kendine bir şey yapar mı bu?

vebal almayayım ne olur ne olmaz diyorsan ailesine haber ver oğlunuzun durumu bu gözkulak olun dersin madem bu kadar intihara meyilli hastaneye yatırsınlar çocuklarını tedavi olsun. yada polise bildir.... bununla oyun olmaz anlasın blöfün sonuçlarını. uyuz oluyorum böyle psikolojik baskı yapanlara... takıntı,saplantı, hastalık bu resmen... 2 sene önce bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı adam yok kendimi öldürürüm falan dedi. kızda geri dönmedi tabi. kız şehir dışında eğitimdeyken sen git kendini parkta ağaca as. kız perişan oldu, kendini suçladı hep... çok bellide olmuyor psikoloji ile ilgili senin dışında başka sorunları da vardır tutunduğu tek dal sen olarak görmüştür o da elinde kalırsa yapa da bilir. onu en iyi tanıyan sensin bilirsin az çok ne yapar ne eder. psikolojik durumu çok iyi değil ise bunu yakınlarına bildirmende fayda var.
Ya çok kötü olmuş cidden, Allah korusun aynı şeyin benim de başıma gelmesinden korktuğum için açtım bu konuyu. En iyisi annesine vs haber vermek sanırım. Teşekkürler.

“x mezarlığına yolla yüzüğü çünkü zaten ben sensiz ölüyüm, her gün sensiz biraz daha ölüyorum, yüzük bana geldiği an gidip intihar edeceğim çünkü iyice o zaman anlayacağım bana geri dönmeyeceğini”
Asdkskslsşdldşdşslsşsşşaaş kahkaha attım ya. Blöfe bak çay demle. Yaratıcılıkta son nokta.

Jiletler jiletixxxxx’de müslüm babaağ.

Haklısınız. Ben de bu laflarından sonra zaten iyice korkup ayrılmış olmamın doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım.

İntihar edecek olsa biter bitmez ederdi sessizce. Eski erkek arkadaşım yapmıştı. Ama ben hala tam olarak inanamıyorum mesela.
Umarım bir an önce hayırlısı ile kurtulursuz.
Baktınız ulaştıramıyorsunuz yüzüğü çok kasmayın sizinde ona hakkınız geçmiştir illaki 6 yıl içerisinde. Hıı illa istemiyorum derseniz bozdurup parasıyla yetim sevindirin mesela. Fakir birine veya bir kimsesizler yurduna biraz oyuncak alabilirsiniz. Onun bozdurup alkol almasından daha hayırlı bir iş olur

Aman ya bi intihar ederse de etsin yani. Ne zannediyor intihar edecegim demek bir nevi tehdittir, psikolojik baskidir. Bence annesine ya da bi akrabasina falan gonder onlat muhattap olsun.

Siz niye yüzüğün peşine düşmussunuz yüzüğün vebali olmaz merak etmeyin para vermiş ama onu size almış yani o artık sizin kullanmayın veya atın illa yollamak zorunda degilsiniz
Ayrıca yok ölürüm biterim laflarına da kanmayın

Ya iyi de ondan geriye birşey kalmasını istemiyorum. Enerjisi tamamen yok olsun istiyorum üzerimden ve evimden. Maddiyatı da yüksek olduğu için bende kalmasının hoş olmayacağını düşünüyorum. Ailem de böyle düşündüğü için aldım adresi.
Sizin aileniz çocuğu tanıdığına göre siz de onun ailesini ya da ailesinden birini/arkadaşını elbet tanıyorsunuzdur.

Onunla muhattap olmayın ailesine bildirin yüzüğü göndereceğinizi.

Millet hayatında hiç görmediği insanların sevgililerini, eski sevgilerinin yeni sevgilerini, eski sevgililerinin yeni sevgililerinin çalıştığı yerin patronunu bile buluyor sosyal medyadan :) Bulun bir tanıdık.

Hastalıklı ruh haline sahip eski sevgilinizden çekiniyorsanız böyle yapmalısınız.

