ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

ewet valla çiçekcim alınmada böyle bir aileden eşin nasıl sağ salim çıkmış ?? gerçektende ohaaalık bir aile allahtan tavrını koymuşsun

ay bana bakın önceki sayfalarıda okuyun sabah uyanmış biri kayınvalide yatakta oğluna masaj yapıyomuş ay tutamıyorum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh beeeeeeeeeeeeee

ewet valla çiçekcim alınmada böyle bir aileden eşin nasıl sağ salim çıkmış ?? gerçektende ohaaalık bir aile allahtan tavrını koymuşsun

bende bilmiom eşim saint benoit mezunu ikimizde bilgi işletme okuduk orda tanıştık çok normal ve aydın bi insandır kendisi bunlardan nasıl çıktı bilmiorum.

benim kayınvalidemde ilk evlendiğimiz zaman eşime banyo yaptınız mı falan diye sorardı.S bana diyemezdi çünkü onun dilini anlamıyordum..kç defa sormuş:S
eltim deseniz o da iyi bir insandırda ağzı da pek nir terbiyelidir(!) geçen gün başka eltimde karşılaştık..kızının komşusu varmış ta,kocası kadını aldatıyormuş da..onda a........ varsa bunda da varmış,onda g...... varsa bunda da varmış....dünürüde oradaydı..o da aynı onun gibi:S...2 saat boyunca nerdeyse kusacaktım..hep bunlar konuşuldu.S...öteki eltim dürter onu,sus sus diye.)) kızının yanında , kocasıyla gece ,kayınpederin onları nasıl bastıklarını anlatır....offfff..neyseki onu çok görmüyorum.uzakta..

seni kıskandığı için odana girmiş. bunu mu sıkıntı ediyorsun iLLERDE NE KAYNANALAR VAR sende eşine daha sıkı sarıL, daha iyi davran o zaman çatLar kıskançlıktan. zemuszemus

ben hep şaşmışımdır ama doğru sanırım
her ailimden bi zalim
herzalimden bir alim lafı
çiçekçim aileye bak ama sen eşinle mutlusun
ailede ii eşde ii olsun yok sanırım

bana boyle bırsey dese 40 yıll düşünsem anlamam he..

sen iyi anlamıssın kız kaydirigubbakcemile3

iki terazi bir arazi miii ,sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…