ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

ayyy ben de anlatıcam durun;
benim eski kaynana bana laf sokmak için "ben eşimin ailesine öyle bir davranırdım ki yatak odasında oramı buramı mıncıklardı" demişti eski eşimin yanında. ben de "şimdi nerede peki" dedim. boşanmışlardı. sustu kaldı öylece kıpkırmızı....

kendi oğlunun yanındamı anlatıyor?

kendi oğlunun yanındamı anlatıyor?

evt canım kendi oğlunun yanında anlatıyor oğlu da " anne başka ne yapıyordu" diye soruyor pis pis sırıtıp. o ailenin hiç bir ferdinde ahlak ve mahremiyet mefhumu yoktu. onlara göre çok normaldi yani. mesela benim annemin ailesinde de böyle kişiler var ve benim babam o kişilerle annemin knouşup görüşmesine izin dahi vermez merhaba merhaba bu kadar......kafamçokkarıştı

birgün yine evde tv seyrediyorum eşimle annesi balkonda sigara içiyorlar kayınvalidem ayyy uyyyy diye kırıtarak kapıyı açtı eşim de peşinden ben hiç bakmadım tv ye devam ettim. bir iki saniye geçti sesler devam ediyor bir döndüm baktım annesi oğlunun poposunu açmış eşofmanının arkasını indirmiş oğlu da annesinin açmaya çalışıyor.. hey allahım ne insanlardı ne günlerdi yaa . bunlara ters ters baktım ne yapıyorsunuz ya utnamıyor musun kocaman insanlar dedim al oğlunu vvur anasına dedim de kayınvalide utandı bırakttılar boğuşmayı. evde zaten ben anneydim onlar eş devamlı oynaşma sırnaşma bunlardaydı.

terlesen olmuyor nazikçe uyarsan anlamıyor bende artık duymamazlıktan gelicem nasıl olsa yakında gidicek kalbinide kırmak istemiyorum ama bu gidişin sonu hiç hayırlı değil:tomato:

:bbo:
ohaaaaa demek geldi içimden kusura bakmayın

aslında seni değilde kayinvalden oğlunu rezil etmiş okadar kişi içinde
bence yani
kırık anten ne demek ay ne fena durum bir erkek için helede annesi tarafından söyleniyor :1shok:
odanıza girmesi tabiki çok ayıp ona denecek laf yok keşke aranıza almayı teklif etseydiniz baksanıza kadını istanbulda uyku tutmuyormuş ortanızda mışıl mışıl uyurdu :lepi:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oğlunun poposunumu açmış :1shok:
oda annesinkini açmaya çalışıyormuş öylemi kafamçokkarıştı
yuuhhhh desem çokmu ayıp etmiş olurum
ay midem bulandı ya ne biçim bi iştir iyiki kaçmısın onlardan arkadaşım

Canım bence kayınvaliden seni korumaya çalışırken yanlış kelimeler telaffuz etmiş oğlunun kalbini kırmış

Odanıza girme konusuna gelince böyle bişeyi asla onaylamam benim kayınvalidem çok gerekli durumlarda odama girer oda kapıyı çalmadan asla ....

ay bu ne ya ne kayınvalideler var valla............................................

benim arkadaşımın kayınvalideside ortalarında yatarmış yeni evliyken, oğluda yatacaksın dermiş karısını zorlarmış heheh.....................

arkadaşın ala evli mi o kişiyle peki?

benim kayınvalide bana bi iç çamaşşırları alırdı daha yeni evliyken zannedersinizki ben akşam işe çıkıorum:)

bi de benim halam 50 yaşında hiç evlenmedi iyi bir şirkette genel müdür şuan onun için de dediki şuna bi herif bulalımda fukaranın a.ı şey görsün dedi. bende dedimki insanların yaşamak için daha insani şeylere ihtiyacı var benim halam normal bi kadın evlenicekse onun için evlenmez hayatını paylaşmak için kafası uyuşursa evlenir dedim cevap yok.

bu kayınvalideler kırmızı nokta resmen ,bunları rtük görse hemen kapatır vallaklava:

Yok canim...inanamiyorummm....nayirrr.....nolamazzzzzz:1shok:

benim kaynanamda benim odama dalmisti her zaman kapiyi kilitlerdim o gün unutmusuz baya da uygunsz bir vaziyetti kadin lop girdi beyim bir bagirdi niye kapiyi vurmuyorsun diyeee.ne olur olmaz yani girmemesi lazim sonucta orda bir misafirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…