden önemli kimse yok canım. Eşine gelince maalesef bir çoğumuzun eşi seninki gibi. Umursamayarak ancak aşabilirsin bu durumu.

İnşallah umursamamayı öğrenebilirim ben de. Teşekkür ederim yorumumuz için.

Açılacağı kadar açıldı. Sitenin bahçesinde oturuyorum. Eşim de hala gelmedi. Geldiğinde arayıp ısrar etmezse geceyi bir arkadaşımda geçirebilirim. Tamamen onun tepkisine göre hareket edeceğim.
Geceyi başkasının evinde geçirmek sorunlarınızı daha da içinden çıkılmaz hale getirir.
Bunu yapmayın.
Evi terk edecek kadar ciddi sorunlar mı bunlar?
Üstelik hamilesiniz.

Tamamen katılıyorum. Bir de maalesef erkekler bizim yaşadıklarımız üzerine empati yapamıyorlar. Nasıl ki kendilerine yapılıyor o zaman tepki koyuyorlar. Inşallah tez zamanda ona da aynı şekilde davranırlar da senin tarafında olur 2792019

Geceyi başkasının evinde geçirmek sorunlarınızı daha da içinden çıkılmaz hale getirir.
Bunu yapmayın.
Evi terk edecek kadar ciddi sorunlar mı bunlar?
Üstelik hamilesiniz.

Elimde olmadan çok içerliyorum bu duruma. Normalde de alıngan bir yapım var hamilelikte iyice arttı bu duygum.

Elimde olmadan çok içerliyorum bu duruma. Normalde de alıngan bir yapım var hamilelikte iyice arttı bu duygum.
Ablacığım içerlemek,üzülmek başka bir şey
evi terk etmek başka.
Sakın yapmayın bunu.
Hormonların etkisiyle hareket etmeyin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Evi terk etmek ben iletişime kapalıyım,
seni umursamıyorum mesajı verir eşinize.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Sakin ve itidalli olun lütfen.
Not:25 yıllık evli bir büyüğünüz olarak naçizane tavsiyem bu yönde.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Mutlaka aklımda tutacağım. Dün geceyi de evimde geçirdim. Eşim gece 12 gibi eve geldi. Telefonuna ve mesajlarına cevap vermedim. Ben sitenin bahçesinde ne yapacağımı düşünürken o da beni aramaya çıkmış. Bahçede buldu. Israr edince eve geçtim. Çok fazla seçeneğim de yoktu aslında. O saatten sonra başkasına gitmeye, onlara rahatsızlık vermeye utandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…