- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Evet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme yeteneğine sahip degil neden çünkü kilolular .İkiniz de fazlasıyla yetişkinsiniz. Hiçbir problem olmaz yaşla ilgili. Ancak obez insanlara ben hep bi acabayla yaklaşırım genelde de yanılmam. Aşırı kilolu insanlar genelde problem çözme yetileri düşük çözümü yemekte arayan duygusal açlığı olan insanlar oluyor. Bu kısma dikkat et derim yaştan önce
Ata Demirer komedyen mesela,Somer Sivrioğlu yemek şefi. Bence onun bedeni,onun sağlığı,onun kararı diyip o halde kabul etmek gerek. Kabul edemiyorsan eğer yoluna devam et. Onun için de senin için de iyisi buEvet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme gereğine sahip degil neden çünkü kilolular .
Gerçekten muhteşem bir bakış açısı
Ya insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.Ata Demirer komedyen mesela,Somer Sivrioğlu yemek şefi. Bence onun bedeni,onun sağlığı,onun kararı diyip o halde kabul etmek gerek. Kabul edemiyorsan eğer yoluna devam et. Onun için de senin için de iyisi bu
39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Ya insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.
Tabi ki fiziksel olarak ilgimi çekmiyor der geçersin,hakaret etmek bence de yanlış -ki kilolu olup her alanda başarılı olan insanlar da varYa insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.
Yani acaba size , ne bana yorum yapıp yapmama hakki verebileceginizi düşünürdüAy yine mi sen..her konuma gelip dik dik konuşuyorsun ve sürekli milletin yazdıgı mesajlara begenmedim mi basıyorsun...lütfen sen yorum yapma
Yani acaba size , ne bana yorum yapıp yapmama hakki verebileceginizi düşünürdü
Benim konuma yorum yapma heryerde polemik yaratıyorsun sen
Esim benden 1 yaş kucuk. Evlendigimizde ben 28, o 27 yasindaydi. Ikimiz de turkiyenin birbirine en uzak diyebileceginiz memleketlerdeniz. 5 yillik evliyiz. 5 yil boyunca baska nedenlerden cok tartismisligimiz vardir ama yas ve kültür farkliligi bi kere bile sorun olmadi bizde.39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Boyu kaç senin yanında çok mu kilolu kalır 111 kilo deyince boya göre değişir üç yaş sorun değil vereceğim demekle olmuyor önce versin kilolarını obez bir yapısı varsa sende tam tersi zayıf kilo veren birisi isen o ileride daha fazla kilo alırsa bunları da düşünmek gerek gerçi ortada gerçek aşk sevgi saygı varsa kilonun bir önemi yok ama yolun başında ilken bu tarz seçimleri göz önün de bulundurabilirsin39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Ben olabilir diye düşünüyorum benim kuzenimin eşi 2 yaş büyük kuzenimden çok iyi anlaşıyorlar şükür çok mutlu bi aile oldular arada 4 yaş fark var bence olur neden olmıycak39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?
Daha cok tanımıyorum ama
Kilo ile ilgili yorum yapmayı unutmuşum25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.
Peki arkadaşın bu konuya yazdıkları doğru değil mi ?Ay yine mi sen..her konuma gelip dik dik konuşuyorsun ve sürekli milletin yazdıgı mesajlara begenmedim mi basıyorsun...lütfen sen yorum yapma
ayy niye kızz 1 salak yüzünden aslanlara küsme benim de yükselenim aslan
Küsmemek lazım sonuçta büyük konuşunca başa geliyor demi
Her burçta sanırım bir aşırısı var, babam da balık güya duygusal falan ama bildiğin kindar mesela aşırı özelliği burcun. Aşırısı olmadıkça aslan bence iyi bir burç ya, ama mesela hislerini göstermeyip çok güzel saklayabiliyorlar ortada bişi yok sanıyorsun sonra bakmışsın adam aylarca kin gütmüş ben şok :O
Kendi içlerinde karşılaştıkları problemleri yenemeyen insanlar başarısız olur diye bir algınız varsa bu saçma kusura bakmayın da. Zira çok başarılı birçok insandan şunu duyarsınız tırnaklarımı yiyorum aşırı yemek yiyorum saçlarımı koparıyorum temizlik takıntım var. Obsesiyonları olan insanlar ki buna aşırı yemek de dahil genelde mükemmeliyetçi olan bunu dışarı yansıtmayan ancak kendi içinde ciddi sıkıntıları olan insanlardır. Bu sizin bakış açınızda anlaşılmaz ancak birazcık insanların içini görme yetisi olan birçok kişinin fark ettiği bir durumdur. Zaten o insanlar da içlerini çok az insana açarlar samimiyetleEvet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme yeteneğine sahip degil neden çünkü kilolular .
Gerçekten muhteşem bir bakış açısı
Kendi içlerinde karşılaştıkları problemleri yenemeyen insanlar başarısız olur diye bir algınız varsa bu saçma kusura bakmayın da. Zira çok başarılı birçok insandan şunu duyarsınız tırnaklarımı yiyorum aşırı yemek yiyorum saçlarımı koparıyorum temizlik takıntım var. Obsesiyonları olan insanlar ki buna aşırı yemek de dahil genelde mükemmeliyetçi olan bunu dışarı yansıtmayan ancak kendi içinde ciddi sıkıntıları olan insanlardır. Bu sizin bakış açınızda anlaşılmaz ancak birazcık insanların içini görme yetisi olan birçok kişinin fark ettiği bir durumdur. Zaten o insanlar da içlerini çok az insana açarlar samimiyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?