şimdi benim kınamda bunlar azdı kudurdu yine kama sutracı kaynanam şeyinin önüne bir muz koymuş gelmiş benim rahmetli zavallı babaneme teyze bak çok sene olmuştur burda ne var diye dürtmüş kadıncağızı. babanem evlaım çok ayıp napıyosun diyip dönüp arkasını gitmiş.
ya eşim çok başka bi insan salak aptal bile demez küfür etmez tam bi beyefendidir
Hatta o da utanıyo annesinden ama kadın laf anlamıo. bizim düğünde eşimin arkadaşı da vardı onların 2 kızı var. kadına gitmiş demişki git demiş bu gece adama a... ver pozisyonları anlatmış apaçık şekilde oğlan olur öyle demiş kadın şok olmuş. bana anlattılar ben utandım eşime söyleyemedim bile.
şaka değilmi ?:jeyyar:
Böyle birşey gerçek olamaz ya şaka programlarında yada şu skeç yapan eğlernce programlarında olur...
çok çok afedersin affına sığanarak söylüyorum bu kadın manyak mı ne yaa, aaa ??? hadi bi laf etmiş belki herkes anlamamıştırda odaya girip üst mü örtülür ??? hayret valla, ayrıca onun karşısında 3 yaşında bi çocuk var eşiniz kaç yaşında bilmem ama yaş 16 bile olsa evlendikten sonra onun sorumluluğu annede değil eştedir, o ilgilenir herşeyiyle.yatağı paylaşan eşi örter üstüne.bencee en iyisi siz hep kapınızı kapatın yaa, umarım kırmamışımdır sizi.ama kendi başıma gelmiş gibi sinir oldum.
şimdi benim kınamda bunlar azdı kudurdu yine kama sutracı kaynanam şeyinin önüne bir muz koymuş gelmiş benim rahmetli zavallı babaneme teyze bak çok sene olmuştur burda ne var diye dürtmüş kadıncağızı. babanem evlaım çok ayıp napıyosun diyip dönüp arkasını gitmiş.
Benim kayınvalide seninkinin tam tersi yanında kocama canım bile diyemiyorum acayip ağır bi kadın tabi çok sıkıcı oluyor bi süre sonra kaydirigubbakcemile3bi ara açarım gülersiniz hep beraber
ayyyyyyyy inanmıyorumm yaaaa:1shok:benim teyzem çok büyük ameliyatlar geçirdi hem böbreği yok hem mesanesi ufak tuvaletini fazla tutamıyor o yüzden. kayınvalidem bizimkileri çaya çağırmıştı yeni evliyken kapıdan uğurlsrken tutup teyzemin şeyini sıkmış. teyzemden bi çığlık kadıncağız altına yaptı düşünün yani rezaleti. bunlar üstüne bir sürü garip olay daha yaşadık sonuç çok büyük kavgalar. şimdi ben istanbulun bi ucunda onlar bi ucunda evime ble zor geliolar.
benim kayınvalide bana bi iç çamaşşırları alırdı daha yeni evliyken zannedersinizki ben akşam işe çıkıorum:)
bi de benim halam 50 yaşında hiç evlenmedi iyi bir şirkette genel müdür şuan onun için de dediki şuna bi herif bulalımda fukaranın a.ı şey görsün dedi. bende dedimki insanların yaşamak için daha insani şeylere ihtiyacı var benim halam normal bi kadın evlenicekse onun için evlenmez hayatını paylaşmak için kafası uyuşursa evlenir dedim cevap yok.
ne şaka programı ne skeç nede eğlence programı bir bir yaşadım
benim teyzem çok büyük ameliyatlar geçirdi hem böbreği yok hem mesanesi ufak tuvaletini fazla tutamıyor o yüzden. kayınvalidem bizimkileri çaya çağırmıştı yeni evliyken kapıdan uğurlsrken tutup teyzemin şeyini sıkmış. teyzemden bi çığlık kadıncağız altına yaptı düşünün yani rezaleti. bunlar üstüne bir sürü garip olay daha yaşadık sonuç çok büyük kavgalar. şimdi ben istanbulun bi ucunda onlar bi ucunda evime ble zor geliolar.
birgün yine evde tv seyrediyorum eşimle annesi balkonda sigara içiyorlar kayınvalidem ayyy uyyyy diye kırıtarak kapıyı açtı eşim de peşinden ben hiç bakmadım tv ye devam ettim. Bir iki saniye geçti sesler devam ediyor bir döndüm baktım annesi oğlunun poposunu açmış eşofmanının arkasını indirmiş oğlu da annesinin açmaya çalışıyor.. Hey allahım ne insanlardı ne günlerdi yaa . Bunlara ters ters baktım ne yapıyorsunuz ya utnamıyor musun kocaman insanlar dedim al oğlunu vvur anasına dedim de kayınvalide utandı bırakttılar boğuşmayı. Evde zaten ben anneydim onlar eş devamlı oynaşma sırnaşma bunlardaydı.
o adamla evlımısın hala
yok canım boşanıyorum annesiyle başbaşa bıraktım onu ben.
ama üzlüyorum bu erkek anneleri (istisnalar hariç) neden böyle oluyorlar diye. mesela biz gezmeye giderdi eşimin montunu sokağın ortası "oğlum gel giydirim üşütme" der giydirirdi. biri eşime benle selam yollardı o aleyküm selam derdi. biri bana eşimi sorardı o iyi iyi derdi. yani bir gece unutmuyorum yine eşimla yatak odamızdayız. kayınvalide geldi kapının dışından "git .... dan teyzeni al" diye seslendi. ve biz o haldeydik yani. eşimde resmen kalktı üstünü giydi ve gitti. üstelik dediği yer 10 dk. lık yer inanın ve kayınvalidemde araba kulanmayı biliyor. bende sinirimden uyudum gecikince. teyzesine gitmiş. neyse sabahta bana fırça attı bir sürü neden beklememişim uyumuşum diye.yani böyle bir eş ve böyle bir kayınvalide vardı dayanamadım daha fazla. allah yardım etsin bu durumdakilere inan çok zor....:sinifsinif:
kayınvalidem memleketten geldi dün akşam annemler bizdeler bir sürü misafir dayımlar amcalar falan o ara şakalaşırken eşim bana ne getirdin annenin evinden? dedi kayınvalidem o arada lafa atladı iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten o an evde bir seszizlik hemen eşim konuyu değiştirdi sonra annesini mutfağa çekti kadın demesinmi yabancımı var?bu kişiliksiz kadına ne demeli?
(kırık anten derken eşimin spermleri düşük onu ifade etmek istiyor)
ayrıca gece yatak odamıza girdi e havalar sıcak malum cam acık kısacık gecelik giymişim kadın pikeyi çekti üzerimden oğlunu iyice sarmaladı çıktı odadan şok oldum hemen kalktım kapıyı kilitledim sabahda demesinmi oğluuum:ecrin_bebek:iyi uyudunmu töbe töbe
valla iyi yapıp kurtarmışın canım kendini bu adamla ömür gecmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?