Daha çok yeni evliydim annemlere gittik , kayınvalidem eşimin etyzesi benim akrabalarım falan 8 - 9 kişilik bir kadın gurubu.
Kendime pantolon almıştım paçaları uzun geliyordu anneme söyledim paçalarını yaparmısın diye
sen neden yapmıyorsun dedi , kesemedim makasım körmüş kesmiyor dedim.
Eşimin teyzesi atladı oradan makasın kesmiyormu diye
bende saf saf aynı cevabı veriyorum evet kesmiyor diyorum
bu soru arka arkaya bir kaç kez soruldu bende şu an sizin anlamadığını gibi anlamadım ve aynı saflıkla cevap verdim
Herkeste bir kahkaha biz annemle birbirimize bakıyoruz ne oluyor diye ve bombayı patlattı sonunda
Akşam kocan gelince söylersinde bilersiniz :1shok:
bir kaç saniyelik şoktan sonra kendime geldim ve
" benimle kesinlikle bir daha bu şekilde konuşmayın , bu tür konuşmalardan hiç haz etmem kırıcı olurum" dedim
ve o gün bugündür 2,5 sene geçti herkesle yaptıkları bu saçma muhabbetleri benimle yapmazlar.
bırakın yattıktan sonrasını , misafir falan olduğu zaman sigara içmek için yatakodasına girerim kapıyı çalmadan girmezler
Önceki Ramazan taşınıyorduk kayınvalidemlerde 10 gün kadar kaldık sahura kaldıracakalrı zaman salondan bize telefon ediyorlardı
çünki vakti zamanında tavrımı belli ettim , sizede tavsye ederim
Bu arada makasın ne olduğunu ve bileme eylemini anlamışsınızdır sanırım.
dün akşam uyardım anne lütfen kapıyı vurmadan odaya girme diye
aldığım cevep:
öyle yarı çıplak yatmayın yavrum deprem olur öylece sokağa çıkarsınız ayrıca siz gece duş almıyormusunuz hiç sesiniz çıkmıyor
:bbo:
ben bu kadına daha ne diyim pes yani
aldığım cevep:
öyle yarı çıplak yatmayın yavrum deprem olur öylece sokağa çıkarsınız ayrıca siz gece duş almıyormusunuz hiç sesiniz çıkmıyor
aldığım cevep:
neee?şaka mı yapıyorsun arkadaşım iyice şoka girdim. :1shok: ayyy terbiyesiz dengesiz kadın. sanane be kadın desene. valla benim kayınvalidelim olucak yandım allah atlarım üstüne. tövbe tövbe ya. o neymiş duş falan? ay ne terbiyesiz şeyler; hiç sevmem bu tip muhabbetleri. senin eşin ne yapıyor bunlar söylenirken? kafamçokkarıştı
basit insanların seviyesine düşmemekte fayda var.tekrar diyorum ve Tanrı kaynanayı yarattı.......
kardeş bu modeller böyle iyi örnekler de var ama çoğunluk böyle menopoz da var tabii kudurmuştur sıcaklarda nereye saldıracağını şaşırmış demekki
benim eşimin ailesi de böyle ne yazıkki konuşmaya bi başlarlardı eskiden artık ailedeki tüm erkeklerin kayınpederim dahil penis boylarını işlevlerini dalga geçe geçe anlatırlardı saatlerce gülerlerdi bu arada bunlar namazında niyazi-ında hali vakti yerinde yaşları 55 civarı HACI insanlar. Ama bütün esprileri belden aşağı hatta adlı adınca kullanılır cinsel organların ismi a...k falan gibi. hatta millete el şakaları vardır bide kadınların şeylerini sıkarlar göğüslerini mıncıklarlar. (ben izin vermedim) en sonunda bir gün bi patladım bende. misafir çağırmışlardı kız da yeni evli çok titiz bi kızmış haftada 3 kere nevresim değiştirirmiş ona demez mi kayananm 'niye çok mu s...' diye kız mosmor oldu bende sofrada yapmayın bari midem bulandı yuh artık utanmıyosunuzda bakın insanlar size cevap bile vermiyo demekki komik değil diyip sofradan kalkıp gitmiştim. o oldu artık hiçbir şekilde benim yanımda o konular açılmıyor.
kadınların göğsünü mıncıklayanlar erkek akrabalar mı
:1ninca:
tabii bizde konular uzun bu insanlar evleneceğimiz gün yatağımın başucuna bez parçaları ve nivea bebek yağı falan koymuşlardı dalga geçer gibi. bende suratlarına baka baka anne bu mutfak bezlerini biri buraya koymuş yanlışlıkla diye mutfağa götürmüştüm. o da onlar mutfak bezi değil dedi tam söyliicekti iyi o zaman banyoda da kullanılmicaana göre atalım kim koymuş bunları demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?