Bu yaşadığın mutluluğun daim olması dileğiyle.38 bedenin mutluluğunu yaşıyorum
Bu bi hastalıktı ama adını hatırlayamadım şimdi. Gözünüz eski benliğinize alışkın olduğu için aynaya bakınca onu görüyor. Bilinçaltınızda kiloyu çok takmışsınız. Kendinizi o tombiş hallerinizde gibi hissediyorsunuz.Aslında dert bile değil kabul ediyorum ama içimi dökersem rahatlarım gibi hissettim 1.5 senedir diyetteyim 50 kilodan fazla verdim şu an 1.70 boy 65 kilo yaklaşık on senedir hep kiloluyum 95 üstüyüm belki bunun etkisi vardır ama ben kendimi hala şişko hissediyorum çevremdekiler bana ne kadar zayıfladın 5li kilolarda gibi duruyorsun dediğinde hem mutlu oluyorum hem asla inanmıyorum sürekli kalori hesaplıyorum içtiğim ilaçtan sürdüğüm kremden kilo yapar diye işkilleniyorum bir şey yemeye korkuyorum kilo vermeye devam etmek istiyorum ama ailem sürekli karşı çıkıyor eşimle zaten sürekli kilo yüzünden kavga halindeyiz kilo al deyip duruyor oysa ben 38 bedenin mutluluğunu yaşıyorum ve daha fazla problem yaşamayalım diye diyeti bitirdim koruma dönemine geçtim ama dediğim gibi kendimi zayıf hissedemiyorum aynaya baktığımda ancak resimlere baktığımda böyle mi gözüküyorum diyorum sonra yok ya resim açısındadır bu kadar zayıf değilim deyip resimlere de inanmıyorum sanırım kiloyla kafayı bozduğum için iyice kafayı yedim
Tmm en güzel sensin cnm .s.sUmarım sporla vermişsinizdir,aksi taktirde sizi rahatsız eden şeyin salmış vücut olacağını düşünüyorum.. spor yapan ve yapmayan iki tane 65 kilo insanı yanyana koyun çok farklı görüneceklerdir. Rakamlar değil yani mesele,fit olmak önemli. Herkesin bu konuda algısı farklı ama bende 170 boy 65 kilo olsam kiloluyum derdim. 5-10 kilo arası daha verirseniz incecik olursunuz. İncelirken kas kütlenizi korumayı unutmayın. Taş atmak isteyen tombişlere baştan söyleyeyim 175 cm boy 54 kiloyum.
Hormonlar dengesiz tabi.. İlk hamileliğinde +25 ikinci hamileliğinde +17 kilo alan benden selam olsun sana tombiş hamiş. Çok normal,geçecek..Tmm en güzel sensin cnm .s.s
Not: 170 boy 65 kilo tombiş bi hamiş
:))Umarım bu yazınız beni motive etti gerçekten, hayırlısıyla bir doğursam da atsam şu ödemlerimi ve şişkoluklarımı diyorumHormonlar dengesiz tabi.. İlk hamileliğinde +25 ikinci hamileliğinde +17 kilo alan benden selam olsun sana tombiş hamiş. Çok normal,geçecek..
Hormonlar dengesiz tabi.. İlk hamileliğinde +25 ikinci hamileliğinde +17 kilo alan benden selam olsun sana tombiş hamiş. Çok normal,geçecekTmm en güzel sensin cnm .s.s
Not: 170 boy 65 kilo tombiş bi hamiş
32. Haftada o boya o kilo çok iyi. Milletin normal hali o,senin içinde doğmaya hazır bebek var neredeyse.. Ben hunharca yedim,acımadım ne kendime ne bedenime :) ama biliyorum bedenimi üzmezdi beni.. Lohusalık bitiminde 3-4 kilo fazlam vardı.. Geçiyor,gidiyor.. herşey normale dönüyor,yeterki sağlık olsun. En güzel zamanların tadını çıkar derim. Sağlıkla al kucağına bebeğini..:))Umarım bu yazınız beni motive etti gerçekten, hayırlısıyla bir doğursam da atsam şu ödemlerimi ve şişkoluklarımı diyorum
Çokk teşekkür ederimHormonlar dengesiz tabi.. İlk hamileliğinde +25 ikinci hamileliğinde +17 kilo alan benden selam olsun sana tombiş hamiş. Çok normal,geçecek
32. Haftada o boya o kilo çok iyi. Milletin normal hali o,senin içinde doğmaya hazır bebek var neredeyse.. Ben hunharca yedim,acımadım ne kendime ne bedenime :) ama biliyorum bedenimi üzmezdi beni.. Lohusalık bitiminde 3-4 kilo fazlam vardı.. Geçiyor,gidiyor.. herşey normale dönüyor,yeterki sağlık olsun. En güzel zamanların tadını çıkar derim. Sağlıkla al kucağına bebeğini..
Psikolojik rahatsızlık boyutunda olabilir mi bu durum?Aslında dert bile değil kabul ediyorum ama içimi dökersem rahatlarım gibi hissettim 1.5 senedir diyetteyim 50 kilodan fazla verdim şu an 1.70 boy 65 kilo yaklaşık on senedir hep kiloluyum 95 üstüyüm belki bunun etkisi vardır ama ben kendimi hala şişko hissediyorum çevremdekiler bana ne kadar zayıfladın 5li kilolarda gibi duruyorsun dediğinde hem mutlu oluyorum hem asla inanmıyorum sürekli kalori hesaplıyorum içtiğim ilaçtan sürdüğüm kremden kilo yapar diye işkilleniyorum bir şey yemeye korkuyorum kilo vermeye devam etmek istiyorum ama ailem sürekli karşı çıkıyor eşimle zaten sürekli kilo yüzünden kavga halindeyiz kilo al deyip duruyor oysa ben 38 bedenin mutluluğunu yaşıyorum ve daha fazla problem yaşamayalım diye diyeti bitirdim koruma dönemine geçtim ama dediğim gibi kendimi zayıf hissedemiyorum aynaya baktığımda ancak resimlere baktığımda böyle mi gözüküyorum diyorum sonra yok ya resim açısındadır bu kadar zayıf değilim deyip resimlere de inanmıyorum sanırım kiloyla kafayı bozduğum için iyice kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?