cidden yuh dıyorum okuduklarıma evlenmekten korktum resmen....kayınvalıdelerden iğrendim anlattıklarınızdan sonra.
eşime göre söyledikleri gayet sıradan bunların sülalesi böyleşmiş meğerse heleki biraraya geldikleride konuşmaları karı koca arasında bile konuşulucak sözler ağıza alınıca kelimeler değil
benim eşimin ailesi de böyle ne yazıkki konuşmaya bi başlarlardı eskiden artık ailedeki tüm erkeklerin kayınpederim dahil penis boylarını işlevlerini dalga geçe geçe anlatırlardı saatlerce gülerlerdi bu arada bunlar namazında niyazi-ında hali vakti yerinde yaşları 55 civarı HACI insanlar. Ama bütün esprileri belden aşağı hatta adlı adınca kullanılır cinsel organların ismi a...k falan gibi. hatta millete el şakaları vardır bide kadınların şeylerini sıkarlar göğüslerini mıncıklarlar. (ben izin vermedim) en sonunda bir gün bi patladım bende. misafir çağırmışlardı kız da yeni evli çok titiz bi kızmış haftada 3 kere nevresim değiştirirmiş ona demez mi kayananm 'niye çok mu s...' diye kız mosmor oldu bende sofrada yapmayın bari midem bulandı yuh artık utanmıyosunuzda bakın insanlar size cevap bile vermiyo demekki komik değil diyip sofradan kalkıp gitmiştim. o oldu artık hiçbir şekilde benim yanımda o konular açılmıyor.
tamam anlatıorum:) bunu bana değil dediğim eşimin dayısının karısına yapmış ama ohaaa diceksiniz ben bööle kalmıştım kadın anlatınca. -tatlicadiarzu-
birkaç kadın buluşmuşlar yine yeni ağda çıktı demiş caart diye şeyini açmış herkesin içinde bakın pamuk gibi oldu demiş. bizim yengede abla napıyosun Allah aşkına demiş neyse biraz toparlanmış o tepki gösterince. ertesi gün bizimki telefon açmış yengeme ne demiş biliyo musunuz ciddi ciddiiiii kız demiş nazarın dağdi pamuk gibi şeyime kocaman çiban çıktı demiş. YUHHH diyebilirisiniz yemin ederim her anlattığımın hepsi gerçek.
neyse bu kadar anlatıorum ben şimdi pek görüşmüoruz aile faciasından sonra. arkadaşın topiğini daha fazla meşgul etmiim
benim eşimin ailesi de böyle ne yazıkki konuşmaya bi başlarlardı eskiden artık ailedeki tüm erkeklerin kayınpederim dahil penis boylarını işlevlerini dalga geçe geçe anlatırlardı saatlerce gülerlerdi bu arada bunlar namazında niyazi-ında hali vakti yerinde yaşları 55 civarı HACI insanlar. Ama bütün esprileri belden aşağı hatta adlı adınca kullanılır cinsel organların ismi a...k falan gibi. hatta millete el şakaları vardır bide kadınların şeylerini sıkarlar göğüslerini mıncıklarlar. (ben izin vermedim) en sonunda bir gün bi patladım bende. misafir çağırmışlardı kız da yeni evli çok titiz bi kızmış haftada 3 kere nevresim değiştirirmiş ona demez mi kayananm 'niye çok mu s...' diye kız mosmor oldu bende sofrada yapmayın bari midem bulandı yuh artık utanmıyosunuzda bakın insanlar size cevap bile vermiyo demekki komik değil diyip sofradan kalkıp gitmiştim. o oldu artık hiçbir şekilde benim yanımda o konular açılmıyor.
şenay kısa ve özdü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?