öncelikle ck geçmiş olsunbende gazi hastanesinde olcamda daha doktorla hiç konuşmadım seninkini devletmi karşıladı bide o başar denilen doktor hiç özenmedimi[/QU
canım ben hiç bi ücret ödemedim belki çıkar belki çıkmaz demişti ama benimkini sosyal güvencem karşıladı..başar beye gelince uzmanlığını almamıştı henüz ama geçen ay gittim gösterdim durumu ayan beyan ortada herşey..ama ilgisizliğine sinir oldum..yani bu ameliyatı sen yapmışsın ve hastan memnun değil..nasıl bi drsunki önemli değil deyip geçiştirebiliyosun...yani inan o kadar moralim bozulduki hayır düzeltirim şu kadarda para alırım dese bu kadar takmazdım kafaya
benim babam gazi hastanesinde memurda inş o başar denilen dr yapmazbenimkinide 18 yaşımdan kçük oldugum için sgk karşılıcak diye ögrendim eeger o başar yaaparsada ameliyattan önce herşeyi detaylıca konusiyim diyim acılma olursa gebertirim seni filan bide senin kulaklar ameliyattan ne zman sonra tam acıldı eski halini aldı 2 3 yıl idare ettimi
valla canım bende durum böyle...amacım senin yada kimsenin moralini bozmak değil...hem bende böyle oldu diye herkeste olucak demekte değil bu..revizyon olmak istiyorum o yüzden yazdım belki benle aynı durumu yaşayan ve ikinciyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir diye..hem unutma burda kötü sonuç alanlar olduğu kadar çok iyi sonuç alanlarda var..umarım istediğin gibi olur netice geçmiş olsun :)
slm simse. Ameliyattan 2 gün sonra pansumana gittim kafamdaki bantı çıkardı doktorum ilk görüntü korkunctu . Bugün 5. günümdeyim görüntü düzeliyor gerçektende istediğim şekle giriyor. İlk başta çok yapışıktı benim kulaklar şimdi iyiye gidiyor çok şükür . Zamanla düzelir dert etme
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.özelde olunca böyle birşeye gerek yok değil mi sadece devlet hastaneleri için geçerli sanırım?
merhaba arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama yaptırdıktan sonra acılmasından cok korkuyorum bide simetri farkı olucak diye cok çekiniyorum ameliyatı olan arkadaşlar deeneyimlerini benimle paylaşırsa cok seviinirim şimdiden teşkkür ediyorum
valla canım bende durum böyle...amacım senin yada kimsenin moralini bozmak değil...hem bende böyle oldu diye herkeste olucak demekte değil bu..revizyon olmak istiyorum o yüzden yazdım belki benle aynı durumu yaşayan ve ikinciyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir diye..hem unutma burda kötü sonuç alanlar olduğu kadar çok iyi sonuç alanlarda var..umarım istediğin gibi olur netice geçmiş olsun :)
ben de olmayı istiyordum hatta boğaziçi tıpa gidip doktorla görüştüm bile ama beni çok tatmin etmedi ve çoğu okuduğum yorumda çok ağrılı bir süreç olduğunu ve ilerledikçe eski halini aldığını okudum ve sonunda vazgeçtim. son zamanlarda kendi psikolojimi düzeltmek adına sürekli saçımı topluyorum kendimi de çevremi de bu görüntüye alıştırmaya çalışıyorum..
Bende de aynı durum var.İkinci ameliyatı İzmir' de olmak istiyorum.Tanıdığımız iyi bir doktor var mı kızlar...
eski haline dönenler var ama o %1 ve 2 ihtimal. Kulagın içini iplerle dikiyolar ya o iplere alerjin varsa kulak istemezmiş eski halini alırmış. Ama sonunu düşünen kahraman olamaz öyle değil mi..
benim babam gazi hastanesinde memurda inş o başar denilen dr yapmazbenimkinide 18 yaşımdan kçük oldugum için sgk karşılıcak diye ögrendim eeger o başar yaaparsada ameliyattan önce herşeyi detaylıca konusiyim diyim acılma olursa gebertirim seni filan bide senin kulaklar ameliyattan ne zman sonra tam acıldı eski halini aldı 2 3 yıl idare ettimi[/QU
korkmana gerek yok çünkü başar artık gazide değil özel ufuk hastanesinde görev yapıyor..benim ameliyattan 8 ay sonra falan açıldı ama hele şu ara iyice farketti... yani şu an öyle bi durumdayımki asla saçımı toplayamıyorum bu sıcakta
saolasın ama anlayamıorum suan acaip şişler :) inşallah istediğim gibi olur.. Ama sende ikinci amaliyatını olacaksın sonuçta doktorunu değiştir bence iyi bir doktor seç
peki sen saçını yıkadın mı ben bandı çıkarmya korkuyorum. hemen kulaklarımın şekli bozulcak die korkuyorum benmde çok yapışık ama bantlar geri itelio biras serbest kalsa acılcak gibi bide benm sağ üst açık biras sekli oturdukca eski halini alcak die korkuyorm ama böle kalırsa yine de razıyım inşallah hiç açılmazz :)
cnm izmirde amaliyat olan çok kişi var önermişler hep önceki yorumları oku.. ilk amaliyatndn snra hiç mi düzelme olmadı gerçekten çok üzüldm benmde öyle olmaz inşallah şimdiden geçmiş olsun..
evet yaptım ama annem yıkadı saçlarımı :) :) ama yapışıklık gitmesin yaaazaten sağ kulağım açık olmuş hepten berbatlaşır die korkuyrm böle kalırsa razıyım zaten bunun üstünü neden ellememiş anlamadım çok aşırı kepçe değil ama dısarda biraz nasıl bozuldm.. çok aşırı bi kepçeliğim yoktu ama istedgm yerı yapmamş tam olarak doğal görünsn istemş sanırım ama sol çok güzel ikiside keske öle olsaydıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?