Ketıl yüzünden

hastane diyorsunuz, ketılın evdeki öneminde bahsediyorsunuz
ab-ı hayat sizin için ketıl da galiba
vicdan yahu!

Canm çok abartmışsınz eltinle bir husumetinmi var çok şaşırdım benim öz eltim yok üvey eltim var herhalde böyle bir durum olsa istedikleri herşeyi fazlasıyla hazırlar kendim de hazırlanıp giderdim hastaneye bir aylık bebeği varmış gider ilgilenirdim insanlık ölmüş mü yaa

Baya eleştiri yedim haksız gözüküyorum
Ama onun da gidip benden ayrı yatması hiç hoş değil buna çok sinirlendim

Canım evet baya éleştiri aldın, eşinin ayrı yatma sebebi ondan, baya kırılmış demekki aileler zor zamanda her konuda destek olmalı ,karşındaki anlamasada üstümüze düşen görevi yapmalıyıź

Sorun kettle değil diyorsunda sen sorun etmişsin ama.Herkes kettle ve bebeğe odaklandı diyorsun neye odaklanacaktık.İhtiyacı olan bir insan varken,sen kendi ihtiyacını düşünmüşsün.Senin bir aciliyetin yok,evindesin,biraz geç kaynatırsın suyunu olur biter.Ben olsam verirdim kettle'ımı sizin olsun derdim,yarın gider kendime yeni alırdım bir tane.Kaç para sanki bir kettle.Mevzusu yapılacak şey mi? Eşinle aranın limoni olmasıyla bu durumun o kadar alakası var ki aslında.Sen bir kettle için bile bu kadar çene yapıp,kapris yapıyorsan,başka mevzularda kim bilir neler yapıyorsundur adama.Sorun tam da bu işte,kettle bahane,adam senin kaprisinden bıkmış.Yine tebrik ederim eşini,gel soğukta yatma demiş,adam gibi adam eşin.Ben olsam yüzüne bakmam gider uyurdum.

Eşiniz insan evladıymış 2kere gelip odaya sizi çağırmış sizi düşündüğü için oda soğuk gel sıcakta yat demiş sobalı evdesiniz tüp dediğinize göre sobanın üstünde istediğiniz kadar su ısıta bilirsiniz ve tüp dediğiniz kadar saatlerce su kaynatması saçma tüp görmemiş olsak 10 dakikada çay suyu kaynarda maksumum sizin önceki tatsızlığınız ve ailesine aldığınız tavır sonucu yaratılmış bir tartışma bu yorumunuzda komşuluğunuzu hayal ettimde

yok ya o kadar da merhametsiz değilim
Doğudayız ev kalorifer. Mutfakta tüp kullanıyoruz
Kpss hazırlanıyorm ve bu sene çok stresliyim. Eşime tatlı dille de bi şey söylesem tersliyor bu aralar beni yeni evlendim.sınav ev yemek temizlik çok bunaldım artık ve bunu ona da yansıtıyorm.
Böyle ufak bi şey bile aramızda dağ gibi büyüyor
Birbirimizi anlamakta zorluk çekiyoruz bu aralar:-(

Okudukça sinir katsayım yükseliyor.
Bence siz bahaneler üretmeyin, bencil ve şımarık bir insanım diyin de en azından dürüst olmuş olursunuz.
Sınav stresiymis, eşi ilgisizmis bilmem neymiş.
Sizin yaptığınızı yapacak 1 kişi daha yoktur bence. Çay suyuymusta, yemekmis te lazımmış, gerçekten bu ne cesaret ya. Hastaneye lazım diyene bunları soyleyebilecek ne hadsizlik?
Eşiniz sizin söylediklerinizi söylemeye utanmistir telefonda sizi takmamasi o yüzden.
Yazık gerçekten..

düzeltme yapıp ketil değil sorun demişsiniz ama aslında eşinizin size bu konuda kızmakta olduğu kısmını atlamışsınız.Daha önceki meseleleri bilemem. Ama bence ketil konusunda hem biz napıcaz demeniz hemde sonra telefonda ilçede varsa getirin demeniz filan haliyle insanı kızdırır. bende olsam çok sinirlenirdim başlatma lan ketılından neyi konuşuyosun sen diye. Çok ciddiyim. O yüzden eşiniz size kızmakta haklı. bu kısmı atlıyıp direkt aranızın hemen yeniden bozulması kısmına odaklanmışsınız. Halbuki sebebi zaten çok geçerli.

benim ketili sana vereyim de sorun çözülsün

Tanımadığım biri o durumda olsa yine verirdim ketılımı.hayır nedir yani ketıl alt tarafı,nasıl bencil bir insansınız gerçekten okurken hayret ettim.bir de haksız olan siz çok sinirlenen gene siz!
kendini onun yerıne koy ya senin ailen isteseydi yook ketılım bana lazım diyip başkalarına siz goturun mu dıyecektin?
Ha bide sana çok lazımmış ya,annesıgılede çok lazım o zaman?illa onlara soylesın diyorsunuz.

