keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanju Çolak ın eşinin ahı tutmuştur belki de Hülya Avşar a....Kaya Çilingiroğlu nun durumu ortada....

zamanında tanjunun karısına demiş ki kocasını elinde tutsaymış o da
yani onun gibi bişeyler
sonra kendi başına geldi aynı şey
özür dilemiş galiba tanjunun karısından başına gelince
o saydıklrınızı ben de hiç sevmem bi de :)

Valla ne yalan söyleyim ben de bayağı sevinmiştim, hakettiğini buldu demiştim

ayy Allahım korusun böylelerinden yaa aldatılmak nekadar acıykenn bide bunu düşünemiyorum bile.. Allah kimsenin başına vermesin ,verdiğinede bol sabır versin insallah..
konu sahibi arkadas sen hiç kendinde arama en ufak hata üzmede kendini,oglun için ayakta durmalısın onun psikolojisi için. o karaktersz haketmemiş seni! inşallah en ksa sürede atlatablrsn cnm bnm...:26:

Sevgili nazlı bebek!! Eğer maddi olarak kimseye muhtaç deilsen koy ver gitsin neden üzülüyorsun .... Öyle bir kardeşte eşte lazım deil...nasıl yaparlar dıye uzulme bile... uzak olsunlar... oğlunla hayatına bak...

Tanju Çolak ın eşinin ahı tutmuştur belki de Hülya Avşar a....Kaya Çilingiroğlu nun durumu ortada....

Ahı tuttuğuna eminim, ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Kaya'nın olayı çıktığında tabi pek kimse hatırlamadı zamanında Hülya'nın yaptıklarını, bir anda mağdur durumuna düştü Hülya. Ammaaaa benim gibi fil hafızalı, deve kinli kadınlardan içten bir "oh olsun" aldığına eminim

Hülya Avşar ın kocasının bir sürü çapkınlığı oldu,hepsinde diğer kadınları aşağılayıcı konuşmalar yaptı...Onlar zaten bizi eğlendirmek için olan sıradan basit kızlar..Ancak onun bunun kocasını baştan çıkarmaya çalışırlar gibi bir laf etmişti...:)) Sanki yıllar önce Tanju olayını yaşayan o değildi..Evet aramış Tanju nun eşini özürler dilemiş..Ben çok büyük eşeklik ettim demiş...Ama işte özür dilemekle geçmiyor....Yıllar geçince hanımefendi,sütten çıkmış ak kaşık oldu...Kaç yıl geçti hala ne zaman görsem aklıma gelir geçmişi.....

aynen bunları demiş..
bende şunu düşündüm o zaman..
hadi aysun hn.sıradan bi kadındı tutamadı..hülya güzellik kraliçesiydi,artist,akılıydı sözümona, çirkin suratlı kayayı o neden tutamadı..
bi de o zaman keyifle kayayı seyrettim, ferrari feraya, ferrari feraye dedikçe içimin yağları eridi..

geliyorum
gidiyorum
açıyorum
kapatıyorum
2 gündür gelip gidip okuyorum
ne söylenir ne yazılır bilmiyorum
herkes bişeyler söylemiş sen biliyorsun artık ne yapacağını
ama şu aşamada yapabileceğin en iyi şey kararını verene ya da uygulamaya koyana kadar içini dökebildiğin yer burasıysa eğer içini sonuna kadar dökmen küfürse küfür lanetse lanet kimsenin editörlerinde bişey diyeceğini sanmam
bu kadar sakin olamazsın o ş...zleri merak etmiyor haber almıyor olamazsın neler geçiyor kafandan kimbilir neler düşünüyorsun düşünmemen mümkün değil elbet
ama içine atma içinde biriktirme sonraki patlaması daha kötü olacak
ne geçiyorsa içinden anlat söyle bağır çağır ,burda senin sessiz çığlığını onlarca kadın duydu ,kendin için oğlun için geleceğin için kendine yük etme
sana oğluna size allah yardım etsin ,acın geçmese de hafiflesin

Konu ünlülerin özel hayatı değil, lütfen konu dışına çıkmayınız...

ünlü hayatından ziyade, şunu ifade etmek istedik ve örnek ünlülerden gitti..
kimsenin ahı kimsede kalmaz ve er geç yapanlar aynısını yaşar,müsterih ol demek istemiştik..

sevgili nazlı bebek;

en başından itibaren tüm yazılanları, yaşadıklarını okudum. bence sen muhteşem birisin. herkezin kolayca kaldıramayacağı yükler yüklenmişsin omuzlarına daha küçücükken. bu senin kişiliğini daha bi olgunlaştırmış ve tabiri caizse demir gibi yapmış. ama şunu da bilirim ki; Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez!

bu son yaşadıklarından sonra o demir gibi olan kişiliğin bence çelik gibi olacak ve hayata çocuğun için daha bir hırsla sarılacaksın.

gelelim bugün neler yapabileceğğine.....

1) evindeki o lanet kişiliğe sahip koca müsvettesine ait olan tüm resimleri, özel eşyaları vb. şeyleri topla ve en kısa sürede ailesine teslim et.
gördükçe olay heran güncelliğini muhafaza eder bence. değil yüzünü görmek resimlerinden, kıyafetlerinden bile uzak dur.

