kendimi iğrenc hissediyorum

gereksiz insanların agzına laf verildi boşu boşuna.dert ettıgım onun hadsizliği karsısında sen kimsin sanane diyecegıme sanki babammış gibi acıklama yaptım aa ben bilmiyordum öylemiymiş dedikçe üstüme geldi yok gercekten bir abazayla karsılasmadım

ben de sen nereden biliyorsun demek istemiştim

yani abaza olan sensin o zaman bunu bildiğine göre diye

işte dimi internette her türlü seyi kullanıyor o tür kişiler.daha gecen gün burada erkek üye millete msj atmıştı.burayıdamı kullanmayalım dimi canım
kendimi yediğim şey o zaten ama sasırdım boş bulundum

okuduğumda ilk aklıma gelen bu oldu bu durumda onun utanması gerek size böyle birşey söylediği için terbiyesiz adam ben bile sinir oldum burda okurken

hata benim.alt tarafı gördüğün bir program simgesi sanırsınkı cinsel msjımı gördü
ben kimse kırılmasın dedıkce insanlar hadlerini asıyor
ee yalnızımya kesin birini bulup sevişiyorumdur tövbe yarabbi

herkezi kendisi gibi abaza zannetti heralde terbiyesiz boşverin böyle dengesizler okadar çokki kafanıza takmanıza bile değmez

Kime ne ya, kendi sevişmek için kullanmış sanırım boşver kişi kendi gibi bilirmiş

Swarmı severim Kullanırım 3 senedir. Gittiğim mekanlara puan verir eleştiririm gitmeyi düşündüğüm yerler için ön bilgi sahibi olabilirim. Şimdiye kadar da hiçbir abazaya denk gelmedim Sevişmek için de hiç aklıma gelmezdi. Demekki annesi kardeşi falan o amaçla kullanmış gocunmuş anlayış göster !??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…