Kendinizi mutlu etmek icin neler yaparsiniz?

Müzik, kitap, film, vücut bakımı, cilt bakımı, alışveriş, evdeki kıyafetleri elden geçirip ihtiyaç sahiplerine verilecekleri ayıklamak, spor, diyet... Uzar gider listem. :KK200:

Alisveris yaparım, canım sıkkınken en büyük zaafım
Dondurma yerim Mado bir numaralı durağım :)
Müzik dinlerim kafami dağıtmak icin
Ve kitaplar olmazsa olmazım

kendime yeni bir parfüm alırım kendimi mutlu ederim :)) kahve içerim yadaaa miss gbi evi temizler bişeyleri düzene koyarım ve butun negatifliğim gider musmutlu olurum =)))

Benim mutlu olduğum çok şey var. Türk kahvesi içmek,bahçe keyfi yapmak,mis gibi havayı solumak,banyo yapmak,güzel kokular sürmek,eğer modumdaysam alışveriş,çocuk uyuduysa eşimle film-cips-kola keyfi yapmak (Bu aralar kola içemiyorum ya da yarım bardak içiyorum ama cips kaçamağı iyidir:D)

Ben de, gerçek anlamda makyaj yapmaya yeni başladım sayılır..
O nedenle mesela, 2 ayda bir 50 liralık fondöten yerine, high-end denen markalardan alıyorum.
Hem daha kaliteli (sonuçta cildime sürüyorum!), hem daha uzun süre kullanılıyor yani bayağı bereketli ürünler..
Hem de garanti süreleri filan var.. yani her yönden kârlı ve bu tarz alışverişler yaparken mutlu oluyorum.:)
Bunun dışında, kendime daha iyi bakmaya başladım.. malum yaş ilerlemeye başladı..
Sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum, çok canım çekmedikçe yağlı-şekerli şeylere bulaşmıyorum.
Ve benim için en güzeli, haftada 2-3 gün de olsa spor yapmaya başladım ve bunu her hafta yapıyorum. iyi hissettiriyor.
.

gülecegım ortamlarda bulunur bol bol kahkaha atarım

cıkolata yerım

bır cocugu sevındırırımm

kendıme bakım yaparımmm

bıde alısverıssssssssssssss :))

Ben de, gerçek anlamda makyaj yapmaya yeni başladım sayılır..
O nedenle mesela, 2 ayda bir 50 liralık fondöten yerine, high-end denen markalardan alıyorum.
Hem daha kaliteli (sonuçta cildime sürüyorum!), hem daha uzun süre kullanılıyor yani bayağı bereketli ürünler..
Hem de garanti süreleri filan var.. yani her yönden kârlı ve bu tarz alışverişler yaparken mutlu oluyorum.:)
Bunun dışında, kendime daha iyi bakmaya başladım.. malum yaş ilerlemeye başladı..
Sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum, çok canım çekmedikçe yağlı-şekerli şeylere bulaşmıyorum.
Ve benim için en güzeli, haftada 2-3 gün de olsa spor yapmaya başladım ve bunu her hafta yapıyorum. iyi hissettiriyor.
.
o urunler nerede satılıyor

spor evet katılıyorum sızee

hmm pahalıymıs benım butcemı aşar valla :KK70: tşk ederım canım

Bence de:D
Ama dupe urunler oluyor bu high-end lerin ikizi/muadili denilen. Loreal, rimmel, maybelline gibi markalarda. Mesela mac'in bir fondoteni the balmın bir fondoteniyle özellik bakımından vs aynı olabiliyor. Onları arastırırsan uyguna bulabilirsin. Ben öyle yapıyorum genelde. Fakirlik :KK68::KK48:

Back
X