2) ilk fırsatta evini, adresini değiştir. hatta yatak odanı bile. yeni bir ev yeni başlangıç demektir. ortak paylaştığınız bir yatakta yatarak ne eski güze günler aklına gelsin nede bu yaşadığınız kabus dolu günler.....

3) kardeşinizin tesadüfen bile bulunabileceği ortak alanlara gitmeyin. bu baba evi bile olsa. size destek olmak isteyecek kişiler sizin evinize gelsinler. olurya; 3-5 saniye bile olsa kardeşinizi görmeniz duygu fırtınasını başlatır. şuan şok içinde tepkisiz durumdasınz. ilk kıvılcım sizin içnizdeki patlamaya hazır bombanın fitilini ateşler.

4) iyi bir avukat bulun ve en kısa sürede dava işlemini başlatın. yok son bir konuşma, görüşme yalvarmalarına falan gelmeden kararlı bir tutum alarak yolunuza devam edin.

5) reşit olmayan birisiyle (hatta bu kişi kızkardeşiniz olduğu için ekstra ceza almasını sağlayacaktır ) beraber olduğu için o erkek müsvettesi kocana süper maddi ve manevi tazminat verileceği gibi cezai işlem bile başlatılacaktır. işin içine cezaevi girince o tarafın ailesi size yalvarmaya falan bile gelebilirler. aman merhametli olmayın. sana acımayana sen asla acıma. seni bırak kendi evladına ile acımayan kişi herşeye layktır.

6) yorumlarda pekçok kişi kardeşinize nolacak atmayın affedin , geleceği nolur yoksa tarzında fikirler vermiş. sizi bilmem ama yarı annelik yapmış birisine bunları yapan kişi benim nazarımda kardeş değildir. her yanyana geldiğimizde aklıma bu yaşadığım tramva gelir. çocuğumun yüzüne her baktığımda, büyüdüğünde ilerde kocam ve kardeşim hakkındaki gerçeği nasıl izah edebileceğim gelir. o nedenle kardeşin hakkında hüküm vermek bana düşmez. o kişiye ait cezayı sen belirleyeceksin. lakin bence o kardeşe vereceğin en büyük ceza; senden ve sevginden uzak kalmak. hatta insanların gözünde aşşağılanmak! şimdilik nasıl bir duygu olduğunu bilemez belki ama zindanlara atsan da, etini lime lime etsende bu aşşağılanma duygusu, yanlızlık duygusu ona verilecek olan en büyük cezadır.

daha fazla şeyler yazmak, içindeki ateşi azda olsa söndürebilmeyi çok isterdim. ama senin en büyük ihtiyacın olan şey zaman!

birde kendini iyi hissettikçe durumları, gelişmeleri yazarsan sevinirim. kendine iyi davran. unutmaki senden ve evladından daha değerli bişey yok.

1 saattir 54 sayfayı okudum ve mantıklı bulduğum sadece 2 yorum...

Hakim kesilenler, kardeşi asın diyenler veya melaike yapanlar...Bu iki düşünceyi birbiriyle tokuşturma yarışına girenler...
Konu sahibesi sanki 2 saç boyası rengi arasında kalmış ve akıl istiyormuş gibi, "bunu yapmalısın, şunu yapacaksın tabii ki" diye akıl verenler..
Canım sıkılıyordu zaten, bir yorum da ben patlatayım diyenler...
Neden hayatını burada paylaşıyorsun diye hesap soranlar..

Üstelik böyle bir isteğe rağmen ve konu sahibesinin ruh durumunu hiç düşünmeden..
Ne tuhaf bir millet olmuşuz biz...
Empatinin kelime anlamını bilmek yetmiyor maalesef...

@Nazlı bebek, bu acı olayın üstesinden bir an önce gelebilmen için Allah yardımcın olsun...Allah oğluna ve sana son derece güzel, huzurlu ve sağlıklı bir hayat nasip etsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
tuylerım dıken dıken oldu okurken
ve resmen soka gırdım
rabbım yardımcın olsun
ay nasıl olur böle bısı
hcmı akıl yok esınde ve kardesınde
hcmı vcdan merhamet yok
offfffff
sankı sokakta baska kımse yok

ne güzel yazmışsın eline sağlık

eniştesiyle birlikte oluyorsa çocuk değil o hay allahım ya ne günlere kaldık ya hadi eşinden boşandın kardeşini ne yapıcaksın kardeşin ne diyo bu duruma konuştunmu çok zor bi durum allah yardımcın olsun

ya kardeş şu anda nerden lanet adam nerde onlardan bir haber yokmu. tamam konu sahibemiz çok kötü biliyoruz ama o şahıslarda bu zaman zarfında ne yapıyo kimse merak etmiyomu benden başka :26:

yok 15 yaşındaymış yok küçükmüş, bizde 15 yaşında olduk. bırakın aynı anda çok sevgiliyi, enişteyi sevgili fikri bile aklımızdan geçmezdi derslerimizi düşünürdük. valla insanlar işlerine gelince 15 yaşında küçük işlerine gelince 15 yaşında kendilerine laf ettirmezler.

hangisi daha hatalı derseniz bunun ayrımı yok, ikiside aynı derecede suçlu ve affedilir yanı yok.

konu sahibi siz dik durun, çocuğunuza dikkat edin merak etmeyin o insanlar cezalarını çekecektir hem adaletin hem insanların önünde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…