ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

tövbe estağfurullah :1shok:
alla alla ne insanlar var ama iyi yapmışsın tavrını koyarak

oha yani vallahi oha anacım bu kadın iflah olmaz
kadın sizin cinsel hayatınıza kafayı takmış durumda :1shok:
geceleri duş sesimi dinliyo uyumuyoda :1ninca:

bu kadın normal değil acil siz bunu bi akıl hastanesine yatırın.böyle ömür geçmezklava:

neee?şaka mı yapıyorsun arkadaşım iyice şoka girdim. :1shok: ayyy terbiyesiz dengesiz kadın. sanane be kadın desene. valla benim kayınvalidelim olucak yandım allah atlarım üstüne. tövbe tövbe ya. o neymiş duş falan? ay ne terbiyesiz şeyler; hiç sevmem bu tip muhabbetleri. senin eşin ne yapıyor bunlar söylenirken? kafamçokkarıştı

:1shok: yuuuuhhhh

yahu hersey herkes genclik teknoliji hersey degisiyo su kaynanalar degismiyo
nasil yapabilirki odana dan diye girilirmi
aslinda ona bu rahatligi siz veriyosunuz verin agzini payini yada versin oglu agzini payini yapabiliyomu bidaha :1closedeyes:
odaya girmeyi birak laf atamaz bidaha
bakmis susan bir gelin ogluda bisey demiyo oooohh ne ala memleket klava:

büyükler bazen duş almayı falan iyi geçiniyolar demekki diye algılıyolar ama çok yanlış
şeyler yapıolare bunu denetlerkende
ama senin kaynanan durumu edepsizliğe taşımış artık kusura bakma canım
ne kadar kalcaklarki sende

ahlak namus ar bızım toplumumuzda cok onemlı dıye gecınılır ama bızım toplumumuza kadarda ınsanın mahremıyetıne kadar karısan bır mıllet daha gormedım ben
densızlıgın bu kadarınada pes demekten baska bısey dıyemıyorum.
ozellıkle bu erkek annelerı ne kadar seyımızın duskunu anlayamıyorum yemın ederım
bunun ozel hayat oldugunu namus olarak algılanması gerektıgını neden kabul etmezler acaba.
cocukluktan erkeklerın yaptıgı her seyı normal karsılayıp kızınkını ahlaksızlık olarak algılarlar erkek cocuklarını kucuklukten ulu orta heryerde konusurlar kızlarınkı ayıp olur
ama gelıne gelınce bunları ortalık yerde konusmayı yıne ogullarını yuceletmek olarak dusunurler
ben boylelerını ınsanı degerlerden ve ahlaktan yoksun olarak degerlendırıyorum arkadasım kusura bakmayın ama
allah yardımcınız olsun bence tavrınızı kesın bır dılle ıletın olmadı bu saygısızlıga son verebılecek bır sekılde agır konusun
kadının baska bır dılden anladıgı yok sanırım

yuh diyorum bu kadarına pes. kayınvalide büyük terbiyesizlik etmiş. kilitleyin kapınızı

yok artııııık.....
bu kadın kendini aşmış...
kardeşim sen bununla aşık atamazsın..
ar namus utanma diye bişiy yok kadında..
açıkcası ben korkarım böyle tiplerden!!!!!!!
kapıyı vurmadan girme sözüne bile bi cevabı var....
bilemedim valla yol yordam göstermeyi....
insan önce ettiği laftan utanacak....
sahi eşi falan yokmu bu kadının ne diye sizin banyo sesinizi duymak için çaba sarfediyor?

eşime göre söyledikleri gayet sıradan bunların sülalesi böyleşmiş meğerse heleki biraraya geldikleride konuşmaları karı koca arasında bile konuşulucak sözler ağıza alınıca kelimeler değil

tekrar diyorum ve Tanrı kaynanayı yarattı.......

kardeş bu modeller böyle iyi örnekler de var ama çoğunluk böyle menopoz da var tabii kudurmuştur sıcaklarda nereye saldıracağını şaşırmış demekki

basit insanların seviyesine düşmemekte fayda var.

benim eşimin ailesi de böyle ne yazıkki konuşmaya bi başlarlardı eskiden artık ailedeki tüm erkeklerin kayınpederim dahil penis boylarını işlevlerini dalga geçe geçe anlatırlardı saatlerce gülerlerdi bu arada bunlar namazında niyazi-ında hali vakti yerinde yaşları 55 civarı HACI insanlar. Ama bütün esprileri belden aşağı hatta adlı adınca kullanılır cinsel organların ismi a...k falan gibi. hatta millete el şakaları vardır bide kadınların şeylerini sıkarlar göğüslerini mıncıklarlar. (ben izin vermedim) en sonunda bir gün bi patladım bende. misafir çağırmışlardı kız da yeni evli çok titiz bi kızmış haftada 3 kere nevresim değiştirirmiş ona demez mi kayananm 'niye çok mu s...' diye kız mosmor oldu bende sofrada yapmayın bari midem bulandı yuh artık utanmıyosunuzda bakın insanlar size cevap bile vermiyo demekki komik değil diyip sofradan kalkıp gitmiştim. o oldu artık hiçbir şekilde benim yanımda o konular açılmıyor.

kadınların göğsünü mıncıklayanlar erkek akrabalar mı
:1ninca:

tabii bizde konular uzun bu insanlar evleneceğimiz gün yatağımın başucuna bez parçaları ve nivea bebek yağı falan koymuşlardı dalga geçer gibi. bende suratlarına baka baka anne bu mutfak bezlerini biri buraya koymuş yanlışlıkla diye mutfağa götürmüştüm. o da onlar mutfak bezi değil dedi tam söyliicekti iyi o zaman banyoda da kullanılmicaana göre atalım kim koymuş bunları demiştim.

kızlar hem gülmek hem oha demek istiosanız ben daha anlatırım size bizde konu bol tabii sonuç aile faciası oldu ama şuan kurtuldum

ucuz kurtulmuşun hakikaten canım hatta allah kurtarmış senı dıyelim

ay oha ya ben o bebek yağını kaynananın basından dökerdim bezide eline verir
git kocan temizlesin derdimklava: ahlak fukarası kadın:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…