Merhabalar. Sürekli bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum ama sorun gene sorunLU eski erkek arkadaşım. 6 senelik sorunlu bir ilişkinin ardından ben ayrıldım ondan bir ay önce. Neyse konu, bu şahsın bana aldığı bir yüzük var ve zaten yüzüğü takıyordum ama ayrıldıktan sonra takmadım haliyle. Yüzüğü geri vermem lazım ama ayrı şehirlerdeyiz. Ayrılınca da yüzük bende kaldı doğal olarak, 1 aydır hala elimde. Bu şahıs bende ayrıldığımız günden beri engelli. Açık adresini almak için geçen gün engeli açtım çünkü yüzüğü yollayacağım. Bana dediği şey şu; “x mezarlığına yolla yüzüğü çünkü zaten ben sensiz ölüyüm, her gün sensiz biraz daha ölüyorum, yüzük bana geldiği an gidip intihar edeceğim çünkü iyice o zaman anlayacağım bana geri dönmeyeceğini” dedi. Sonra adresini aldım zorla. Şimdi bu gerçekten kendine bir şey yapar mı yoksa blöf mü yapmıştır? Gerçekten böyle niyeti olan söylemez direk yapar gibime geliyor bana. Yüzüğün de vebalini almak istemiyorum sonuçta onun parası, bana ait değilse o yüzük pekala ilerde başkasının olabilir. O yüzüğü kesinlikle yollamak istiyorum, bende kalmamalı. Ama korktum da yani böyle diyen gerçekten kendine bir şey yapar mı? Sonra ilerde vicdan azabı çekmek istemiyorum bu yüzden. Sıkıştım kaldım resmen.