kayınvalidem memleketten geldi dün akşam annemler bizdeler bir sürü misafir dayımlar amcalar falan o ara şakalaşırken eşim bana ne getirdin annenin evinden? dedi kayınvalidem o arada lafa atladı iki terazi bir arazi sen ne getirdin bir kırık anten o an evde bir seszizlik hemen eşim konuyu değiştirdi sonra annesini mutfağa çekti kadın demesinmi yabancımı var?bu kişiliksiz kadına ne demeli?
(kırık anten derken eşimin spermleri düşük onu ifade etmek istiyor)
ayrıca gece yatak odamıza girdi e havalar sıcak malum cam acık kısacık gecelik giymişim kadın pikeyi çekti üzerimden oğlunu iyice sarmaladı çıktı odadan şok oldum hemen kalktım kapıyı kilitledim sabahda demesinmi oğluuum:ecrin_bebek:iyi uyudunmu töbe töbe
valla gece gece guldum arkadasim hakkini helal et.
ogluna kirik anten demesi valla bilemedim ama bana kalirsa boyle insanlar kendi degerlerini kendileri dusuruyolar. o yuzdne hic prim vermiceksin.
odana girme konusuna gelince de farkettigin anda bas cigligi eve hirsiz girmis de gorsun bakalim odaya girmek neymis. ertesi gun de cok korktum deyip herkese anlat bir guze rezil et valla.
boylesi bu laftan anlar ancak.
kırk yıl dusunsem ılk gece olayına kedı bacagı parcalamak gozuyle bakamazdım sanırım hele hele anten cok komık yaaaa
nasıl bır haya gucudur bu anlamdım
ama bellıkı kayınvalıde bu konularda cok eksık kalmıs sımdıde onların ıntıkamını alıyor
gectı annem gectı sendennnn
canım Allah sana kolaylık versın
hatta su dakıkadan sonra banada cunku her esımı gordugumde anten aklıma gelıcek delikafadulden
ay ne o öyle dilber hala gibi laflar teyzede
odaya dalmasınada kocaman bi oha diyorum çünkü içimden baska bişey gelmedi
yaz günüde oğlunu kundaklaması akıl sağlığında çatırdamalar olduğunu gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?