Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

saolasın ama anlayamıorum suan acaip şişler :) inşallah istediğim gibi olur.. Ama sende ikinci amaliyatını olacaksın sonuçta doktorunu değiştir bence iyi bir doktor seç

peki sen saçını yıkadın mı ben bandı çıkarmya korkuyorum. hemen kulaklarımın şekli bozulcak die korkuyorum benmde çok yapışık ama bantlar geri itelio biras serbest kalsa acılcak gibi bide benm sağ üst açık biras sekli oturdukca eski halini alcak die korkuyorm ama böle kalırsa yine de razıyım inşallah hiç açılmazz :)

ben de olmayı istiyordum hatta boğaziçi tıpa gidip doktorla görüştüm bile ama beni çok tatmin etmedi ve çoğu okuduğum yorumda çok ağrılı bir süreç olduğunu ve ilerledikçe eski halini aldığını okudum ve sonunda vazgeçtim. son zamanlarda kendi psikolojimi düzeltmek adına sürekli saçımı topluyorum kendimi de çevremi de bu görüntüye alıştırmaya çalışıyorum..

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.özelde olunca böyle birşeye gerek yok değil mi sadece devlet hastaneleri için geçerli sanırım?

Merhaba, biraz geç yazıyorum kusura bakma.Devlet hastanesinde oluyor canım ama sanırım hepsi de böyle bir uygulama olduğunu söylemiyor.Özel hastanelerde yok öyle bir uygulama.

Simetri farkı o kadar olmuyor.Zaten her normal kulakta bile simetri farkı var normalde. Ama bence en önemlisi kesinlikle doktor seçimi. Saçımı senelerdir toplayamamış biri olarak bence ağrısı da katlanılmıyacak kadar değil. Risk alırsanız(benim için her ameliyat bir risk) ve güzel sonuçlanırsa dünyanın en mutlu insanı oluyorsunuz.Bence buna değer.

Bende de aynı durum var.İkinci ameliyatı İzmir' de olmak istiyorum.Tanıdığımız iyi bir doktor var mı kızlar...

Ağrılı değil abartıyolar bana inan ilk günün hafif sızlama oluyor oda olcak tabi ama agrı kesicilerle yavaşlıyor. Ama öyle uykundan edecek seni yataklara düşürcek bi ağrı değil eskisi gibide olmaz dıkkat edersen.. Korkulck bişi yok benm bugun beşinci günüm hiç agrım yok.. En korktugum sey uyusturucu iğneler ve snrası agrılardı Allaha sukur anlattkları gibi değilmiş. Bide kulaklar şişio ya saç bandı canımı yakar mı dıorum hiç sızlamıo bile korkma cesaretini topla gir amaliyata rahatsız oluyorsan

eski haline dönenler var ama o %1 ve 2 ihtimal. Kulagın içini iplerle dikiyolar ya o iplere alerjin varsa kulak istemezmiş eski halini alırmış. Ama sonunu düşünen kahraman olamaz öyle değil mi..

Bende de aynı durum var.İkinci ameliyatı İzmir' de olmak istiyorum.Tanıdığımız iyi bir doktor var mı kızlar...

cnm izmirde amaliyat olan çok kişi var önermişler hep önceki yorumları oku.. ilk amaliyatndn snra hiç mi düzelme olmadı gerçekten çok üzüldm benmde öyle olmaz inşallah şimdiden geçmiş olsun..

eski haline dönenler var ama o %1 ve 2 ihtimal. Kulagın içini iplerle dikiyolar ya o iplere alerjin varsa kulak istemezmiş eski halini alırmış. Ama sonunu düşünen kahraman olamaz öyle değil mi..

bende öyle düşünüyorum o cesaretlendiriyo benide gidip olcam bende inş o %1 ihtimal banada denk gelmez

olsada eskisi gibi olcağını sanmıorum yaa sonucta kıkırdık kaynıor.. doktorunu iyi secersen bence hiç sorun cıkmaz. Ben devlet hastanesinde oldum ne iğne ne snrası acı cektm hafif sızlamalar oldu şuan hiç yok. tabi şeklini hala anlayamadım eski halini almaz inş. Biraz snra saçımı yıkıcam ilk defa heycan doruktaa ilk defa kulaklarım bu kadar acık kalacam bakalım bandajın sıkılıgından cıkınca öne doğru gelecek mi...

arkadaşlar amaliyatının üzerinden süre gecmiş olanlar resimlerini atsın ki bzde bzden sonraki arkadaslarda biras cesaret alsınlar..

saolasın ama anlayamıorum suan acaip şişler :) inşallah istediğim gibi olur.. Ama sende ikinci amaliyatını olacaksın sonuçta doktorunu değiştir bence iyi bir doktor seç

o yüzden burdayım canım yeni revizyon ameliyatı daha zor hakkaten bu işin hakkını veren bi dr bulmaya çalışıyorum..

allah allah ilginç üç ayı gecınce hiçbişi olmaz kıkırdak kaynayınca die sölüolar sitedekilerde doktorlarda. Geçmiş olsun cnm yaa umarım başka kimsenın basına gelmes

Canım ben 3. gün duş aldım birşey olmadı kulaklarıma . Yapışıklık gün geçtikçe geçiyor benim 6. günüm şişliklerim var hala. Şişlikler inince görüntü iyi olcak gibi .

evet yaptım ama annem yıkadı saçlarımı :) :) ama yapışıklık gitmesin yaaa zaten sağ kulağım açık olmuş hepten berbatlaşır die korkuyrm böle kalırsa razıyım zaten bunun üstünü neden ellememiş anlamadım çok aşırı kepçe değil ama dısarda biraz nasıl bozuldm.. çok aşırı bi kepçeliğim yoktu ama istedgm yerı yapmamş tam olarak doğal görünsn istemş sanırım ama sol çok güzel ikiside keske öle olsaydıııı

cnm izmirde amaliyat olan çok kişi var önermişler hep önceki yorumları oku.. ilk amaliyatndn snra hiç mi düzelme olmadı gerçekten çok üzüldm benmde öyle olmaz inşallah şimdiden geçmiş olsun..

Bir araştırıyım bakalım.Teşekkür ettim yine de.Hiç düzelme olmadı diyemem ,düzeldi ama kulağımın alt kısmı baya yapışıkken üst kısmında açı problemi oldu bir miktar.Ameliyatı olalı 21 gün oldu bugün.Korkum daha fazla açılması.Şu an iyi kötü idare ediyorum.Biraz daha açılırsa bir farkı olmayacak eski kulaklarımdan .Yelken kulak tipiydi benim kulaklarım.Belki de o yüzden.Kafam çok karışık bu aralar...

Sağ kulağım açık olmuş diyorsun ya hani.Milimetrelik farklar oluyor eğer o kadarsa bence sorun etme.Herkeste var o kadar fark.Ben şu an gerek televizyonda , gerek çevremde (algıda seçicilik olsa gerek) devamlı insanların kulaklarına bakıyorum. Hemen hemen herkesin kulakları asimetrik. O yüzden sorun etme.Şişliklerin 2 haftaya inmiş olur.O zaman daha farklı oluyor görünümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…