- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
-
Dimi ya, bence de. Bu böyle dedikten sonra sosyal medya hesabına baktım profil resmi falan değişmiş. Madem intihar edeceksin resim değiştirmeyede halin olmamalı değil mi? İnsana sinir bozukluğu olsun sırf.Blöf yapiyor
Bende de vardi böyle bitane. Yok damarimi kestim, yok ucurumdayim atlicam bilmem n. Ne oldu nisanlandimi evlendimi biseyler oldu iste :)
Inanma intihar etmek isteyen coktan yapmisti bile
Aynen sana vicdan azabi cektirmeye calisiyor. Inanma gönder yüzügü icin rahatlasinDimi ya, bence de. Bu böyle dedikten sonra sosyal medya hesabına baktım profil resmi falan değişmiş. Madem intihar edeceksin resim değiştirmeyede halin olmamalı değil mi? İnsana sinir bozukluğu olsun sırf.
Niye yapsın?Ay inşallah yapar
Ben de takıntılı olduğunu düşünüyorum zaman zaman. Ama ona göre aşkmış bu.takıntılı şahsiyetsizler takıntılı olduğuna zarar vermeden kendine bişey yapmaz genelde. ben içini karartmak için söylemiyorum,ki umarım takıntılı değildir. hemen bulsun birini inş.
Bilmiyordum. Çünkü 6 yıllık ilişkinin 3 yılı zaten öğrencilikle geçti, o da kendi evinden ayrı şehirdeydi zaten. Sonra olduğum şehirde işe girdi askerden döndü benim olduğum ilde işe giremedi. Böyle olunca geri kendi memleketine dönüp orda işe girdi. Evine ilk defa birkaç ay önce gittim nişan işlerini vs konuşmak için. Yani sonuç olarak açık adresini ezbere bilmiyordum, evet.6 yıllık ilişkide adres bilmiyor musunuz ? Yoksa bu iletişime geçmek için bir sebep mi ?
aşk vs değil zarar verme eğilimi varsa. hoş seni dolaylı yoldan tehdit ediyor canıma kıyıcam diyerek. bu erkeklerin ille de istediğim benim olcak egosu. ulaşınca tırt! bence kale alma, yoksa konuşursun devamı gelir. gurur yok adamlarda yaBen de takıntılı olduğunu düşünüyorum zaman zaman. Ama ona göre aşkmış bu.
neyyyyAy inşallah yapar
Evet öyle bir konu açtım da bu konuyla alakasını çözemedim ben? Ölsem gene de eski sevgilime dönmem yani o kadar netim o konuda. Her türlü boşluğa düşmek onunla olmaktan iyidir. Yüzüğü yollamak istiyorum çünkü sonuçta maddiyatlı bir şey ve bende onun enerjisini evimde hissettiren bir şeyin kalmasını istemiyorum. Bu yüzden yollamak istiyorum.“25 yaş üstü kadın evde kalmıştır” içerikli bir konunuz vardı sanırım dün .. nedense bu hissiyata girip , eski erkek arkadaşla bir iletişim içine girmişsiniz gibi düşünüyorum ..
Aldığı yüzük nedir? Hediye diyorsunuz , e hediyeyi kendi parasıyla alacak tabii ..
Her alınan hediye gönderilmez ki , bence bunda vebal yoktur ..
O zaman her yediğiniz , içtiğinizin , sizin için ödenen hesaplarında mı parası geri ödenecek ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?