kendine bir şey yapar mı bu?

İntihar etmeye kararlı insanlar bunu söylemez reklam yapmazlar. İntihar edeceğini söyleyenler blmf yapıyordur. Yani hele ki böyle hastalıklı bir tipse blöftür. Yani ne yapacaksın ki. Yüzüğü at çöpe gitsin. Göndermeyiver. Hatta hiç iletişim kurmasaydın keşke. Senin o engeli kaldırmandan bile ümitlenmiş olabilir.

İntihar etmeye kararlı insanlar bunu söylemez reklam yapmazlar. İntihar edeceğini söyleyenler blmf yapıyordur. Yani hele ki böyle hastalıklı bir tipse blöftür. Yani ne yapacaksın ki. Yüzüğü at çöpe gitsin. Göndermeyiver. Hatta hiç iletişim kurmasaydın keşke. Senin o engeli kaldırmandan bile ümitlenmiş olabilir.
Sonuçta maddiyatlı bir şey olduğu için yollamam lazım yüzüğü. İçime ister istemez dert oldu. Ama blöf yaptığına emin olduğuma göre artık burdan da yazılanlara göre, yollayabilirim yüzüğü.

Yapacağını sanmıyorum. Daha geçenlerde konumda bahsettim bana yaşadığımız sürece beni seveceğini söyleyen, ben sensiz yapamam, senden koparsam ömür boyu o acıyı yaşarım diyen kişi, bir ay konuşmayınca görücü usulü bir kıza gitti bir hafta içerisinde nişan yaptı, hatta ve hatta aynı yerde çalıştığımız için nişan tatlısından bana da ikram etti düşünün artık :))) :KK70:Yakın zamanda da evlenir büyük ihtimalle. İyi ki inanmamışım diyorum şu an. Yani erkekler lafta çok seviyor ve acı çekiyor sadece. Bu onlar için bir taktik bunu anladım. Yüzük konusunda da doğru bulduğunuz neyse öyle karar verirsiniz bir şey diyemeyeceğim Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaallah bundan sonra iyi ve dürüst insanlarla karşılaşırsınız.
Ay sizinki de ayrı bir karaktersizmiş cidden. :) Benimki de güya çok içip ağlıyormuş falan filan... Hepsi lafta gibi geliyor bana ya. O kadar seven insan zaten bırakılmaz zaten ki ben bırakmak zorunda kaldım. Blöfünü yememem lazım, bunu anladım.

Eski erkek arkadasim boyle tehdit etti beni.iste gelicem seni bulacam rezil edicem seni.bende dedim gel gelde abimler gostersin sana kim kime ne yapiyomus.seni bi guzel dovsunler gucun yetecek mi onlara.o gunden beridir hic ses yok.5 yillik evliyim bu arada.yani anlayacagim blof yapiyo sirf sizi korkutmak icin

Eski erkek arkadaşınızla sorunlu bir ayrılık sürecinden geçerken hediye yüzüğü iade etmeye çalışmak benim gözümde iletişime geçmek istemektir. Bir erkek de böyle düşünür bence.

Yollama zahmetine girmeyin. Bu defa kargodan sizin adresiniz vs de eline geçecek durduk yere.

İntihar da blöf diye düşünüyorum.

Evet öyle bir konu açtım da bu konuyla alakasını çözemedim ben? Ölsem gene de eski sevgilime dönmem yani o kadar netim o konuda. Her türlü boşluğa düşmek onunla olmaktan iyidir. Yüzüğü yollamak istiyorum çünkü sonuçta maddiyatlı bir şey ve bende onun enerjisini evimde hissettiren bir şeyin kalmasını istemiyorum. Bu yüzden yollamak istiyorum.
Al çöpe at .. netsen ilk ayrıldığında atarsın niye 1 aydır evinde barındırırsın ki ?

Eski erkek arkadaşınızla sorunlu bir ayrılık sürecinden geçerken hediye yüzüğü iade etmeye çalışmak benim gözümde iletişime geçmek istemektir. Bir erkek de böyle düşünür bence.

Yollama zahmetine girmeyin. Bu defa kargodan sizin adresiniz vs de eline geçecek durduk yere.

İntihar da blöf diye düşünüyorum.
Ya iyi de ondan geriye birşey kalmasını istemiyorum. Enerjisi tamamen yok olsun istiyorum üzerimden ve evimden. Maddiyatı da yüksek olduğu için bende kalmasının hoş olmayacağını düşünüyorum. Ailem de böyle düşündüğü için aldım adresi.

