Kendinizi mutlu etmek icin neler yaparsiniz?

evdeysem ve çocuklar uyuyorsa yada odalarında oyun oynuyorsa yani ben bana kalmışsam bir nescafe ve bir kitap ile mutlu olabilirim ben ...hem de çok mutlu.. bütün dertlerimi unuturum..bundan başka çikolata pasta vs tatlı ürünleri çok mutlu eder beni ucuz mutluluklarım var benim birde kuzguncuk köprü altı tarafında bir banka oturup boğazı izlemek deli gibi terapi yapar bana ..ah ah

kitap okumak,dua etmek,sevdikerimle vakit geçirmek,tarihi camilerde namaz kılmak,internette dolaşmak,son ses müzikle araba kullanmak,dışarıda yemek yemek,çikolata kahve ikilisi,denizde yüzmek,doğada yürüyüş yapmak ve aklıma gelmeyen daha birçok şey...

vay be uzun zamandır hıc kendımı mutlu edecek seyler yapmamışım..çocukların sağlıgı derken harcamışım kendımı...gercı eşim de benım gıbı ..karı koca hıc bısey yapamıyoruz okudukca sınırım bozuldu.oturup kahve bıle ıcemedık evde..anaaam ölmüşüm ben.. :KK43:
Aynen yaa bende oyleyim senfe bendensin

hava çok soğuk ev sıcaksa battaniyemi örterim üzerime sıcak çikolatamı yaparım ve kitap okurum/film izlerim :) hava güzelse dışarı çıkarım hiçbir şey yapamasam balkona çıkarım :D kahvemi yaparım kulaklığımı takarım :KK14:
Süslenip arkadaşlarla buluşmak en iyisi bence hem güzel ve bakımlı hissediyoruz hem de eğleniyoruz :) yeter ki yanımda sevdiğim birileri olsun her türlü mutlu olurum :D

bu ara içimden hiçbir şey gelmiyor eskiden mutsuzlukla savaşır yenerdim artık pes ettim galiba. bir süre böyle devam edeceğim çünkü yoruldum savaşmaktan. mutsuz pollyanna olayım biraz da.

eskiden en sevdiğim şey yüzüme maske yapıp, müzik açıp, elimde moda dergisi ya da pinterest karıştırmak ya da komedi filmi izlemek vs idi. bazen oje sürmek çeşitli desenler yapmak da insanı mutlu edip eğlendirbiliyor.

son zamanlarda müziği kulağıma takıp sokağa çıkıp pokemon go oynuyordum:) pokemon yakaladıkça mutluş oluyor insan.

komedi filmi ve dizileri en güzeli ama.

bu ara içimden hiçbir şey gelmiyor eskiden mutsuzlukla savaşır yenerdim artık pes ettim galiba. bir süre böyle devam edeceğim çünkü yoruldum savaşmaktan. mutsuz pollyanna olayım biraz da.

eskiden en sevdiğim şey yüzüme maske yapıp, müzik açıp, elimde moda dergisi ya da pinterest karıştırmak ya da komedi filmi izlemek vs idi. bazen oje sürmek çeşitli desenler yapmak da insanı mutlu edip eğlendirbiliyor.

son zamanlarda müziği kulağıma takıp sokağa çıkıp pokemon go oynuyordum:) pokemon yakaladıkça mutluş oluyor insan.

komedi filmi ve dizileri en güzeli ama.

bende de o var uzun zamandır hiç bişey beni heyecanlandırmıyor ve başladığım işin sonunu getiremiyorum.. :/

bende de o var uzun zamandır hiç bişey beni heyecanlandırmıyor ve başladığım işin sonunu getiremiyorum.. :/

benim de öyle. artık hayatımda daha büyük mutluluklar istyorum ondan oluyor. :(

bazı şeyleri bakımları zorunluluktan yapıyorum artık çevreme karşı imajımı bozmayayım diye

benim de öyle. artık hayatımda daha büyük mutluluklar istyorum ondan oluyor. :KK43:

bazı şeyleri bakımları zorunluluktan yapıyorum artık çevreme karşı imajımı bozmayayım diye

yaş kaç bilmiyorum da bende de aynısı var.. bunu yapsam ne yararı olacakki mantığı var değilmi ? zorunluluktan yapılıyor çoğu şey.. :(

yaş kaç bilmiyorum da bende de aynısı var.. bunu yapsam ne yararı olacakki mantığı var değilmi ? zorunluluktan yapılıyor çoğu şey.. :KK43:

aynen. artık etrafımdakiler eski halimle şu halim arasındaki farkı görmesinler diye içimden gelmeden yapıyorum bir çok kadınsal bakım ritüelini.

Back
X