Eşine sarıl bence,ben onun yerinde olsam geç seni çağırmayı,geç ayrı yatmayı,öyle konuşurdum ki sana iki gün kendine gelemezdin.
Hem bencil hem şımarıksınız

Valla arkadasim cok ayib etmissin baska lazim bisey varmi diye sorman gerekirken sen ketilim de ketilim demissin hastane bu ya bebiste var birde beni odaya goturmemissin diye kiziyon adama hic hakli tarafin yok olsa soylerdim sen neyi hakli gordunde kiziyon esine hayret

Konuyu buyutmekte haksizsiniz ama yine de anladgim kadariyla siz esinizin genel olarak bu aralar ailesine gayet sevecen size gelince asabi davranmasindan sizi pek takmamasindan şikayet ediyorsz.mesela telefonda ailene söyle ketil varsa bize getirsinler demişsiniz ama eşiniz dikkate bile almamış sozunuzu.sizi burda hatalı bulma nedenleri de olayi ketilla ilişkilendirmeniz.siz aslında esinizin davranışlarından dolmuşsunuz gereksiz yerde de tepki veriyorsunuz.

Bir de şunu merak ettim.Eskiden kettle mı vardı.Ne yapıyormuş bu millet kettlesız.Çaysız yemeksiz kalıyorlarmış herhalde.Yazık benim babaannemlere falan,kazanlarda su kaynatırlarmışta,çocuklarının bezlerini bile ellerinde yıkarlarmış.Şimdi ki kadınlardaki şımarıklığa bak.Yaşlı değilim çok,o dönemleri yaşamadım,bende rahat bir dönemde büyüdüm ama bu kadar şımarıkta olmadım yani.Koyarsın çaydanlığı ocağa,kaynasın dursun.Atlı mı kovalıyor peşinden.Çoluğun yok,çocuğun yok.Bir eşin bir sensin,uzattığın mevzuya bak yani.İnsan o kadar çene yapacağına gider bir kettle alır 50-100 liraya olur biter.

Eger konu sahibi hep bu tepkileri veriyorsa eşi artık ciddiye almiyor olmasın?
Daha yeni verdiğiniz bir emanet için hemen çözüm aramaya çalışmak nasıl yansır sizce dışarıdan bakan birine?
Demezler mi iyiki bir iyilik yaptı hemen peşine düştü?
Yada bizim gelin vermek istemedi ki oğlumuz çözüm aramaya başladı?

İyi niyetle bakamıyorum, çünkü uyarılmasına rağmen kendinde hata görmeyip hala kendini savunuyor. Fazla takıldınız bebege diyor. Ya napsaydik?

Ayy esiniz ne kadar anlayışsız, insan sormadan verir mi kettle i? Bir de üstüne hemen geri istemiyor.
Bebekmis hastaneymis, sizin evinizde kaynayacak yemeği çayı hesap eden yok tabi.. mi diyelim?

Dikkat ettiyseniz ketil olayından pek bahsetmedim.cunku evet bence de hemen derdine düşmekte hatalı. sonuçta ketil yok diye ölmeyiz.ben olsam yengem nasıl bebeği nasıl gibisinden şeylerin derdine duserdim.ama burda konu sahibi eşiyle iletisim sorunları yaşıyor çünkü adama kızgın bile olsa nedenini belirtip asıl konuyu konuşmak yerine alakasız seylerle eşiyle arasını bozup huzursuzluk çıkarıyor.

yorumlara baktigimda konu Sahibi eşinin onu onemsememesini falan takmış kafaya. Bunun çözümü de adama başka yerlerden savaş açıp nazlanmak değil. kocası diyodur bizimkiler can derdinde bu ketil derdinde. O yüzden de trip atmak yerine bazı davranışlarını düzeltmesi lazım. adam ailesiyle konuştu diye değişiyorsa ona göre davransin oda.olayi aslinda konu sahibinin gördüğü pencereden açıklamak istedim onu haklı gördüğümden değil.

Adam seni gelip çağırmış zaten ya şu hayatta insanlar ne sorunlarla uğraşırken şu sorun bıle değil ne diyeyim siz haklısınız dir muhakkak kendinize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…