Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

ederim,ediyorum da.önemli olan içinde ne olduğu güzellik beş para etmez

yaparim tabi ama bu konudan sikinti cektigim oldu cünkü nereye gidersem gidiyim bi burun kivirmalar , garip hareketler falan selam verince karsilik alamamak görmezden gelinmek hic yokmus gibi davranilmak üzüyor beni ...Alistim ama artik

Son düzenleme:
benimde üniversitede en samimi arkadaşım okulun en güzeliydi,nereye gitsek hep onun peşinde erkekler,bütün ilgi hep onun üstünde olurdu.ama hiç kıskanmadım.amannn bende güzelim canım:)

tabikide ederim ediyorum da onemli olan guzellik degil onun kisiligi mesela benimde en yakin 2 arkadasimdan biri cok guzel onunde pesine surekli biri takilir ama hic alinmam kiskanmam bilakis mutlu olurum arkadasimla beraber bi guzel dalga geceriz guzelliklmis falan bunlar bos onemli olan o kisinin karakteri kisligi insanligi

Özgüven ile ilgili bence. Kendine güveni olan kişi karşısındakinin osunua busuna takılmaz, relaxtır çünki. Özgüvensiz olan kişi kendine odaklı olduğu için dıştan etkilere çok takılır bu da düşüncelerini, hareketlerini v.s.lerini v.s.lerini zedeler.
Kendimden güzelle arkadaşlık etmem'in gerisindeki düşünce içindeki özgüven eksikliğinden kaynaklanan rekabet hissidir.
Diğerini dışlamak istemek kendini ön plana çıkarmak istemektir. Özgüven kaygısı olmayan işin neden buna gerek duysun ki.

ben de kendimden çirkinlerle arkadaşlık etmeme kararı almak üzereyim
her yapıldığımın taklit edilmesinden ve sevgililerinden fln kıskanılmaktan, laf sokmak için bişeyime dört dönmelerinden bıktım insanların artık
özgüvensiz insanları hayatıma almıcam artık bundan sonra yalnız da kalsam umrumda deil

güzellik takıntım yok.. güzel ya da çirkin insan gibi biri olsun dostum olsun..

Ederim, ettim, ediyorum. Ama yuzu guzel arkadasimin fizigi iyi degildi, ben de fizikten kazaniyordum, manken gibiydim.

Bekarken arkadaşlarım bazen bana "kısmetimizi kapatıyorsun" derlerdi ama gülüp geçerdik kaydirigubbakcemile3 onlar benim canım, beni de çok sevdiklerini bilirim...
Asla ciddi anlamda böyle düşünen biriyle arkadaş olmam zaten....

Bence önemli olan insanın içi güzel olsun, fesat olmasın, senin kötülüğünü istemesin...bir kız arkadaştan tek isteğim budur benim....

Çocukça bir söz ve davranış

Ne alaka...Benim arkadaşlarım var benden daha güzel olan ...

Hem güzellik yüzde değil kalptedir.Nice insanlar var yüzünden bal,kalbinden kötülük damlayan

Benim gördüğüm kadarıyla herkes kendini en güzel buluyor. Benim etrafımdakilker öyle daha doğrusu.
Benden çok güzel oldğunu düşündüğüm biriyle bugüne kadar arkadaşlık kurmadım. Herkesin kendine ait bir güzelliği var ve genelde o benden daha güzel dediğim birileri olmadı.

aslında dediğin doğru herkesin kendi güzelliği var
kişiliği oturmuş insanlar kendilerinin de güzel olduğunu bilir herkesin güzelliklerini görür bunu kafaya takmaz
oturmamışlarsa kendine olan güvensizliklerini arkadaşlarına çektirirler
yani ondan güzel veya değil o yüzden etrafında arkadaş bırakmazlar çünkü kimin nesi güzel olsa onu kafaya takarlar

Hiç bir zaman öyle takıntılarım olmadı. öenmli olan dostluğun güzel olması.

önceden kızardım bu düşünceye ama doğruymuş.....ne geldiyse başıma çirkin arkadaşlarımın kıskançlığından geldi ,kendilerine güvensizliklerinden ....güzel olan arkadaşlarım da böyle bişey yaşamadım haklılık payı yok değil ne kadar kardeşim,arkdaşım desede bir yerde gözlerinden okunuyo içindekiler sonunda da ortaya çıkıyo zaten ..........genel bi kural olmayabilir ama benim hayatım için geçerli artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…