kendine bir şey yapar mı bu?

Ev araba için evlenilmiyordur değil mi ? 6 yıllık ilişki bitirildiğiyse demek ki olmuyordur ..

Arkadaşınız için de doğru insan olsaydı , kaderinde o insan varsaydı eğer bir şekilde onunla nişanlanırdı .. bence arkadaşınıza destek olun , gözyaşlarının vebalini ödeyeceksin diyip dibe çekmeyin
Destek için sağ olun. Böyle insanlar dibe çekmez anca asap bozar da. Neyse ya ağzımı bozmaya değmez.

Mune Mune Kazen Kazen konuya kilit lütfen. Değerli hanımlardan gerekli cevapları aldım ancak bir kişi gereksiz şekilde haddini aşmaya başladı. Taraflar birbirini kırmadan konu kapansın lütfen.

Nye vicdan azabi cekeceginidusunuyorsun? Anlasamadiniz ayrildiniz. Vicdanlik be isiniz var? Oldurmek istiyorsa buyursun kendine yapar. Eger cok seviyorduysa kendini duzeltseydi 6 yil. Oldurecek adam ilan vermez kendimi oldurcem diye. Sener Sen haric

Tabiki blöf yapiyor ya. Bende 3 senelik sevgilimi aldatildim diye terketmistim. Ayni isyerinde calisiyorduk biranda o sinirle firladi isyerinden. Ne izin aldi ne birsey. Aradi yolda beni taksiye binmis sofore gidecegi yeri bogazici koprusu dedi. Bizzat kulaklarimla duydum. Bana da veda konusmasi yapti öldurecegim kendimi diye. Ben inandim tamam barisacagim don dedim sonuc 2 dk sonra isyerine geldi meger yalanmis. Sen sen ol sakin inanma. 1 aydir oldurmemis kendini de aramani mi beklemis bunu soylemek icin.

Back
X