ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

okudukca şoka girdim vallahi sayfaları..hayatta ne kadar bayagı ne kadar haif insanlar varmış..
böyle bir muhabbete maruz kalsaydım eger yapacagım tek sey ya o ınsaları hayatımdan cıkarmak olurdu ya da kendımı o hayattan..insanın ar damarı çatlamaya görsün bir kez..

valla cok yakinima da sahit oldum yakinimin eltisiydi aniy vede kaliyorlardi gelin kaynana kaynana ogluda ayak uclarina yatak hazirlar orda yatardi oglu.gelinde görmceleri ile bir yatardi.
bir gün biz gitik o gün yatiya kalcaz mecbur.
o gün görümceleriyle biz bir odada kaldik gelin yazik kedni yatti.kocasida bnu firsat bilmis karisinin yanina gelmis.tam ise koyulmuslar.kaynana gece yarisi bir baksa ki oglan ayak ucunda yok hemen gelinni odasina dalmis.oglan kendini kltuga zor atmis.ayrilip:))
sabah oldu gelin bir anlatiyor öyle sinir olmustum ki.ama kendi kizi yatiya gelse damadi ile ayni yerde yatirir eliyle yataklarini eder.

şok oldum ya ne kadar cahilce ve afedersiniz ama edepsizce... kayınvalideniz oğlunun durumuyla dalga geçebiliyor olması hemde yatak odanıza dalması çok korkunç daha çok oğlunun durumundan dolayı ona üzülmemesi için teselli vermesi gerekirken birde dalga geçiyor.
bence araya mesafe koy çok tuhaf bir kadın ya anlayamadım şaka gibi...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
fukaranın falan şey görsün falan tövbe tövbe :1ninca:

ben aynı durumda olsam ekonomık özgürlüğüm olmasa bile anneme anlatırdım durumu ve dırek babamın evine giderdim.oldu canım başka emri varmıydı nerde yatacağımıza hatta ne zaman napcağımızada o karar versin.semra hanımdan betermiş bu kayınvalide.

çok güldüm sabah sabah bu bana bi diziyi hatırlattı

Benim Annem Bir Melek dizisini:))))))))))

bence de kadın kendi oğluna laf söylemiş anladığım kadarıyla kırık anten diyerek

sonra da gönlünü almak için odaya girip üstünü örtme numaralarına girdi aklınca

tam komedi afedersin yaaaa

bence de kapını kilitle oğluna bişey derse sen de

nasılsın gibi sen de bir bütünmüşsünüz gibi cevap ver mesela o demiş ki - oğlum iyi uyudun mu?

burda sen atla söze

- Evt anne iyi uyudukkkk de mesela....

sıkma canını amaannn boşver

dur bak ben de sana bişet anlatayım ;
nişanlımın tarafı malatyalı benim abisi de muğlalı üniv. den kız aldı ben de bursaydanım ya

bi gün oturuken kayınpeder benim durduuu durdu düşünceli ama.... dedi ki sonra

- yaw iki oğlum da gitti başka memleketten kız aldı... dedi

yaw güler misin ağlarmısın

güldüm tabiki nişanlım annesi görümcem bunlar başladı gülmeye

sonra ben o gülmeden sonra çıktım dedim ki
-- yaw babacım böyle oldu ama istersen ben size sizin ordan bi kız bulayım dedim olmayacak böyle dedim...

sonra anladı tabi utandı ama kahkahalara boğulduk...:)))

yani diyeceğim o ki fazla takmaya gerek yok gül geç işte boşboğazlık hepimiz yapıyoruz yeri geldiğinde:))

:roflol:
boşbağazlık tmm ama bu fazla edepsizce o yüzden sinirleniyorum:umursamaz:
hiç alışık değilim o tarz konuşmalara:kedi:

ay çiçek yazdıklarını okudukça gözlerim yuvalarından fırlıyor:1shok:

benim teyzem çok büyük ameliyatlar geçirdi hem böbreği yok hem mesanesi ufak tuvaletini fazla tutamıyor o yüzden. kayınvalidem bizimkileri çaya çağırmıştı yeni evliyken kapıdan uğurlsrken tutup teyzemin şeyini sıkmış. teyzemden bi çığlık kadıncağız altına yaptı düşünün yani rezaleti. bunlar üstüne bir sürü garip olay daha yaşadık sonuç çok büyük kavgalar. şimdi ben istanbulun bi ucunda onlar bi ucunda evime ble zor geliolar.

böyle nişantaşınta burberry eşarp takan hermes çantayla gezen eteği uzun ancak yırtmacından poposunu görebileceğiniz hatta iç çamaşırcıya girip jartiyer alan bi kadın görürseniz o kadın benim kayınvalidemdir:) kendisi sonradan görmedir ve benimle aşık atar:)

canım ya eşinin spremlerinin düşük olmasıyla ilgili değildir kırık anten meselesi bu şaka hep yapılır ama bir kırık antenle geldin o da ellersem çekiyor ellemezsem çekmiyor denir yani sen yanlış anlama hem de kadın neden oğlunu kötülesin ki milletin yanında.

teyzenin şeyini mi sıktı:1shok:

beterin beteri vardır demişlerya doğru söylemişleralkisalkisalkis

çiçek keşke teyzen biraz daha acele etseydi kayınvalidenin elini boş geri çevirmeseydiyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…