Tabiki kolay vazgecmemelisin. Masallah size. Allah sevginizi nesenizi kat kat arttirsin insallah. Yerinde olsam gitmek yerine ben konusurdum esimle. Bayrami beraber gecirirdik. Tabi bu sure zarfinda bize anlattigin bu konuyu bilhassa gundeme getirmeni ve cok yumusak bir uslupta urettigin cozumu sunmani tavsiye ederim. Bence gyzel giden bir iliskiyi bu tur sacmaliklarin bozmasina izin vermeyinNormalde bayramı beraber geçirelim. Bayramdan 1 gün sonra memlekete gidelim demiştik. Bizim ilk bayramımızdı başbaşa geçirmek istedik açıkcası. Ama onun durduk yere böyle gönlümü kırması hiç konuşmaması yıprattı beni. Bugün hep bekledim gönlümü alır mı ya da bi konuşmaya çalışır mı diye ama hiçbir şey yapmadı. taş olsa çatlardı vallahi, saatlerce konuşmadan oturdu yanımda..Ve bende ailemin yanına gitme kararı aldım, 4 saat sonra uçağım var. O kadar da gönlüm kırık gidiyorum ki, dua ediyorum ufak bir gönül alma hareketi yapsa da kalsam yanında diye... insan bazen gönlüne laf geçiremiyor, ve biliyorum ki ardımdan ağlayacak. duygularımı tam olarak anlatamıyorum. Gerçekten iyi bir insan, gözümün içine bakar, hatta gözlerime bakarken gözleri dolar, üstüme titrer, maddi hiçbi şey sakınmaz. Yeri gelir ailesine resti çeker kimseyi karıştırmaz işimize. Ve her gün şükreder benimle olduğuna. 2 güne bir çiçekle gelir, 8 ayda toplasanız 4 defa ismimle hitap etmemiştir hep Gülüm der. Annemi babamı arar sorar. Tüm günlerini benimle geçirmek ister, yanındayken bile özlediğini söyler, gelecek planları yapar benimle sürekli, 10 saat berabersek geri kalanında işte olursa bile sürekli mesaj atar çoközledim diye ve işten çıktığı an koşa koşa gelir yanıma.. bana herşeyi tatlı dille anlat yaptıramayacağın bir şey yok bana der, bazen gerçekten kırıldığımı hissettiğinde özür diler, gönül almaya çalışır. Bazen gider çorap alır t-shirt alır bana arabaya saklar ve sürpriz yaparak buldurur bana, herşeyimle yakından ilgilenir, paran bittiğinde ya da başka bir şeye ihtiyacın olduğunda bana söyle ailene söyleme ben varım der,nerdeyse 1 yıl olacak ve bu saydıklarım hiç değişmedi, artarak devam etti.. etrafın hayranlıkla baktığı bir ilişkimiz var aslında. tek canımı sıkan nokta, beni böyle kabul etmişken sevmişken, neden dövmeme ojeme giyimime taktı kafayıanlayamıyorum. Birde her istediği olsun istiyor.Mesela balayı için Karadeniz deyip duruyordu,istemediğimi balayı için uygun olmadığını söyledim, tamam o zaman Ege olsun ama muhafazakara yakın otel olsun olur mu dedi, gönlümü aldı mesela.. diretmesi Can sıkıcı.. bu hayatı beraber kuracağız sonuçta.
Kafam allak bullak demiştim, hoş görün...
Bunlar kolay elde edilen şeyler değildi ve kolay vazgeçmekte istemiyorum...
evlenirken akli neredeymis ortada 2 kisilik var gibi dengesizNormalde bayramı beraber geçirelim. Bayramdan 1 gün sonra memlekete gidelim demiştik. Bizim ilk bayramımızdı başbaşa geçirmek istedik açıkcası. Ama onun durduk yere böyle gönlümü kırması hiç konuşmaması yıprattı beni. Bugün hep bekledim gönlümü alır mı ya da bi konuşmaya çalışır mı diye ama hiçbir şey yapmadı. taş olsa çatlardı vallahi, saatlerce konuşmadan oturdu yanımda..Ve bende ailemin yanına gitme kararı aldım, 4 saat sonra uçağım var. O kadar da gönlüm kırık gidiyorum ki, dua ediyorum ufak bir gönül alma hareketi yapsa da kalsam yanında diye... insan bazen gönlüne laf geçiremiyor, ve biliyorum ki ardımdan ağlayacak. duygularımı tam olarak anlatamıyorum. Gerçekten iyi bir insan, gözümün içine bakar, hatta gözlerime bakarken gözleri dolar, üstüme titrer, maddi hiçbi şey sakınmaz. Yeri gelir ailesine resti çeker kimseyi karıştırmaz işimize. Ve her gün şükreder benimle olduğuna. 2 güne bir çiçekle gelir, 8 ayda toplasanız 4 defa ismimle hitap etmemiştir hep Gülüm der. Annemi babamı arar sorar. Tüm günlerini benimle geçirmek ister, yanındayken bile özlediğini söyler, gelecek planları yapar benimle sürekli, 10 saat berabersek geri kalanında işte olursa bile sürekli mesaj atar çoközledim diye ve işten çıktığı an koşa koşa gelir yanıma.. bana herşeyi tatlı dille anlat yaptıramayacağın bir şey yok bana der, bazen gerçekten kırıldığımı hissettiğinde özür diler, gönül almaya çalışır. Bazen gider çorap alır t-shirt alır bana arabaya saklar ve sürpriz yaparak buldurur bana, herşeyimle yakından ilgilenir, paran bittiğinde ya da başka bir şeye ihtiyacın olduğunda bana söyle ailene söyleme ben varım der,nerdeyse 1 yıl olacak ve bu saydıklarım hiç değişmedi, artarak devam etti.. etrafın hayranlıkla baktığı bir ilişkimiz var aslında. tek canımı sıkan nokta, beni böyle kabul etmişken sevmişken, neden dövmeme ojeme giyimime taktı kafayıanlayamıyorum. Birde her istediği olsun istiyor.Mesela balayı için Karadeniz deyip duruyordu,istemediğimi balayı için uygun olmadığını söyledim, tamam o zaman Ege olsun ama muhafazakara yakın otel olsun olur mu dedi, gönlümü aldı mesela.. diretmesi Can sıkıcı.. bu hayatı beraber kuracağız sonuçta.
Kafam allak bullak demiştim, hoş görün...
Bunlar kolay elde edilen şeyler değildi ve kolay vazgeçmekte istemiyorum...
Evli mi ki arkadaş ben onu da anlayamadım daevlenirken akli neredeymis ortada 2 kisilik var gibi dengesiz
Ailesi muhafazakar değilAilesi muhafazakar bi yapidaysa şayet .. yavaş yavaş alıstırıyor sanırım ... sevdiği için çok ürkütmeden yapiyor olabilir.. zamana bırakıp izleyip görün :)
Ailesi muhafazakar değil
bu kadar mukemmel bir iliski bunlari hakederÖnceki açtığın konuyla bu konunun alakası yok. Madem ilişkiniz bu kadar mükemmel oje surmeyin, dövmenizi sildirin olsun bitsin. Hayat sizin karar sizin.
Önceki konuda kadınlar kulübü olarak adamı ve ailesini gömdük resmen. Bu konuyu okuyunca vay be dedim ne mükemmel erkek! Bir ojenin, dövmenin lafımı olur diyesim geldi.bu kadar mukemmel bir iliski bunlari hakeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?