Ay sizinki de ayrı bir karaktersizmiş cidden. :) Benimki de güya çok içip ağlıyormuş falan filan... Hepsi lafta gibi geliyor bana ya. O kadar seven insan zaten bırakılmaz zaten ki ben bırakmak zorunda kaldım. Blöfünü yememem lazım, bunu anladım.
Zaten epey bir şaşırdım rahatlığına :) Bazı erkekler için olmazsa olmaz diye bir şey yok gerçekten. Aynı aşk cümleleri başkası için kurulur, aynı şekilde bir başka kız için aşk acısı çekilir, sensiz yaşayamam, vazgeçemem gibi yalanlar sıra sıra dizilir :)) İyi ki olmamış dedirtiyor böyleleri. İnanmayın, onlar bizi vicdandan vurmaya çalışıyorlar ama gerçek yüzlerini çok uzun süre gizleyemiyorlar. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Al çöpe at .. netsen ilk ayrıldığında atarsın niye 1 aydır evinde barındırırsın ki ?
Geri vereceğim için atmadım. Bana kalsa ya satar ya atardım, enerjisi bende kalmasın diye. Ama ailem de yolla diye tutturdu. Her şey uzaktan göründüğü gibi olmuyor yani.

Zaten epey bir şaşırdım rahatlığına :) Bazı erkekler için olmazsa olmaz diye bir şey yok gerçekten. Aynı aşk cümleleri başkası için kurulur, aynı şekilde bir başka kız için aşk acısı çekilir, sensiz yaşayamam, vazgeçemem gibi yalanlar sıra sıra dizilir :)) İyi ki olmamış dedirtiyor böyleleri. İnanmayın, onlar bizi vicdandan vurmaya çalışıyorlar ama gerçek yüzlerini çok uzun süre gizleyemiyorlar. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.
Aynen öyle. Amin, umarım siz de çooook mutlu olursunuz. :)

Yüksek ihtimalle blöf yapıyor düşmeyin derim. Geçmiş dönemde bunun sıkıntısını çok ağır çektiğim için acımasızım bu konuda biraz. Kendi canını kendisi düşünmüyorsa siz düşünecek değilsiniz. Çünkü düşünsenizde hiçbirsey değişmiyor.
Saplantılı insanlardan korkarım, uzak durmak lazım

Merhabalar. Sürekli bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum ama sorun gene sorunLU eski erkek arkadaşım. 6 senelik sorunlu bir ilişkinin ardından ben ayrıldım ondan bir ay önce. Neyse konu, bu şahsın bana aldığı bir yüzük var ve zaten yüzüğü takıyordum ama ayrıldıktan sonra takmadım haliyle. Yüzüğü geri vermem lazım ama ayrı şehirlerdeyiz. Ayrılınca da yüzük bende kaldı doğal olarak, 1 aydır hala elimde. Bu şahıs bende ayrıldığımız günden beri engelli. Açık adresini almak için geçen gün engeli açtım çünkü yüzüğü yollayacağım. Bana dediği şey şu; “x mezarlığına yolla yüzüğü çünkü zaten ben sensiz ölüyüm, her gün sensiz biraz daha ölüyorum, yüzük bana geldiği an gidip intihar edeceğim çünkü iyice o zaman anlayacağım bana geri dönmeyeceğini” dedi. Sonra adresini aldım zorla. Şimdi bu gerçekten kendine bir şey yapar mı yoksa blöf mü yapmıştır? Gerçekten böyle niyeti olan söylemez direk yapar gibime geliyor bana. Yüzüğün de vebalini almak istemiyorum sonuçta onun parası, bana ait değilse o yüzük pekala ilerde başkasının olabilir. O yüzüğü kesinlikle yollamak istiyorum, bende kalmamalı. Ama korktum da yani böyle diyen gerçekten kendine bir şey yapar mı? Sonra ilerde vicdan azabı çekmek istemiyorum bu yüzden. Sıkıştım kaldım resmen.
Bir arkadaşımın eşi, arkadaşım boşanmak isteyince intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırdılar falan. Kızcağızın ayrılma sebebi de öfkw e kontrolsüzlüğü ve psikolojik şiddet. Tabii bir iki ay erteledi kız ayrılmayı. İki çocukları vardı. Büyük kızı ilkokuldaydı, ayrılmalarını asla istemiyordu. Neyse, arkadaşım yeniden gündeme getirdi ayrılmayı. Adam tekrar intihara girişti. Arkadaşım dönmedi kararından. İkna etti, anlaşmalı boşandılar. Adam bir ay sonra evlendi biriyle ve bir yıl sonra karısı doğum yaptı.
(Bu arada arkadaşım öğretmen, kocası da uçak mühendisiydi)

Yani konu sahibi, intihar falan hikâye. Hayat herkes için devam ediyor. Duygu sömürülerine kanmayın!

Yüksek ihtimalle blöf yapıyor düşmeyin derim. Geçmiş dönemde bunun sıkıntısını çok ağır çektiğim için acımasızım bu konuda biraz. Kendi canını kendisi düşünmüyorsa siz düşünecek değilsiniz. Çünkü düşünsenizde hiçbirsey değişmiyor.
Saplantılı insanlardan korkarım, uzak durmak lazım
Haklısınız. Ben de bu laflarından sonra zaten iyice korkup ayrılmış olmamın doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım.

