Ketıl yüzünden

Ben olsam bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa; hatamı kabul eder , gider eşimin yanında uyur, ketılı da istedikleri kadar kullanabileceklerini söylerdim.
Ayrıca fazla naz aşık usandırır. Bugün bir kere salona çağırmaya gelmiş, ama böyle davranmaya devam ederseniz ,hiç gelmez. Bu günleri mumla ararsınız.

Ketılla arandaki bağlılığı şaşkınlıkla okudum.

Hele eşinin sabrını daha bi şaşkınlıkla

Ben olsam eşinin yerinde hiiç uğraşmam. Gider yenisini güzelini alır veririm. Şaka gibi. Sanki ocağı götürdü de aç kaldık derdine düştün. Bi de bebek için. Üzüldüm.

Belki eltinizi sevmiyorsunuzdur ama arada bir bebek var sanki anamızın karnından ketlle ile doğduk 5 dk geç ısınsın su ne olacak sanki ? eltinizin yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz. Düşüncesizlik yapmışsınız birde üzerine yarın eşime soğuk davranacağım diye plan yapıyorsunuz. Gidin adamın gönlünü alın bir şeyleri abartmaya bayılıyorsunuz.

Bebek icin dendimi akan sular durur benim icin.
Ya hu ne merhametsiz,kücük hesaplar pesinde kosan insanlar var su dünyada aklım hayalim almıyor.
Sizin, cayınız yemek suyunuzmu önemli
Bebenin mamasımı?Yarım saat gec pişsin aşınız.Hastane odasında ne yapsın o kadın?
Bir kac gün gayet idare ederdiniz
Fesatlık kime yarar saglamıs bu zamana kadar.
Vallaha pes billaha pes..

Biraz abartmissiniz olayı sizin de başınız derde düşer birgün bir bebek sonuçta söz konusu olan boş yere evliliğinizin huzurunu bozma bugün sen ona yarın o sana yapar iyiliği

Bir yanda bir aylık bebeğin mama ihtiyacı diğer yanda sizin çay keyfiniz. Vicdanınızla baş başa bırakıyorum sizi.

bebek aç kalsın ama senin suyun çabuk ısınsın ayakta alkışlıyorum seni bu kadar bencil olma huyun değişmez belki ama davranışların değişebilir. değiştir. merhametli ol vicdanlı ol. seninde çocuğun olacak inşallah hastalanacaksında belki bebeğin aç mı kalsın üstelik hastane köşelerinde Allah kalbine merhamet sevgi versin. eşinin yanına git yat nazın ve bencilliğin için özür dile. üzüldüm cidden eltinin rahatsızlığı neymiş belkide o bir aylık bebeğe sen höz kulak olmalıydın. eşim hastaneye gidecek ben evde duramazdım eltimi sevmesemde o sabi sübyan bebek için gider bir bakardım bebeğin hastanelerde mikrop kapmasına gönlüm razı gelmezdi eşim büyüttü konuyu demişsin büyüten sen olmuşsun aslında eltine geçmiş olsun dilerim su ısıtıcına ketılına biran önce kavuşursun

ben gonderım bı KETIL yahu
altı ustu bı ketıl

Soğuk davrandığı için üzüldüm canım
Gelmiş soğuk soğuk konuşuyor

bir aylık bebeğiyle hastaneye yatan bir kadın bebeğine mama yapmak için ketil istiyor ama onu esirgeyecek kadar merhametsiz bir kadın var adamın karşıısında ben bir kaç gün yüzünü görmek istemezdim karımın soğuk konuşmayı bile çok görürdüm ona karşı.

Esiniz soyleyememis olabilir. Ona gore kettle cokta lazim bisey degildir sonucta. Hayatinda kac kere kullandi? Sizin icinde onemli degil diye dusunmustur. Bende kettleda su isitmadan cay yapmam ama hastanede yatan birinin ihtiyaci varsa da diger evdekini getirsinler napcam ben onsuz derdine dusmem. Bence siz abartmissiniz. Esinizin gonlunu almaniz lazim.

Bir yudum su vermez vallaha insana,çay yapacam o suyla der.
Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin.
aynen valla
dusunuyorum ben bunun ıcın hayır demeye lazım demeye utanırım
bıze lazım ama dıyemem bıle esıme ne kadar komık yanı adam benı cıddıye almaz yahu
kendısı aynı duruma dusse karsı taraf vermese ne tepkı verırdı acaba

Baya eleştiri yedim haksız gözüküyorum
Ama onun da gidip benden ayrı yatması hiç hoş değil buna çok sinirlendim
haksızssın ayrı yatmayı tercih edende sensin. adam gel içeri demiş hatta burası soğuk demiş sen gitmemişsin. niye gitmedin? hasta olmuş birde. şevkat göstermesi gereken kim olmalıydı. azıcık anaç ol lütfen.

Kocan olsam bi Ketil için evet evet yaptığın bi ketillik çingenelik için ketil hediye etsen bile eltine o ketili camdan atardım

Allah sizin gibi hem görgüsüz hem suçlu hem Nazlı insanlardan korusun..

Ne kadar uzatmışsınız mevzuyu.2 dakikada kaynatmayında 15 dakikada kaynatıverin sizde suyunuzu ne var yani? Sanki hayati bir mesele mi bu? Bu kadar uzatmanıza rağmen yine eşiniz gelmiş,soğuk yerde yatma içeri gel demiş gitmemişsiniz.Hala niye beni orada bıraktı diyorsunuz.Ne yapsın adam,kucaklayıp mı götürsün sizi içeri? Ufacık bir şeyi bu kadar büyütse benim eşim,bende uğraşmam gider uyurum.Çok kaprislisiniz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…