• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi mutlu etmek icin neler yaparsiniz?

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
merhabalar,

kendinizi mutlu hissetmek icin neler yaparsiniz? kendiniz icin ufak luksleriniz nelerdir?
bazen cok ufak seylerden mutlu olabiliyoruz, kendimizi kotu hissettigimizde veya odullendirmek istedigimizde yapabilecegimiz bir kac ufak sey bizi cok mutlu edebilir .
paylasip fikir verelim mi?

Ben makyaj malzemelerine bayılırım uzun bi listem var yavaş yavaş tamamlamaya başladıkça,yeni bi müzik keşfedip dinlediğim zaman,deniz manzarası karşısında oturup güzelce manzarayı izlediğim zaman,yeni kitaplar alıp okumaya başladıkça,en sevdiğim dizileri izleyince örneğin doctor who,sherlock,hannibal veya bi hayvanın karnını duyurunca onun başını okşayıp ne kadar tatlı olduğunu düşündükçe mutlu olmaya çalışırım en önemlisi eskiden takıntılı herkesin dediği lafı en az 2 gün düşünen biriyken şimdi kimse umrumda olmaz mutluluğun en büyük sırrı bu sanırım

Herkes çok fazla güler yüzlü olduğumu söylemeye başladı bu son zamanlarda aslında o an mutlu degilsem bile ortamda neşelenicek bişey bulmaya çalışıyorum ben neşeli pozitif oldukça çevremdeki insan sayısının da arttığını farkettim bu cokta mühim değil aslında çok insan değilde az ama öz insan yeterli benim için

Ahh en önemlisi trileçe mutluluğumun kaynağı en sevdiğim tatlı :kk77:

Sevgilim yok yalnızım ama olsa mutlaka onun sevgisini hissettikçe mutlu olurdum :deli::olamaz:

Ben makyaj malzemelerine bayılırım uzun bi listem var yavaş yavaş tamamlamaya başladıkça,yeni bi müzik keşfedip dinlediğim zaman,deniz manzarası karşısında oturup güzelce manzarayı izlediğim zaman,yeni kitaplar alıp okumaya başladıkça,en sevdiğim dizileri izleyince örneğin doctor who,sherlock,hannibal veya bi hayvanın karnını duyurunca onun başını okşayıp ne kadar tatlı olduğunu düşündükçe mutlu olmaya çalışırım en önemlisi eskiden takıntılı herkesin dediği lafı en az 2 gün düşünen biriyken şimdi kimse umrumda olmaz mutluluğun en büyük sırrı bu sanırım

Herkes çok fazla güler yüzlü olduğumu söylemeye başladı bu son zamanlarda aslında o an mutlu degilsem bile ortamda neşelenicek bişey bulmaya çalışıyorum ben neşeli pozitif oldukça çevremdeki insan sayısının da arttığını farkettim bu cokta mühim değil aslında çok insan değilde az ama öz insan yeterli benim için

Ahh en önemlisi trileçe mutluluğumun kaynağı en sevdiğim tatlı :kk77:

Sevgilim yok yalnızım ama olsa mutlaka onun sevgisini hissettikçe mutlu olurdum :deli::olamaz:

masallah cok pozitifsiniz :KK68:insallah kalbinize gore sizi mutlu edecek bir sevgiliniz de olur :KK24:
dizi izlemeyi bende cok seviyorum, modern family oneririm komedi dizi seviyorsaniz.

Çok sevdiğim bir şeyi yemek, "Neşeli günler" tarzında Türk filmlerini izlemek ve bu aralar giyim alışverişi yapmak beni çok mutlu ediyor.

