ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

arkadaşım topiğin arkası yarın gibi oldu, dolanıyorum dolanıyorum yeni bir şey yazdınmı diye gelip bakıyorum kaydirigubbakcemile3

bi halt anladıysam kaynanan olayım naniknaniknaniknaniknaniknanik

densizlik, terbiyesizlik ya ayıp ayıp araya mesafe koyun bu nedir ya
biraz resmiyet olmalı ki bunları söylemeye cesaret edemesin.
Haddini bildirmek lazımmış aah ah bu kaynanalar ya rezalet

ben gene anlamadım kafamçokkarıştı

densizlik, terbiyesizlik ya ayıp ayıp araya mesafe koyun bu nedir ya
biraz resmiyet olmalı ki bunları söylemeye cesaret edemesin.
Haddini bildirmek lazımmış aah ah bu kaynanalar ya rezalet

kadın makinalı tüfek gibi ağzını baklasan eliyle işaret eder yine yapar yapacağını

ya bence kaynanalar ve gafları diye bir topik açılmalı
gülmekten kopar millet

özellikle endleeslove ve çiçekçiçeğin kayınvalidelerinden çok iş çıkar

söylediği her şey saçma zaten ama daha fazla açıklayamıycam ne demek istediğini kısacası eşinle birlikte oluyormusun diyor ama benzettiği şey anormal birşey

et cekmek ne yıne anlamadım..ayyyy et olarak eşinin penisinden mı bahsedıyor yoksa delikafadulden

evlilikten soğudum resmenklava:
bu ne ahlaksızlık edepsizlik şu cümlelere bak şu tavırlara bak. Allah akıl fikir versin bunlara.

et çekmeki, temizleme bezi olayını falan hiç anlamadım

ayyy ne diosun şimdi anladımm. aaaa yeter ama deseydin. bu ne terbiyesizlik ne densizlik ya. iyi sabrediyorsun arkadaşım ben hayatta görüşmem eşim görüştürmez zaten böyle bir aile ile. insanı rezil eder bunlar ya. ailenle biraraya getirme sakın bunları. yerin dibine geçerim ben bu lafları duydukça. çokta sinirlendim okuyunca; bu kadar cahil edepsiz insanlar var mı ya?

ya acaba et...........s
çekme makinası da :v.........a
mı diye düşünüyorumdelikafadulden

ben her seferinde kibarca uyarıyorum ama kendi akrabalarıyla bir araya geldiklerinde tutabilene aşk olsun ortamdan uzak durmaya çalışıyorum ama kendi aliemin yanındada ortaya lafı atıyor hadi çık işin içinden

helal olsun ne diyeyim bende benimkinden tektir sanıyordum maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…