Kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz?

Ne mutlu siize, siz olayı çözmüşsünüz bence Mutluluğunuz daim olsun

basak burcuysaniz mutluluk zor. yani benim icin öyle. ayrintilarda bogulmak beni cok yoruyor. her seyi kusursuz yapmaya calismak. kafamda donen her düşünce. cok yordu beni bunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel bir konu
Soruya cevap veriyorum:Kendimi mutlu edemiyorum hep mutsuzum

Şu kpss derdi bitsin de ben kendimi nasıl mutlu edeceğimi biliyorum
Kitap okurken, fotoğraf çekerken, yemek yaparken, eşim evdeyken çok mutlu oluyorum

Ben de öyle. Başarmak istediğim de bu. Yaniarkadaşlarımla, sevgilimle beraberken evet mutluyum ama tek başına da mutlu olmak gerek.

evet yaa şimdi baktım benim mutlu olduğum şeyler de başkalarına bağlı olan şeyler arkadaşlarla çıkmak sevgiliyle zaman geçirmek falan. iç huzurum yok ama biliyorum ben

bende bir başak burcu olarak en ufak her ayrıntıya takılıyorum...Ya bu soruya hiö bir cevapveremedim.Kendimi mutlu etmek için hiç bişey yapmıyomuşum:44::44:

Öncelikle hayatı ve kendimi çok seviyorum.
Dünyadaki en önemli insan benim ve bu dünyaya mutlu olmak için geldim
Evimde huzurlu olmalıyım öncelikle.
Evim dünyada en sevdiğim yerdir.
Kendimi orada mutlu hissederim.
Hiç "misafirlik" eşyam yoktur. En güzel ev eşyalarımı kendim için kulllanırım.
İnsanları severim.
Doğayı severim.
Kuşları, kelebekleri, kaplumbağaları..
Sabah uyanır yatağımın üzerindeki cibinlik tülümü açıp aynada kendime gülümserim.
Sonra çocuklarımı severim (tavşan ve kuşum var evde)
sonra kahvaltımı yaparım müzik eşliğinde.
bisikletime biner işime giderim.
bisikletimde sağa sola bakınırım, kelebek görsem mutlu olurum mesela hemen durur onu incelerim.
şarkı mırıldanırım, yollarda. (beni deli sananlar da mevcut)
eşimle konuşurum (askerde olduğu için tel ile, zaten onla konuşana kadar tam huzurlu değilimdir)
onu sevdiğimi söylerim sık sık.
işimi yaptığımda kendimi işe yarar hissettiğim için mutlu olurum.
İnsanlara nazik davranırım / bazen aynı karşılığı bulamıyorum ama olsun.
kendime sevdiğim yemekleri hazırlarım, güzel bir sunum eşliğinde yerim ( yalnız bile olsam)
evde sadece gözüme güzel gelen sevdiğim eşyalar vardır, kullanmadığım şeyleri başkalarına veririm. Biriktirmeyi sevmem.
bu yüzden evimde çok az eşya vardır.
her şeyin olumlu yanını düşünürüm.
insanların açıklarını aramam, söyledikleri üzerinde "acaba şöyle mi demek istedi" diye düşünmem.
kafamı yormam çok, bu dünyada eşim ve benim mutluluğum diğer insanların üstündedir.
Çok gülerim.
Gerçekten çok gülerim. (ismimin anlamı bile gülümsemek, gülmek)
Her gün "bugün benim en mutlu günüm" derim, eşim çok dalga geçer her gün de insanın en mutlu günü olabilir mi diye ama küçük şeylerden mutlu olunca böyle oluyor
Aşkı sonuna kadar yaşarım, aşk için riske atamayacağım bir şey yoktur.

Mutlu olduğumu düşünüyorum.

Peri geliyor beş kardeş..Daha yaşın ne başın ne kuzum,ağzına hiç yakışmıyor "mutsuzluk" kelimesi..
Yaşının,bu güzel yılların kıymetini bil..

Valla son 8 aydır hiç gerçekten mutlu olduğumu hatırlamıyorum,inş birgün bende olacağım

Domates salatalık soğan nar ekşili sirkeli zeytinyağlı bol tuzlu bir kaşık salata yapıp yediğimde benden mutlusu yok.
Sokaktaki kedi köpekleri izleyince de mutlu oluyorum. Yakın zamana kadar çok mama dağıtıyordum o da çok mutlu ediyordu.

Uzun uykular çekmek de mutlu ediyor. Eşimle tartışmadığım ailem kendi içinde sorun yaşamadığı sürece bana her şey mutluluk.
Uzun yürüyüşlere çıktığımda da mutlu oluyorum 12 km sonunda topuklarıma çiviler batsa da.

Kısaca ottan poktan mutluluk duyuyorum.

Son düzenleme:
Param varsa geziyorsam benden mutlusu olmuyor.ama diger turlu mutsuzluktan geberiyorum diyebilirim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Harikasınızz

kızlar banada bi el atın tekrar mutlu olayım çok bunaldım çunku

adet olmadan bir hafta once derdim başlar, mutsuzluk ve en kotusude sinirlilik ve genelde bol bol su içerek ve 4-5 hatta daha fazla kupa kahve içerek, ve karsımdakilerle fazla muhattap olmayarak veya sevgilimle mesajlasarakatlatiyordum, o bile hiç soylemedigim halde adet donemimi tahmin ediyor hastamısın diyor hayır diyorum kadın hastalıgımı oldun diyor hayır diyorum çunku herşey bir hafta oncesinden başlıyor...

ve 4 gundur ramazanla birlikte yine o sinirli doneme adım attım ama bu sefer su yok yemek yok kahve yok derken beni sakinleştirecek birşey yok, hergun aglıyorum, hele bu gece sahura kalktım yine içimde sinir, odama geçtim nasıl aglıyorum hungur hungur çocuk gibi gozyaşlarım sel oldu gittim tuvalet kagıdı getirdim hem agladım hem goz yaşlarımı sildim bir saat boyu

ve şimdi yine aglamak istiyorum sevgilimle aram limoni, oda beni mutlu etmiyor bir haftadır sesini duymuyorum gunde bir iki mesajla başından savıyor, bende istemiyorum çunku aramızdaki sorunu çozemedik ve ne kadar çok konuşsak o kadar batıyoruz.....

sizce ne yapmam lazım ne bana iyi gelir? adet olsamda kurtulsam diye dua ediyorum dun resmen iftara bir saat kala bile dua ediyordum şimdi olayım diye sinirden oluyorum yine

Kendi evimde mutlu olurdum.Benim evim derdim.O an dert tasa yoksa mutlu olurdum..şİmdi ailemin yanına taşındım.Mutluluğum eksik sanki..Ben çok alışmışım kendi evimin olmasınaSanki onların gerginliği beni de geriyor..
Bu arada yalnız mutlu olmak genelde zor galiba..Sevdiğim biiryle kendi evimde çok mutlu olurdum..Ya sevdiğin biriyle birlikte olmak yada sıkıntı veren insanlardan uzak olmak..İnsanın yaşam kalitesi mutluluğunu etkiliyor..Evimi özlüyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…