- Konu Sahibi Masal the end
-
Tanju Çolak ın eşinin ahı tutmuştur belki de Hülya Avşar a....Kaya Çilingiroğlu nun durumu ortada....
valla deniz hapse girince.. bi sevindim bi sevindim
nazireyi bulsam da öpsem dedim kendi kendime, ahını aldı nazirenin..
deniz seki şarkısı çalsa, radyo tv değişir bende..
bende saydırıyorum.
kendimce tepki veriyorum kadına..
Gülden Karaböcek ablası neşe karaböcek'in eski kocasıyla evlilik yapmış, onu ablasından çalarak. Keza Nazan Öncel de aynı. E Hülya Avşar'ın durumu malum Futbolcu Tanju Çolak'ın yuvasını yıkıyordu. Bu tür insanların topundan nefret ediyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz
Hülya Avşar bekardı,Tanju Çolak la ilişkisi vardı..Yani Deniz Seki ile durumu benziyor....Tabi aradan yıllar geçti..Gençler bilmezler...:) O sıralarda Tanju Çolak çok ünlü bir futbolcuydu,evliydi ve çocuğu vardı..Gülden Karaböcek ve Nazan Öncel de kızkardeşlerinin kocaları ile evlendiler....
Tanju Çolak ın eşinin ahı tutmuştur belki de Hülya Avşar a....Kaya Çilingiroğlu nun durumu ortada....
Gülden Karaböcek ablası neşe karaböcek'in eski kocasıyla evlilik yapmış, onu ablasından çalarak. Keza Nazan Öncel de aynı. E Hülya Avşar'ın durumu malum Futbolcu Tanju Çolak'ın yuvasını yıkıyordu. Bu tür insanların topundan nefret ediyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz
zamanında tanjunun karısına demiş ki kocasını elinde tutsaymış o da
yani onun gibi bişeyler
sonra kendi başına geldi aynı şey
özür dilemiş galiba tanjunun karısından başına gelince
o saydıklrınızı ben de hiç sevmem bi de :)
zamanında tanjunun karısına demiş ki kocasını elinde tutsaymış o da
yani onun gibi bişeyler
sonra kendi başına geldi aynı şey
özür dilemiş galiba tanjunun karısından başına gelince
o saydıklrınızı ben de hiç sevmem bi de :)
Her batağa düşmeye meyletmiş insanı uyarmak ve elinden tutmak insani görevimizdir evet ama bu olay kendi ailesi içinde cereyan ettiği için kararı verecek olan konu sahibesidir, eşini asla affetmesin ! ama kardeşi hususunda vereceği olumlu ya da olumsuz karar onun insanlığından, anneliğinden, ablalığından ne zerre kaybetmesine vesile olur ne de zerre kazanmasına..Nasıl biliyorsa öyle yapsın lütfen bırakın. !
Kardeşiyle ilgili konuda neler yapacağını konu sahibesinin kendi kararına bırakmak en mantıklısı, olayı yaşayan kendisi ve bundan sonra taşıyacak olan da kendisi..
Evet bu olayı bütün sorumlu olan özneleri bir araya toplayarak değerlendirip yorum yapıyoruz, ama konu sahibesinin acısı şuan çok taze ilk düşünmesi gereken şey kendisi ve oğludur o sebeble hassas olan diğer özne yani kardeşini araya katmadan yorumlarımızı yapalım daha yardımcı olacağı kanaatindeyim, hoş bu olay için nasıl bir yardım çeşidiyle öneride bulunabiliriz orasıda muamma..Hani sözün bittiği yer derlerya işte öyle..
