ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

aaaa pesss yani bu kadarıda fazla ben olsam derdim lütfen dün akşamki hareketi bir daha yapmayın diye isteyen alınsın boşver of anam offf çok gıcık oluyorum böyle insanlara

yuhh diyorum başka bişey söylemiyorum.....
yaptığı resmen ayıp böyle terbiyesizlere haddini bildirmek lazım ama....

ay şok oldum ben gebertirim o kaynanayı klava:gece ne işi var benimyatak odamda ağzının payını verin yoksa aynı şeyi birdaha yapar,Allah sabır versin

ya sizi bi atraksiyon halinde yakalasaydı :1shok: izninizle, "kırık antenle selamlaşıp çıkardı" diyesim var.

sabrın bol olsun arkadaşım her gün kafaya taksan hasta olursun, uzak uzak ol ınşaAllah

:roflol::roflol::roflol:gece gece valla koptum canım ALLAH sana sabırlar versin valla bu kayınvalideyle baş etmek zor gibi herkezin içinde bu lafı söyleyen hiç bir şeyden çekinmez

valla gece gece guldum arkadasim hakkini helal et.
ogluna kirik anten demesi valla bilemedim ama bana kalirsa boyle insanlar kendi degerlerini kendileri dusuruyolar. o yuzdne hic prim vermiceksin.
odana girme konusuna gelince de farkettigin anda bas cigligi eve hirsiz girmis de gorsun bakalim odaya girmek neymis. ertesi gun de cok korktum deyip herkese anlat bir guze rezil et valla.
boylesi bu laftan anlar ancak.

şu hırsız girdi olayı süper.kutluyorum...kaydirigubbakcemile5
ben artık kaynanaların yaptıklarına şaşırmamaya başladım.:sm_confused:
bir çoğu aştı artık....
lmaz:

hahahahhahaha işin var senin o kadınla ama iyi ya baya eğlencelidir bol bol gülersin. benimkide yapar arada öyle saçmalıklar:))

:1rolleyes:

su hirsiz olayi süper ya gülmekten karnima agrilar girdi :roflol:
Gercekten böyle densiz Kadinlarla ancak böyle kurnaz olursan Bas edebilirsin. Bence toplumda seni rezil degil kendini rezil etmis, bosver cok büyük konu olmadikca karsilik bile verme birak kendini rezil etsin

Daha çok yeni evliydim annemlere gittik , kayınvalidem eşimin etyzesi benim akrabalarım falan 8 - 9 kişilik bir kadın gurubu.
Kendime pantolon almıştım paçaları uzun geliyordu anneme söyledim paçalarını yaparmısın diye
sen neden yapmıyorsun dedi , kesemedim makasım körmüş kesmiyor dedim.
Eşimin teyzesi atladı oradan makasın kesmiyormu diye
bende saf saf aynı cevabı veriyorum evet kesmiyor diyorum
bu soru arka arkaya bir kaç kez soruldu bende şu an sizin anlamadığını gibi anlamadım ve aynı saflıkla cevap verdim
Herkeste bir kahkaha biz annemle birbirimize bakıyoruz ne oluyor diye ve bombayı patlattı sonunda
Akşam kocan gelince söylersinde bilersiniz :1shok:
bir kaç saniyelik şoktan sonra kendime geldim ve
" benimle kesinlikle bir daha bu şekilde konuşmayın , bu tür konuşmalardan hiç haz etmem kırıcı olurum" dedim
ve o gün bugündür 2,5 sene geçti herkesle yaptıkları bu saçma muhabbetleri benimle yapmazlar.
bırakın yattıktan sonrasını , misafir falan olduğu zaman sigara içmek için yatakodasına girerim kapıyı çalmadan girmezler
Önceki Ramazan taşınıyorduk kayınvalidemlerde 10 gün kadar kaldık sahura kaldıracakalrı zaman salondan bize telefon ediyorlardı
çünki vakti zamanında tavrımı belli ettim , sizede tavsye ederim
Bu arada makasın ne olduğunu ve bileme eylemini anlamışsınızdır sanırım.

ay ne o öyle dilber hala gibi laflar teyzede
odaya dalmasınada kocaman bi oha diyorum çünkü içimden baska bişey gelmedi
yaz günüde oğlunu kundaklaması akıl sağlığında çatırdamalar olduğunu gösteriyo

dün akşam uyardım anne lütfen kapıyı vurmadan odaya girme diye
aldığım cevep:
öyle yarı çıplak yatmayın yavrum deprem olur öylece sokağa çıkarsınız ayrıca siz gece duş almıyormusunuz hiç sesiniz çıkmıyor
:bbo:
ben bu kadına daha ne diyim pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…