kadın makinalı tüfek gibi ağzını baklasan eliyle işaret eder yine yapar yapacağını
benim kayınvalide bana bi iç çamaşşırları alırdı daha yeni evliyken zannedersinizki ben akşam işe çıkıorum:)
bi de benim halam 50 yaşında hiç evlenmedi iyi bir şirkette genel müdür şuan onun için de dediki şuna bi herif bulalımda fukaranın a.ı şey görsün dedi. bende dedimki insanların yaşamak için daha insani şeylere ihtiyacı var benim halam normal bi kadın evlenicekse onun için evlenmez hayatını paylaşmak için kafası uyuşursa evlenir dedim cevap yok.
arkadaşın ala evli mi o kişiyle peki?
çok güldüm sabah sabah bu bana bi diziyi hatırlattı
Benim Annem Bir Melek dizisini:))))))))))
bence de kadın kendi oğluna laf söylemiş anladığım kadarıyla kırık anten diyerek
sonra da gönlünü almak için odaya girip üstünü örtme numaralarına girdi aklınca
tam komedi afedersin yaaaa
bence de kapını kilitle oğluna bişey derse sen de
nasılsın gibi sen de bir bütünmüşsünüz gibi cevap ver mesela o demiş ki - oğlum iyi uyudun mu?
burda sen atla söze
- Evt anne iyi uyudukkkk de mesela....
sıkma canını amaannn boşver
dur bak ben de sana bişet anlatayım ;
nişanlımın tarafı malatyalı benim abisi de muğlalı üniv. den kız aldı ben de bursaydanım ya
bi gün oturuken kayınpeder benim durduuu durdu düşünceli ama.... dedi ki sonra
- yaw iki oğlum da gitti başka memleketten kız aldı... dedi
yaw güler misin ağlarmısın
güldüm tabiki nişanlım annesi görümcem bunlar başladı gülmeye
sonra ben o gülmeden sonra çıktım dedim ki
-- yaw babacım böyle oldu ama istersen ben size sizin ordan bi kız bulayım dedim olmayacak böyle dedim...
sonra anladı tabi utandı ama kahkahalara boğulduk...:)))
yani diyeceğim o ki fazla takmaya gerek yok gül geç işte boşboğazlık hepimiz yapıyoruz yeri geldiğinde:))
benim teyzem çok büyük ameliyatlar geçirdi hem böbreği yok hem mesanesi ufak tuvaletini fazla tutamıyor o yüzden. kayınvalidem bizimkileri çaya çağırmıştı yeni evliyken kapıdan uğurlsrken tutup teyzemin şeyini sıkmış. teyzemden bi çığlık kadıncağız altına yaptı düşünün yani rezaleti. bunlar üstüne bir sürü garip olay daha yaşadık sonuç çok büyük kavgalar. şimdi ben istanbulun bi ucunda onlar bi ucunda evime ble zor geliolar.
böyle nişantaşınta burberry eşarp takan hermes çantayla gezen eteği uzun ancak yırtmacından poposunu görebileceğiniz hatta iç çamaşırcıya girip jartiyer alan bi kadın görürseniz o kadın benim kayınvalidemdir:) kendisi sonradan görmedir ve benimle aşık atar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?