:KK70: :KK70: cidden öyle ama ürpertti de beni. Ne olur ne olmaz diye annesine de söyleyeceğim sahip çıkın diye.
Yahu yemeyin şu palavraları. Bana böyle diyen adamlara “intihar etmezsen adam değilsin” dedim hep. Sonuç? Bir tarafları yemedi. Olsaydı şu 1 ay içinde olurdu hiç vicdan yapmayın. Bence yüzüğü de göndermeyin. Şöyle şeylerin gönderilmesini ben hiç sevmiyorum.

Yahu yemeyin şu palavraları. Bana böyle diyen adamlara “intihar etmezsen adam değilsin” dedim hep. Sonuç? Bir tarafları yemedi. Olsaydı şu 1 ay içinde olurdu hiç vicdan yapmayın. Bence yüzüğü de göndermeyin. Şöyle şeylerin gönderilmesini ben hiç sevmiyorum.
Ben ne olur ne olmaz diye öyle şeyler demedim genede. Bana kalsa ben de göndermezdim ya satar ya başka birine verirdim. Ama üstümden enerjisi tamamen gitsin istiyorum. Ailem de göndermem konusunda epey ısrarcı.

Merhabalar. Sürekli bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum ama sorun gene sorunLU eski erkek arkadaşım. 6 senelik sorunlu bir ilişkinin ardından ben ayrıldım ondan bir ay önce. Neyse konu, bu şahsın bana aldığı bir yüzük var ve zaten yüzüğü takıyordum ama ayrıldıktan sonra takmadım haliyle. Yüzüğü geri vermem lazım ama ayrı şehirlerdeyiz. Ayrılınca da yüzük bende kaldı doğal olarak, 1 aydır hala elimde. Bu şahıs bende ayrıldığımız günden beri engelli. Açık adresini almak için geçen gün engeli açtım çünkü yüzüğü yollayacağım. Bana dediği şey şu; “x mezarlığına yolla yüzüğü çünkü zaten ben sensiz ölüyüm, her gün sensiz biraz daha ölüyorum, yüzük bana geldiği an gidip intihar edeceğim çünkü iyice o zaman anlayacağım bana geri dönmeyeceğini” dedi. Sonra adresini aldım zorla. Şimdi bu gerçekten kendine bir şey yapar mı yoksa blöf mü yapmıştır? Gerçekten böyle niyeti olan söylemez direk yapar gibime geliyor bana. Yüzüğün de vebalini almak istemiyorum sonuçta onun parası, bana ait değilse o yüzük pekala ilerde başkasının olabilir. O yüzüğü kesinlikle yollamak istiyorum, bende kalmamalı. Ama korktum da yani böyle diyen gerçekten kendine bir şey yapar mı? Sonra ilerde vicdan azabı çekmek istemiyorum bu yüzden. Sıkıştım kaldım resmen.
Bazen hiç yapmaz dediğimiz insanlar intihar edebiliyor.Bu cümleleri sarfetmesi bile psikolojisinin iyi olmadığının göstergesi.ailesine gönderseniz ve bu olanları anlatsanız daha mantıklı olabilir.hiç değilse riski gözardı etmemiş olursunuz

Aynen bende hiç sevmiyorum bitmişse zaten umrumda olmaz yüzük , iki tarafinda birbirine hakki gecmistir illaki ,bir zamanlar iki kişide bana yüzük hediye almıştı bitince hiç önemsemedim kız kardeşim sattı yedi :KK70::KK70::KK70:işsizdi konu sahibi gibi iyide etti:KK8:

Aynen bende hiç sevmiyorum bitmişse zaten umrumda olmaz yüzük , iki tarafinda birbirine hakki gecmistir illaki ,bir zamanlar iki kişide bana yüzük hediye almıştı bitince hiç önemsemedim kız kardeşim sattı yedi :KK70::KK70::KK70:işsizdi konu sahibi gibi iyide etti:KK8:
Ben parmağımdan çıkardığım gibi atmıştım pencereden :D dramatikleştirmeye gerek yok.

İntihar eden insanlar dışardan gayet mutlu gözüküp her şeyi iç dünyasında yaşayan insanlar oluyor genelde, hiç öyle bir sey bekleyemeyeceginiz kişiler oluyor. Böyle konuşanlar da konuşuyor sadece , yok kendimi asacagim, yok kendimi vuracağım diye karşıya blöf yapıyor sadece.

