ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

Çiçek canım sen ayrı bir topik aç,kaynananla ilgili ,baya rating alacak!:dance:

abowwwwww benim kaynana bi melekmiş de haberim yokmuş......kız çiçek neymiş senin bu kaynanan okudukça şokkkkkkkkkk oluyom..

walla çiçekkkk sende bitmiyor bu yaşanmışlıklar iyi bari kafayı yemeden kurtulmuşsun eşin iyiymiş bari

şimdi benim kınamda bunlar azdı kudurdu yine kama sutracı kaynanam şeyinin önüne bir muz koymuş gelmiş benim rahmetli zavallı babaneme teyze bak çok sene olmuştur burda ne var diye dürtmüş kadıncağızı. babanem evlaım çok ayıp napıyosun diyip dönüp arkasını gitmiş.

walla çiçekkkk sende bitmiyor bu yaşanmışlıklar iyi bari kafayı yemeden kurtulmuşsun eşin iyiymiş bari

ya eşim çok başka bi insan salak aptal bile demez küfür etmez tam bi beyefendidir
Hatta o da utanıyo annesinden ama kadın laf anlamıo. bizim düğünde eşimin arkadaşı da vardı onların 2 kızı var. kadına gitmiş demişki git demiş bu gece adama a... ver pozisyonları anlatmış apaçık şekilde oğlan olur öyle demiş kadın şok olmuş. bana anlattılar ben utandım eşime söyleyemedim bile.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya valla oha ya baska bişey diyemicem
babbannen şok olmuştur ya

ohaaa demek bile az kalıyor nasıl insanmışlar beeee

gülmekten gözlerimden ağlarcasına yaşlar geldidelikafadulden
karnım kasıldı valla
ben böyle bişey duymadım ya sırnaşık şey

şaka değilmi ?:jeyyar:
Böyle birşey gerçek olamaz ya şaka programlarında yada şu skeç yapan eğlernce programlarında olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…