1 kadın 1 erkek izliyorum canım sıkıldıkça
onların samimi ilişkisini izlemek beni mutlu ediyor

Benim mutlu olmama sebep olcak bicok sey var muzik dinlemek gezmek ama en onemlisi ALISVERISSS almasam bile kiyafetlere dokunsam baksam o bile kendime gelmemi sagliyo:KK16:

Kulakliklarimi takip bir saat yürüyüse cikmak benim icin en büyük lüks galiba..
Yemek yemek beni mutlu eder.
Temizlik yapmak da mutlu eder.
Hatta temizlik yapamayacak durumda isem acarim oradan bir obsessive complussive cleaners i. Izledikce hem hosuma gider hem de elimde kova ve bezle evi gezmek isterim lakin mümkün degildir yine de hosuma gider.
Beni en mutlu eden seylerden biri ise iyi yapilmis nefis bir eklerdir.
Mide fesati gecirene kadar yiyebilirim.

vay be uzun zamandır hıc kendımı mutlu edecek seyler yapmamışım..çocukların sağlıgı derken harcamışım kendımı...gercı eşim de benım gıbı ..karı koca hıc bısey yapamıyoruz okudukca sınırım bozuldu.oturup kahve bıle ıcemedık evde..anaaam ölmüşüm ben.. :(

Ben güzelliği çok severim.çok süslüyümdür. Aynada kendimi güzel görmezsem depresyona girerim ki son zamanlarda çocuklar vs derken kendime zaman ayıramıyordum. Saçlarımı güzelce boyamışsam güzel duruyor sa.
Güzel giyindiysem. Makyaj malzemesi aldıysam.ayağımı uzatıp herkes yatmışken Nescafe mi içiyor ve kendime özel zaman geçirebiliyorsam. Lüx bunlar. Ve bence bir kadının en ihtiyacı olan lüxü ,eşim bana güzel davrandıysa. Çocuklarımı ve sağlıklarını da sayarsak

Benim için mutluluk kaynağı şüphesiz hayvanlardır. Bu dünyada onlardan daha masum daha tatlı bir şey var mı? Onların sevgisini paylaştıkça, yardıma muhtaç bir hayvana yardım edince, karınlarını doyurdukça onlardan daha çok mutlu oluyorum. Bunların yanısıra alışveriş yapmak, yüzmek, kitap okumak, arkadaşlarımla vakit geçirmek, araştırma yapmak, dizi-film izlemek beni çok mutlu edenler arasında.

Kitap ayraçları koleksiyonuma birini daha eklemek ve yahut renkli renkli pipetler alıp saklamak gibi garip huylarım olsada çok mutlu oluyorum :KK48: Ama en çokta gratis ve watsons indirimlerini görünce havalara uçuyorum:KK71:

Kitap ayraçları koleksiyonuma birini daha eklemek ve yahut renkli renkli pipetler alıp saklamak gibi garip huylarım olsada çok mutlu oluyorum :KK48: Ama en çokta gratis ve watsons indirimlerini görünce havalara uçuyorum:KK71:

Desenize küçük şeyler mutluluk kaynağınız olabiliyor. :)

Bende renkli pipet severim. En son yeşil aldım. Rengarenklerdi çok cici. :KK49:
Gerçi plastik ne kadar sağlıklı orası ayrı konu.

Negatiflik olarak algılamayın ama Gratis ve Watsons'ta önce bindirim sonra indirim yapıyorlar mı?
Fiyat yükseltip büyük indirim varmış gibi lanse ediyorlar.:KK51:
Bende tam tersi bu yerlerden soğumaya başladım.:110:
Siz sıkı takipçi misiniz? Mesela fiyat takibi veya karşılaştırma yapıyor musunuz?

Son düzenleme:
Kahve sever biri olaraktan pipetlere pek ihtiyaç duymuyorum, kullanmak yerine saklıyorum :-)

Nedendir bilinmez ama "indirim" yazısı çok cezbediyor benii:KK48:
Kendim fiyat takibi yapmıyorum fakat kozmetik üzerine takip ettiğim birkaç isim var onların takipçisiyim saolsun bilgilendiriyor arkadaşlar:21:

Back
X