Kendinizi mutlu etmek icin neler yaparsiniz?

toprakla ugrasmak :) balkonda mink saksılarım var baharda baslıyorum kıs baslayana kadar onlarla ugrasıyorum kışın tabi bi boşluk oluyo

Kitab okuma,alisveris yapmak,cekirdegimi alib iyi bir komedi seyr etmek:KK68:

merhabalar,

kendinizi mutlu hissetmek icin neler yaparsiniz? kendiniz icin ufak luksleriniz nelerdir?
bazen cok ufak seylerden mutlu olabiliyoruz, kendimizi kotu hissettigimizde veya odullendirmek istedigimizde yapabilecegimiz bir kac ufak sey bizi cok mutlu edebilir .
paylasip fikir verelim mi?
TemiLik yaparim ya baska napiyim

Ben makyaj malzemelerine bayılırım uzun bi listem var yavaş yavaş tamamlamaya başladıkça,yeni bi müzik keşfedip dinlediğim zaman,deniz manzarası karşısında oturup güzelce manzarayı izlediğim zaman,yeni kitaplar alıp okumaya başladıkça,en sevdiğim dizileri izleyince örneğin doctor who,sherlock,hannibal veya bi hayvanın karnını duyurunca onun başını okşayıp ne kadar tatlı olduğunu düşündükçe mutlu olmaya çalışırım en önemlisi eskiden takıntılı herkesin dediği lafı en az 2 gün düşünen biriyken şimdi kimse umrumda olmaz mutluluğun en büyük sırrı bu sanırım

Herkes çok fazla güler yüzlü olduğumu söylemeye başladı bu son zamanlarda aslında o an mutlu degilsem bile ortamda neşelenicek bişey bulmaya çalışıyorum ben neşeli pozitif oldukça çevremdeki insan sayısının da arttığını farkettim bu cokta mühim değil aslında çok insan değilde az ama öz insan yeterli benim için

Ahh en önemlisi trileçe mutluluğumun kaynağı en sevdiğim tatlı :kk77:

Sevgilim yok yalnızım ama olsa mutlaka onun sevgisini hissettikçe mutlu olurdum :deli::olamaz:
Vaay guzelmis:super:

Kitap okurum, duş alırım, alışveriş kesin rahatlama zaten, ayıp gelebilir belki ama bence doğal bişey duruma göre mastürbasyon yaparım.. (Bekar boşanmış biri oldugumdan)

Kitap okurum, duş alırım, alışveriş kesin rahatlama zaten, ayıp gelebilir belki ama bence doğal bişey duruma göre mastürbasyon yaparım.. (Bekar boşanmış biri oldugumdan)
Hhh bana komik geldi. Senin için normal ama. Bi şey soracam. Neden boşandin?

Sizin için normal olmayan nedir? Boşanma sebeplerim öncelikle maddi problemler bu arada..

İstediğini yapsan ne fayda sonuca ulaşmadıysa o hep kafadadır

Sonuçlandırdıysan Dışarıda sevdiklerinde buluş takıl eğlen aklına bile gelmez

..

Ama mutsuz eden şeylerin notunu alman lazım geriye dönük backtest yapman lazım ki mutlu olasın.
Neyin eksik neyin fazla bilmelisin ..

Benim yovarlamam bu kadar :)

Ben makyaj malzemelerine bayılırım uzun bi listem var yavaş yavaş tamamlamaya başladıkça,yeni bi müzik keşfedip dinlediğim zaman,deniz manzarası karşısında oturup güzelce manzarayı izlediğim zaman,yeni kitaplar alıp okumaya başladıkça,en sevdiğim dizileri izleyince örneğin doctor who,sherlock,hannibal veya bi hayvanın karnını duyurunca onun başını okşayıp ne kadar tatlı olduğunu düşündükçe mutlu olmaya çalışırım en önemlisi eskiden takıntılı herkesin dediği lafı en az 2 gün düşünen biriyken şimdi kimse umrumda olmaz mutluluğun en büyük sırrı bu sanırım

Herkes çok fazla güler yüzlü olduğumu söylemeye başladı bu son zamanlarda aslında o an mutlu degilsem bile ortamda neşelenicek bişey bulmaya çalışıyorum ben neşeli pozitif oldukça çevremdeki insan sayısının da arttığını farkettim bu cokta mühim değil aslında çok insan değilde az ama öz insan yeterli benim için

Ahh en önemlisi trileçe mutluluğumun kaynağı en sevdiğim tatlı :kk77:

Sevgilim yok yalnızım ama olsa mutlaka onun sevgisini hissettikçe mutlu olurdum :deli::olamaz:
Kesin izmirlisin😂😂

Konuşmaktan hoşlandığım bana iyi gelen bir arkadaşım varsa muhabbet etmek iyi gelir yürüyüş yapmak müzik dinlemek

Back
X