Keşke böyle olmasaydı..

misal benim eşim de nişan döneminde bal kaymaktı, romantikti. ailesine benimle ilgili olumsuz tek laf ettirmezdi. evlendik, tam tersi biri gibi davranmaya başladı. ailesi için beni kırar oldu. romantik adam gitti hödük geldi. 1. ayın sonunda boşanma kararı aldım. neden mi? çünkü şu kısa ömrü beni haketmeyen, üzen kıran birisi için heba edemem. sevip de mutsuz olacağıma, ayrı olur mutlu olurum.

erkekler evlenince çevreden baskı görmeye başlıyor: hanım köylü, kılıbık, hanımından korkan adam vs gibi ima ve alaylar, ailesinin psikolojik baskıları erkeği öküz kıvamına getiriyor. çok azı bu baskılarla başa çıkabiliyor.
nişanlın seni seviyor elbette. problem sevgi değil davranışları.

çok sevsen de kalple değil mantıkla düşün. iyice düşün.

sen kendin yazmışsın güvenemediğin için davetiyeleri dağıtmadığını.

nişanlıma güveniyorum ailesine güvenmiyorum deme. nişanlına gerçekten güvensen ya da o sana koşulsuz güveni verebilseydi davetiyeler çoktan dağıtılırdı, hergün ağlamazdın.

Konu Aslan gibi nisanlima laf ettinize gitmese bari
Yahu siz yazdiniz insanlarda tecrubeleri dogrultusunda yol gosterdi olabilecekleri soyledi siz kendi agzinizla annem bana basini yakacaksin diyor dediniz bgn yok oyle degil kendiniz kp yobaz yazdiniz kisa kollu giyinmem sikinti yazdiniz bgn degiler dun yazdiginiz kisi ile bgnku arasinda dunya fark var siz ayrilinca millet niye mutlu olsun burada sayfadan diger sayfaya gecince konu unutulur neyse mutluluklar iyi bayramlar

Yonetim keske su ikonlarin arasina saga donuste yayaya yol ver tabelasi koysa bazi konulara cuk oturuyor

Yazdıklarımın aksinde bir şey söylemedim burda. Kp hakkında hala aynı düşüncedeyim mesela.
Boşanıp, aynı kişiyle evlenen insanlar var ya, siz hayatınızda ki her şeyi bi sıkıntı olduğunda kestirip atıyor musunuz?
Tüm konularda yazdığım mesajları okusaydınız bu yazdığınızı yazma gereği duymazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…