Ketıl yüzünden

Bırakın da ailesini onemsesin ailesine ana babasını silen eşini çok daha kolay siler zaten önemsemesi kıymetli olması önemli olan

Kettle gitti ortaklik bitti!
Hayir yani neyi varmis, iyi miymis, yapabilecegimiz baska birsey var mi, bebekle ben ilgileneyim o iyilesene kadar gibi milyon tane sey gelir aklima o an ne istense gozum kapali veririm de kettle olmazsa suyun daha yavas kayniycagi ve bunun dunyanin sonu olacagi hayatta gelmezdi aklima. Esiniz de cok sabirliymis yani benim hayat arkadasim dedigim insan ailemle ilgili bi saglik konusunda boyle duyarsiz ve bencilce davransa cok agir laflar isitirdi benden. Bide hala gonlunuzu almasini bekliyosunuz. Hem suclu hem guclunun kelime anlamisiniz suanda. Allah askina gidin ozur dileyin adamcagizdan. Kettle i da kalbinize gomun bikac gun, dayanamaz gelir merak etmeyin aranizdaki bag kuvvetli belli ki sizi kimseler ayiramaz.

olay ketil degil aramiz bozuktu demissiniz... tamam iyi hos ama kus bile olsaniz birak limoniyi hastane icin gidecek ketili ki hele bir de bebek icin mama icin verirken kac gun kalicak diye bile sormamali bence tabi bu... ama esiniz cok sabirli ve sakin mizacli sanirim.. benim esim o ketili 12.katta oturuyoruz cami acip asagi atmisti..keza ben de ayni sekilde... esinizin kiymetini bilin... cok uzatan bir yapiniz var sanirim. hala "ama bana da lazim ne dedim verme mi dedim merkezden gelicekse baban getirsin dedim ne dedim ki bana da lazim dedim... onu dedim yok ama bunu dedimm.. dedim dedimmm dedim.. gereksiz derecede fazla konusmussunuz.

gece gece guldurdunuz ilahi bana neee ketilimi isterimmm...

Adam tam layîğıni bulmuş bence. Senin ketıl ınında der çarpar dım yere. Sonra gider yenisini alırdım insanlara. Oda kalsın ketıl sız. Bu arada suyun ağzını kapat ateşten büyük tencereye koy kaynamadan önce tuz koyma. 5 dk da kaynıyor. Benim hiç ketıl ım olmadı da ordan biliyorum

bu arada sadece aklima geldigi icin soruyorum.. mesela esiniz arabasini kardesine odunc verse yada paraya sikisti kardesi ve bir miktar borc verdi diyelim ne yaparsiniz?
ketilda su isitip icine arsenik koyup adami zehirlersiniz gibi hissettim bir an((

Valla ben üzüldüm burdan okuyunca tanımam etmem bana şurda biri yazsa koşar götürürüm. Bide hala olay ketıl değil diye Edt yapmış. Yahu kadın hasta çocuk mama yiyecek el insaf.
eltiyi sevmeyebilir kocasını sevmeyebilir ama 1 aylık bebekten ne istiyor ketılı o kullanacakmış yahu .İnsanlık ölmüşte haberimiz yok

eltiyi sevmeyebilir kocasını sevmeyebilir ama 1 aylık bebekten ne istiyor ketılı o kullanacakmış yahu .İnsanlık ölmüşte haberimiz yok
Valla ben okurken utandım. Aynı şeyi eşim yapsa o anda suratını görünce soğurum. Düşünüyorum ya. Bebeğe mama için ketıl lazım. Ama ketıl bana lazım. Gözümde canlanan resim yuhhh dedirtiyor.

Yahu ates icat edileli cok oldu zaten ben boyle dert gormedim. Bide elestiri alinca olay kettle degil demis basliga kettle yuzunden yazan konu sahibi.

Ramazan'da Eyüp Sultana iftara gitmiştik. Ben elimde biberonla acaba nerden sıcak su bulabilrim nasıl isterim diye düşünürken insanlar ben daha hiçbir şey demeden benim o halimi gördüler ve buyrun bizden alın diye bana yardımcı olabilmek için yaristilar. Ve o biberonu doldurduğumda yuzlerindeki mutluluğu huzuru sevinci asla unutamam. Çünkü işin ucunda bir bebeğe yardım vardı. Bu konuyu okuyunca aklıma geldi gözlerim doldu.

Ketil nedir yahu? 20 liraya bile su isiticilar var. satinalip gorurseydi esiniz. Yok ilceden getirsinler falan. Ne uzatmissiniz.
Dimi yani bu bencillige maruz kalicama ben de gider satin alirdim ama evdekinin de kablosunu keserdim gozunun onunde. Ilerde bana bisey olsa esim kendi dertleri pesinde koscak heralde derdim. Bi ders lazim illa boylesine.

Paylasimcilik baska bisey herkeste yokmus demek ki..

Ahaha ama oyle yani bide kettle degil sorun diyo. Koskoca baslikta bile kettle diye bagiriyo halbuki.
sorun ketil degil ama cidden sorun "o" ketil... baska ketil olsa neyse ama o ketil baska benim icin demek istedi belki de konu sahibi

bebek içinmiş , bebek için olmasa bile kadın hastaymış.bugun onların size ihtiyacı varsa yarında senin onlara ihtiyaç duymuyacağının garantisi var mı.belki maddi durumları iyi değil şuan , uygun olsalar zaten istemezlerdi .kaç paralık şey Allah aşkına 2-3 gün ocakta kaynat suyunu nolucak sanki 10-15 dk nı alır maksimum..Ayrıca şu ayrı yatma konusunda da haksızsınız.adam hastaymış soğukta iyice hasta mı olmasını istiyorsun anlamadım.çağırmıs gel salona demiş.tamam kırgınsan yine öyle davran ama yine de gitmeliydin bence yanına. belki sert konuşmuş olabilirim gercekten kusura bakma.. böyle davranırsan kocanla daha da soğukluk girer aranıza .

Ahaha ama oyle yani bide kettle degil sorun diyo. Koskoca baslikta bile kettle diye bagiriyo halbuki.
ayrica belki o ketil da ne hatiralar sakli ne yasanmisliklar... ilk cayimi o ketilla demledim ben... ilk makarna suyumu o ketilda kaynattim... canimi iste ketilimi isteme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…