Keşke böyle olmasaydı..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Normalde bayramı beraber geçirelim. Bayramdan 1 gün sonra memlekete gidelim demiştik. Bizim ilk bayramımızdı başbaşa geçirmek istedik açıkcası. Ama onun durduk yere böyle gönlümü kırması hiç konuşmaması yıprattı beni. Bugün hep bekledim gönlümü alır mı ya da bi konuşmaya çalışır mı diye ama hiçbir şey yapmadı. taş olsa çatlardı vallahi, saatlerce konuşmadan oturdu yanımda..Ve bende ailemin yanına gitme kararı aldım, 4 saat sonra uçağım var. O kadar da gönlüm kırık gidiyorum ki, dua ediyorum ufak bir gönül alma hareketi yapsa da kalsam yanında diye... insan bazen gönlüne laf geçiremiyor, ve biliyorum ki ardımdan ağlayacak. duygularımı tam olarak anlatamıyorum. Gerçekten iyi bir insan, gözümün içine bakar, hatta gözlerime bakarken gözleri dolar, üstüme titrer, maddi hiçbi şey sakınmaz. Yeri gelir ailesine resti çeker kimseyi karıştırmaz işimize. Ve her gün şükreder benimle olduğuna. 2 güne bir çiçekle gelir, 8 ayda toplasanız 4 defa ismimle hitap etmemiştir hep Gülüm der. Annemi babamı arar sorar. Tüm günlerini benimle geçirmek ister, yanındayken bile özlediğini söyler, gelecek planları yapar benimle sürekli, 10 saat berabersek geri kalanında işte olursa bile sürekli mesaj atar çoközledim diye ve işten çıktığı an koşa koşa gelir yanıma.. bana herşeyi tatlı dille anlat yaptıramayacağın bir şey yok bana der, bazen gerçekten kırıldığımı hissettiğinde özür diler, gönül almaya çalışır. Bazen gider çorap alır t-shirt alır bana arabaya saklar ve sürpriz yaparak buldurur bana, herşeyimle yakından ilgilenir, paran bittiğinde ya da başka bir şeye ihtiyacın olduğunda bana söyle ailene söyleme ben varım der,nerdeyse 1 yıl olacak ve bu saydıklarım hiç değişmedi, artarak devam etti.. etrafın hayranlıkla baktığı bir ilişkimiz var aslında. tek canımı sıkan nokta, beni böyle kabul etmişken sevmişken, neden dövmeme ojeme giyimime taktı kafayıanlayamıyorum. Birde her istediği olsun istiyor.Mesela balayı için Karadeniz deyip duruyordu,istemediğimi balayı için uygun olmadığını söyledim, tamam o zaman Ege olsun ama muhafazakara yakın otel olsun olur mu dedi, gönlümü aldı mesela.. diretmesi Can sıkıcı.. bu hayatı beraber kuracağız sonuçta.
Kafam allak bullak demiştim, hoş görün...
Bunlar kolay elde edilen şeyler değildi ve kolay vazgeçmekte istemiyorum...

Tabiki kolay vazgecmemelisin. Masallah size. Allah sevginizi nesenizi kat kat arttirsin insallah. Yerinde olsam gitmek yerine ben konusurdum esimle. Bayrami beraber gecirirdik. Tabi bu sure zarfinda bize anlattigin bu konuyu bilhassa gundeme getirmeni ve cok yumusak bir uslupta urettigin cozumu sunmani tavsiye ederim. Bence gyzel giden bir iliskiyi bu tur sacmaliklarin bozmasina izin vermeyin

evlenirken akli neredeymis ortada 2 kisilik var gibi dengesiz

Ailesi muhafazakar bi yapidaysa şayet .. yavaş yavaş alıstırıyor sanırım ... sevdiği için çok ürkütmeden yapiyor olabilir.. zamana bırakıp izleyip görün :)

Ailesi muhafazakar değil

Acikcasi konuyu yazarken başi farkli sonu farkli yazmissin .. ortada da bol bol övmüssün gereksiz bir spoiler olmuş... sorun ne ? Ojene dövmene balayi isteğine karısması mı? İlk bayramı beraber geçirememeniz mi nedir yani olay ? Konu allak bullak olmuş

Muhafazakarlik size gore degilse kesinlikle kabul etmeyin. Ilerde sizi degistirmeye calistikca daha da rahatsiz olursunuz.

Bence buyuk kararsizlik buyuk gelgitler yasiyorsun 26 yasinda muhendis kadinsin iyi dusun dogru karar ver diger konunda kotule kotule burda mukemmel yap olmamis .. Biz ne yorum yapsak da gereksiz..

seven insan giyime ojeye dövmeye takmaz seninkisi klasik oyunlarla seni istediği yaşama çekme derdinde. yol yakınken bıak bu yobazı sonra çok üzülürsün gitsin kendi gibi yobaz bir kız bulsun.

kendiniz neyseniz o olun. elin herifi için değerlerinizden ödün vermeyin ailenizin karışmadığı şeylere elin herifi ne hakla karışıyor?

çok kızıyorum böyle olaylara çok.

Eski açtığınız konuyla bunun uzaktan yakından alakası yok, sanki iki farklı adamdan bahsediyoruz. Neye göre yorum yapayım bilemiyorum yani. Burada sevgilisi çok eleştirilince "Yaa aslında öyle biri değil" diye tekrar konu açanlar var. Sanki sevgilisine gelen laf ona gelmiş gibi canhıraş savunuyorlar.

Sizde de öyle bir durum varsa kendinizi kandırırsınız sadece. İki konu birbirine çok zıt o yüzden eğer adam ilk konudaki gibiyse gerçekten adamın bir anlık düzelmesinin hiçbir faydasını göremez, çok mutsuz bir evlilik yaşar, devamlı buraya konu açarsınız. İnsanlar ne yazarsanız ona göre yorum atar geçer ama bu adamla ömür geçirecek olan da sizsiniz, bunu unutmayın.

bazıları ojenin lafı mı olur demiş de olur tabii ki.. mükemmel bir ilişki böyle tişört almakla olmaz ki bunlar köprüyü geçene kadar numaralar adam gerçek yüzünü şimdiden ufak ufak gösteriyor evlenince kapıdan adım attırmayacak belli ki.

mükemmel ilişki her iki tarafın da kendisi gibi olabildiği ilişkidir.
o güne kadar ki değerleriyle yaşamlarıyla var olabildiği ilişkidir.

aman sürmeyin-le başlayan kendine ket vurma süreci sonunda daha fazlasının geldiğini biliyoruz. o iş ojeyle kalmıyor çünkü. erkeğe yüz verdikçe daha fazlasını istiyor.

kızı nasıl gördüyse nasıl beğendiyse öyle kabul etmek zorunda. yok öyle dayatmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…