Bundan kaç sene önce bi sevgilim vardı ayrılmıştım çatıdan atlayacağını söylemişti geri adım atmadım hayliyle atlamadıda sanmıyorum geri dönmeniz için söylenen birsey gibi

Tamam arkadaşlar bu tür durumlarda genelde blöf yapılıyor. Ama gerçekten intihar edenlerde olmuyor değil. Ben çok duydum. Bence göndermeyin. Satın parasını yiyin, ya da atın çöpe gitsin

Nerdeyse ilişkinizle alakalı yaşadığınız tüm olayları okutum size sadece sunu soyleyebilirim ki sizin icin akıtılan gözyasının hesabı elbet sorulacak. O kişiye cok emek verdim demişsiniz ona nefretim var sevgim saygım yok demissiniz emin olu gün gelecek o kadar cok pisman olacaksınız ki kk da bir kız demişti dersiniz bu devirde seni o kadar seven kollayan daha 1 2 aya kadar nisanlanma evlenme umitleri icerisinde olmus insana sen bugun nefret ediyorum dersen hakka girersin ah alırsın aynısını cok yakın tanıdıgım yasadı seninle tıpatıp aynıydı cocuk yalvardı yakardı gozyasları doktu sonra noldu o burnu havada olan arkadasım suan sevebilecegi asık olabilecegi insanı bulamıyor yeterşnce deger goremıyorum diyor cocuk nisanlı evi de arabayı da aldı cokta mutlu.. Tepkimi yanlıs anlama yalnız cok pisman olacagını hissettigim icin yazdım. Hakkında hayırlısı iyi geceler

Nerdeyse ilişkinizle alakalı yaşadığınız tüm olayları okutum size sadece sunu soyleyebilirim ki sizin icin akıtılan gözyasının hesabı elbet sorulacak. O kişiye cok emek verdim demişsiniz ona nefretim var sevgim saygım yok demissiniz emin olu gün gelecek o kadar cok pisman olacaksınız ki kk da bir kız demişti dersiniz bu devirde seni o kadar seven kollayan daha 1 2 aya kadar nisanlanma evlenme umitleri icerisinde olmus insana sen bugun nefret ediyorum dersen hakka girersin ah alırsın aynısını cok yakın tanıdıgım yasadı seninle tıpatıp aynıydı cocuk yalvardı yakardı gozyasları doktu sonra noldu o burnu havada olan arkadasım suan sevebilecegi asık olabilecegi insanı bulamıyor yeterşnce deger goremıyorum diyor cocuk nisanlı evi de arabayı da aldı cokta mutlu.. Tepkimi yanlıs anlama yalnız cok pisman olacagını hissettigim icin yazdım. Hakkında hayırlısı iyi geceler
Ev araba için evlenilmiyordur değil mi ? 6 yıllık ilişki bitirildiğiyse demek ki olmuyordur ..

Arkadaşınız için de doğru insan olsaydı , kaderinde o insan varsaydı eğer bir şekilde onunla nişanlanırdı .. bence arkadaşınıza destek olun , gözyaşlarının vebalini ödeyeceksin diyip dibe çekmeyin

Bu ne ya beddua eder gibi sıralamışsın düşüncelerini sonra da hakkında hayırlısı olsun falan. Olayların içinde olan sen olsan bakalım kendin için bu kadar net konuşabilir misin. Senin de hayallerin tekrar tekrar başına yıkılsın saçma sapan bir insan tarafından da o zaman göreyim ben seni, böyle ahkam kesebilecek misin bakalım bi. Her haltta olur olmadık anasını savunan, karşı tarafı üzdüğü zaman hatta ağzına ettiği zaman Korkunun ve öfkenin arkasına sığınan, bir dediği bir dediğini tutmayan bir tiple uğraş gel de sen hele bi öyle konuşalım seninle bakalım o zaman davulun sesi uzaktan hoş geliyor mu! Bana en sonunda böyle olacaksa hiç olmasın dedirtti herif ya, var mı ötesi? Tek suçlu benim yani, herif kişisi sütten çıkmış ak kaşık sana göre. Bu kadar mükemmel olsaydı zaten o kadar yılımın içine etmezdim devam ederdim bende. Senin gibilerden alacağım akla ihtiyacım yok yoksa benim. Gerçekten çok asap bozucusunuz ve haddinizi bilmiyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X