Nazlı bebek sana sabırdan başka ne tavsiye edebiliriz kk ahalisi olarak inan bilmiyorum, mutlaka ateş düştüğü yeri yakacaktır her ne kadar seni anlıyoruz desekde nafile sadece acını paylaşıp yerli ya da yersiz önerilerde bulunabiliyoruz, çünkü toplum olarak bu tip şeylere vereceğimiz tepki bellidir..Ama sabret çocuğun ve kendin için dik dur ..
eşin için denecek çok laf varken susmak en iyisi. Eminim ki birçok arkadaş diyeceklerini içinde tutuyor.
kardesımın allah belasını versın ister kotu yola düşsün ister ölsün baan bırdaha lutfen ama lutfen kardesıne sırtını dönme vs. yazmayın... canım daha çok acıyo benım psıkolojım ne olacak cocugumun pskolojısı ne olacak ıkısıde ölseler umrumda deıl
sevgili nazlı bebek;
en başından itibaren tüm yazılanları, yaşadıklarını okudum. bence sen muhteşem birisin. herkezin kolayca kaldıramayacağı yükler yüklenmişsin omuzlarına daha küçücükken. bu senin kişiliğini daha bi olgunlaştırmış ve tabiri caizse demir gibi yapmış. ama şunu da bilirim ki; Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez!
bu son yaşadıklarından sonra o demir gibi olan kişiliğin bence çelik gibi olacak ve hayata çocuğun için daha bir hırsla sarılacaksın.
gelelim bugün neler yapabileceğğine.....
1) evindeki o lanet kişiliğe sahip koca müsvettesine ait olan tüm resimleri, özel eşyaları vb. şeyleri topla ve en kısa sürede ailesine teslim et.
gördükçe olay heran güncelliğini muhafaza eder bence. değil yüzünü görmek resimlerinden, kıyafetlerinden bile uzak dur.
2) ilk fırsatta evini, adresini değiştir. hatta yatak odanı bile. yeni bir ev yeni başlangıç demektir. ortak paylaştığınız bir yatakta yatarak ne eski güze günler aklına gelsin nede bu yaşadığınız kabus dolu günler.....
3) kardeşinizin tesadüfen bile bulunabileceği ortak alanlara gitmeyin. bu baba evi bile olsa. size destek olmak isteyecek kişiler sizin evinize gelsinler. olurya; 3-5 saniye bile olsa kardeşinizi görmeniz duygu fırtınasını başlatır. şuan şok içinde tepkisiz durumdasınz. ilk kıvılcım sizin içnizdeki patlamaya hazır bombanın fitilini ateşler.
4) iyi bir avukat bulun ve en kısa sürede dava işlemini başlatın. yok son bir konuşma, görüşme yalvarmalarına falan gelmeden kararlı bir tutum alarak yolunuza devam edin.
5) reşit olmayan birisiyle (hatta bu kişi kızkardeşiniz olduğu için ekstra ceza almasını sağlayacaktır ) beraber olduğu için o erkek müsvettesi kocana süper maddi ve manevi tazminat verileceği gibi cezai işlem bile başlatılacaktır. işin içine cezaevi girince o tarafın ailesi size yalvarmaya falan bile gelebilirler. aman merhametli olmayın. sana acımayana sen asla acıma. seni bırak kendi evladına ile acımayan kişi herşeye layktır.
6) yorumlarda pekçok kişi kardeşinize nolacak atmayın affedin , geleceği nolur yoksa tarzında fikirler vermiş. sizi bilmem ama yarı annelik yapmış birisine bunları yapan kişi benim nazarımda kardeş değildir. her yanyana geldiğimizde aklıma bu yaşadığım tramva gelir. çocuğumun yüzüne her baktığımda, büyüdüğünde ilerde kocam ve kardeşim hakkındaki gerçeği nasıl izah edebileceğim gelir. o nedenle kardeşin hakkında hüküm vermek bana düşmez. o kişiye ait cezayı sen belirleyeceksin. lakin bence o kardeşe vereceğin en büyük ceza; senden ve sevginden uzak kalmak. hatta insanların gözünde aşşağılanmak! şimdilik nasıl bir duygu olduğunu bilemez belki ama zindanlara atsan da, etini lime lime etsende bu aşşağılanma duygusu, yanlızlık duygusu ona verilecek olan en büyük cezadır.
daha fazla şeyler yazmak, içindeki ateşi azda olsa söndürebilmeyi çok isterdim. ama senin en büyük ihtiyacın olan şey zaman!
birde kendini iyi hissettikçe durumları, gelişmeleri yazarsan sevinirim. kendine iyi davran. unutmaki senden ve evladından daha değerli bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?