- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 178
- Konu Sahibi peaceful16
Ne yapsam mutlu olamiyorum bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DANS EDERIM. AMA NE YAZIK KI FIRSAT BULAMIYORUMAbur cubura sararım![]()
o urunler nerede satılıyorBen de, gerçek anlamda makyaj yapmaya yeni başladım sayılır..
O nedenle mesela, 2 ayda bir 50 liralık fondöten yerine, high-end denen markalardan alıyorum.
Hem daha kaliteli (sonuçta cildime sürüyorum!), hem daha uzun süre kullanılıyor yani bayağı bereketli ürünler..
Hem de garanti süreleri filan var.. yani her yönden kârlı ve bu tarz alışverişler yaparken mutlu oluyorum.:)
Bunun dışında, kendime daha iyi bakmaya başladım.. malum yaş ilerlemeye başladı..
Sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum, çok canım çekmedikçe yağlı-şekerli şeylere bulaşmıyorum.
Ve benim için en güzeli, haftada 2-3 gün de olsa spor yapmaya başladım ve bunu her hafta yapıyorum. iyi hissettiriyor.
.
o urunler nerede satılıyor
spor evet katılıyorum sızee
tşk ederım canım ne kadar ki fıyatı sphoraysa yanına yaklasılmaz heraldeMağaza olarak Boyner ve Sephora'da.. Onun dışında 1-2 kozmetik sitesinde de var. Ayrıca kendi online satışları da..
.
tşk ederım canım ne kadar ki fıyatı sphoraysa yanına yaklasılmaz heralde![]()
hmm pahalıymıs benım butcemı aşar valla100-150 civarı oluyorlar. Chanel, dior, mac, estee lauder vs high-end diye geciyor.
hmm pahalıymıs benım butcemı aşar vallatşk ederım canım