Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

kesinlikle katiliyorum
görünüs egitim kariyer konusunda kendinden düsük insanlarla arkadaslik kurmamak grekiyor nolursa olsun mutlaka kiskanclik kompleks oluyo
böyle söyleyince kendimi begenmis gibi bile izlenim oluyo ama alakasiyok kiz milletine hic güvenmiyorum ben hic ummadik yerden vuruyolar ne yazikki :1no2:

benim bütün arkadaşlarım birbirinden güzeldir.. allahım esirgesin ben onların yüreğini seviyorum banane boyundan posundan kaşından gözünden.. ama tesadüf müdür bilmiyorum hep de çok güzeller çok alımlılar.. şimdi 4 aylık bi arkadasım var dershaneye geldiğinde bütün millet gözünü alamıyor.. afet gibi maşallahhh.. ama bi o kadar da asil ve sağlam bi kız.. sevgilimle de taniştirdim.. çok ii anlaştilar.. benim kendime olan güvenim yerindedir.. herkesin çekiciliği farklıdır.. ben yüreğine güveniyosam gururla taşirim arkadasımı yanımda.. ister çook çirkin olsun isterse afet-i devran olsun..

Her bayan kendinden daha güzelini kıskanir ama bazi kadinlar çok fettan.Sevgiline eşine göz koyar ve her gün yaninda olduğu içinde bunu yapmasi kolay olur.bu sekilde olanlarla yapilmaz .Erkek arkadasıyla buluşmaya gidenlerin yaninda hep bi kişi daha getirmesini hiç anliyamiyorum Herşey bilinmek zorunda degil ki.Bi arkadasimin başına gelmişti iyi ders oldu ona konu sapti pardon sırnaşık şey

bence çok saçma ne kadar takıntılıyız banane onun güzelliğinden bnm üniversitemde hergün podyum havası var ve çoğunluğuylada arkadasım hiç düşünmedim güzel mi çirkin mi:bbo:

Bence görüntüye göre yargılamak seöçim yapmak yanlış.
Benden güzelleride var arkadaşlarmdan çirkinleride.
Önemli olan aynı dilden konuşup aynı pencereden bakmak.
En azından benim için.

bence çok saçma o ancak kompleksli kendini beğenmeyen insanların göstereceği davranış.kendimle barışığım ve bir sürü güzel arkadaşlarım var.....

benim boyle bir "dostum" olmustu bir zamanlar, o kadar kendine guvensizdi ki beni hoslandigi cocukla tanismaya goturup, o seni begenir o yuzden sen burda beni bekle, ben gidip goruseyim demisti akannehir

bende daha güzel arkadaşlarım dostlarım var ama bunun için asla onlarla arkadaşlığımı bitirmem sadece kötü olmayan yönde içten biraz kıskanırım...ama fesatca değil

benim arkadaslarım sevgilileriyle bulusucakları zaman fln stylis sen sakın gelme diyolar =/
ama seviyolar beni biliyorum
sadece sevgililerini kaybetme korkusu diyelim

arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde konuşulacak çooookkkk daha önemli konularımız var Allah'a şükür:Saruboceq:

herzaman çirkin kızlar kadınlar tehlikelidir.
bununda örneklerini çok gördüm
çirkin kadınlar akıllarını kullanır hani derler Allah çirkin şansı varsın diye
hep akıllarını kullanırlar erkekleri elinde tutmak için yalanlar söylerler kendilerini paha biçilmez gösterirler.
güzel kadınlar ise zaten güzelim beni kimse bırakmaz deyip yalana dolana girmez.
boşuna demezler Allah çirkin şansı versin diye.
bence çirkin hanımlardan uzak durun derim...
bu söz cemil ipekçininde sözü ben çok güzel kızlar içinde çalışıyrum dedi,ama bebek gibi kılzar sevgililerini çirkin kızlara kadınlara kaptırıyorlar demişti.
bence çirkinlerden uzak durun sengözlerimebaksanab onlar akılla hareket ederler.

çok iyi bir yorum vereliniortak

merakımı mazur gör , diğerleri nereleriyle hareket ediyorlar?

benim arkadaslarım sevgilileriyle bulusucakları zaman fln stylis sen sakın gelme diyolar =/
ama seviyolar beni biliyorum
sadece sevgililerini kaybetme korkusu diyelim

sevgilileriyle buluşacakken 3. bir kişinin yanlarında olmasını istemiyor olamazlar mısırnaşık şey

Ben "aptal" insanlarla arkadaş olamam,güzel olsun "aptal olmasın".

Kendine güveni olmayan insanlar böyle bir ayrım yaparlar .

talihsiz bir açıklama olmuş......
insanın yüz güzelliğinden ziyade kalp güzelliği önemlidir derler ya hani...işte doğru olanda bu...ve genelleme yapmanızda çok yanlış..belki şunu deseniz anlarım..çirkin kadınlar güzelliklerine güvenemedikleri için işi tatlı dille hallederler...bunun kötü olmakla ilgisi yok üstelik bütün kadınlar güzeldir.....

konu sahibi arkadaşıma gelince neden benden güzelle arkadaşlık etmiyimki....
gece koynumamı alıcam :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…