ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

bizim uzun bi süre çocuğumuz olmadı bi gün iftara gitmiştik akrabalarından birinin restoranına orda herkesin içinde anlatıo ama bariz bana anlatıo üstü kapalı şekilde pozisyonları anlatıyo işte bööle daha kolay çocuk olur falan gibi arada bana bakıyo dinliyo muyum diye:) eşimin dayısının karısıda sinir oluyo onlara abla siz böyle pozisyonlar için yaşlı değil misiniz Allah korusun bi tarafınız kırılır demişti:) ayy daha neler neler çok kışkırtırsanız ennn rezil ve en komiğini anlatırım ona göre:)

Son düzenleme:
tamam anlatıorum:) bunu bana değil dediğim eşimin dayısının karısına yapmış ama ohaaa diceksiniz ben bööle kalmıştım kadın anlatınca. -tatlicadiarzu-

birkaç kadın buluşmuşlar yine yeni ağda çıktı demiş caart diye şeyini açmış herkesin içinde bakın pamuk gibi oldu demiş. bizim yengede abla napıyosun Allah aşkına demiş neyse biraz toparlanmış o tepki gösterince. ertesi gün bizimki telefon açmış yengeme ne demiş biliyo musunuz ciddi ciddiiiii kız demiş nazarın dağdi pamuk gibi şeyime kocaman çiban çıktı demiş. YUHHH diyebilirisiniz yemin ederim her anlattığımın hepsi gerçek.

neyse bu kadar anlatıorum ben şimdi pek görüşmüoruz aile faciasından sonra. arkadaşın topiğini daha fazla meşgul etmiim

ne rezil kadın ya bide iftar sofrasında konuştuğuna bak keşke çarpılsaymış oracıkta-tatlicadiarzu-

aman görüşme sakın ne arızalı kadınlar var be
yasından basından utanmadam sapık sapık konuşuyolar
kaç yasına gelmiş 5 kuruşluk aklı yok:bbo:

cidden yuh dıyorum okuduklarıma evlenmekten korktum resmen....kayınvalıdelerden iğrendim anlattıklarınızdan sonra.

cidden yuh dıyorum okuduklarıma evlenmekten korktum resmen....kayınvalıdelerden iğrendim anlattıklarınızdan sonra.

yok kuşum önyargılı olma kendini bilmeyen insanlarla alakalı olay
herkez böyle değil olur mu hiç yarın bir gün bizde kaynana olucaz
hiç böyle konusurmuyuz :1no2:

eşime göre söyledikleri gayet sıradan bunların sülalesi böyleşmiş meğerse heleki biraraya geldikleride konuşmaları karı koca arasında bile konuşulucak sözler ağıza alınıca kelimeler değil

eşine sıradan geliyorsa işin zor güzelim; ama sen gereken yerde cevabını ver. hiç sevmem bu kadar zevzek muhabbeti. ben annemle bile bu tip muhabbetlere girmem. pat diye veriver cevabını bu kadın saygıdan falan anlamaz terbiyesiz.

arkadaşım sen ne diyorsun şimdi bayılıcammmm. neler var amanınnn nasıl sabrettin? ne terbiyesizce şeyler bunlar. yok şoka girdim yazamıycammmmm

:1shok::1shok:abowww.... delikafadulden

aaaaaaa.......neler duyacağım daha bu kk'da....

yavv çiçek böyle eğlenceli konuları niye bizim mahallede anlatmıyorsun kuzum darıldım şimdiopuyorumnanaktan......

ben bunları eşime anlatmıştım eşim şoka girdi uyarmış annesini ne varki sen nasıl oldun sanki diye bi cevapla karşılaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…