Siz de bayılıyorsunuz uğraşmaya. Kendinizi kandırıyorsunuz bence sadece. Olduğu şehre merkeze gönderin kargoyu zaten ulaşınca mesaj gider. Gidip alır şubeden. Yok illa adres alacaksınız bunları dinleyeceksiniz ki konu çıksın. İstediğiniz cevabı vereyim hemen; intihar eder, barışın ve evlenin....

Yüzük çok rahatsız ediyorsa sat git bir fakir çocuğun eğitimi için kullanması için ver malum okullar açılıyor..
İntihar = Blöf :KK47:
Ya bana kalsa zaten satarım. Bağış yapar mıyım bilmem ama şu anda işsizim, biraz para işime gelirdi. Ama ailem özellikle yollamamı istiyor.

Geri vereceğim için atmadım. Bana kalsa ya satar ya atardım, enerjisi bende kalmasın diye. Ama ailem de yolla diye tutturdu. Her şey uzaktan göründüğü gibi olmuyor yani.
Uzaktan göründüğü gibi olmayan nedir ? Ayrıl , boşan , devam et gibi hayatını etkileyecek bir yorum değil bu ..

İletişim kurmanın apayrı bir yolu , siz kabul etmesenizde .. bana kalsa diye bir şey de ilginç , yüzük size ait .. alıp atsaydınız çöpe en basitinden

Siz de bayılıyorsunuz uğraşmaya. Kendinizi kandırıyorsunuz bence sadece. Olduğu şehre merkeze gönderin kargoyu zaten ulaşınca mesaj gider. Gidip alır şubeden. Yok illa adres alacaksınız bunları dinleyeceksiniz ki konu çıksın. İstediğiniz cevabı vereyim hemen; intihar eder, barışın ve evlenin....
Ben niye bayılayım ki uğraşmaya, anlayamadım???

Merhabalar. Sürekli bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum ama sorun gene sorunLU eski erkek arkadaşım. 6 senelik sorunlu bir ilişkinin ardından ben ayrıldım ondan bir ay önce. Neyse konu, bu şahsın bana aldığı bir yüzük var ve zaten yüzüğü takıyordum ama ayrıldıktan sonra takmadım haliyle. Yüzüğü geri vermem lazım ama ayrı şehirlerdeyiz. Ayrılınca da yüzük bende kaldı doğal olarak, 1 aydır hala elimde. Bu şahıs bende ayrıldığımız günden beri engelli. Açık adresini almak için geçen gün engeli açtım çünkü yüzüğü yollayacağım. Bana dediği şey şu; “x mezarlığına yolla yüzüğü çünkü zaten ben sensiz ölüyüm, her gün sensiz biraz daha ölüyorum, yüzük bana geldiği an gidip intihar edeceğim çünkü iyice o zaman anlayacağım bana geri dönmeyeceğini” dedi. Sonra adresini aldım zorla. Şimdi bu gerçekten kendine bir şey yapar mı yoksa blöf mü yapmıştır? Gerçekten böyle niyeti olan söylemez direk yapar gibime geliyor bana. Yüzüğün de vebalini almak istemiyorum sonuçta onun parası, bana ait değilse o yüzük pekala ilerde başkasının olabilir. O yüzüğü kesinlikle yollamak istiyorum, bende kalmamalı. Ama korktum da yani böyle diyen gerçekten kendine bir şey yapar mı? Sonra ilerde vicdan azabı çekmek istemiyorum bu yüzden. Sıkıştım kaldım resmen.
vebal almayayım ne olur ne olmaz diyorsan ailesine haber ver oğlunuzun durumu bu gözkulak olun dersin madem bu kadar intihara meyilli hastaneye yatırsınlar çocuklarını tedavi olsun. yada polise bildir.... bununla oyun olmaz anlasın blöfün sonuçlarını. uyuz oluyorum böyle psikolojik baskı yapanlara... takıntı,saplantı, hastalık bu resmen... 2 sene önce bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı adam yok kendimi öldürürüm falan dedi. kızda geri dönmedi tabi. kız şehir dışında eğitimdeyken sen git kendini parkta ağaca as. kız perişan oldu, kendini suçladı hep... çok bellide olmuyor psikoloji ile ilgili senin dışında başka sorunları da vardır tutunduğu tek dal sen olarak görmüştür o da elinde kalırsa yapa da bilir. onu en iyi tanıyan sensin bilirsin az çok ne yapar ne eder. psikolojik durumu çok iyi değil ise bunu yakınlarına bildirmende fayda var.

Uzaktan göründüğü gibi olmayan nedir ? Ayrıl , boşan , devam et gibi hayatını etkileyecek bir yorum değil bu ..

İletişim kurmanın apayrı bir yolu , siz kabul etmesenizde .. bana kalsa diye bir şey de ilginç , yüzük size ait .. alıp atsaydınız çöpe en basitinden
Uzaktan göründüğü gibi olmayan aile görüşü vs de olunca insan istediğini her an yapamıyor, bu.

Back
X