önceden kızardım bu düşünceye ama doğruymuş.....ne geldiyse başıma çirkin arkadaşlarımın kıskançlığından geldi ,kendilerine güvensizliklerinden ....güzel olan arkadaşlarım da böyle bişey yaşamadım haklılık payı yok değil ne kadar kardeşim,arkdaşım desede bir yerde gözlerinden okunuyo içindekiler sonunda da ortaya çıkıyo zaten ..........genel bi kural olmayabilir ama benim hayatım için geçerli artık...
herzaman çirkin kızlar kadınlar tehlikelidir.
bununda örneklerini çok gördüm
çirkin kadınlar akıllarını kullanır hani derler Allah çirkin şansı varsın diye
hep akıllarını kullanırlar erkekleri elinde tutmak için yalanlar söylerler kendilerini paha biçilmez gösterirler.
güzel kadınlar ise zaten güzelim beni kimse bırakmaz deyip yalana dolana girmez.
boşuna demezler Allah çirkin şansı versin diye.
bence çirkin hanımlardan uzak durun derim...
bu söz cemil ipekçininde sözü ben çok güzel kızlar içinde çalışıyrum dedi,ama bebek gibi kılzar sevgililerini çirkin kızlara kadınlara kaptırıyorlar demişti.
bence çirkinlerden uzak durun sengözlerimebaksanab onlar akılla hareket ederler.
hep akıllarını kullanırlar erkekleri elinde tutmak için yalanlar söylerler kendilerini paha biçilmez gösterirler.
güzel kadınlar ise zaten güzelim beni kimse bırakmaz deyip yalana dolana girmez.
bu söz cemil ipekçininde sözü ben çok güzel kızlar içinde çalışıyrum dedi,ama bebek gibi kılzar sevgililerini çirkin kızlara kadınlara kaptırıyorlar demişti.
bence çirkinlerden uzak durun sengözlerimebaksanab onlar akılla hareket ederler.
benim arkadaslarım sevgilileriyle bulusucakları zaman fln stylis sen sakın gelme diyolar =/
ama seviyolar beni biliyorum
sadece sevgililerini kaybetme korkusu diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?