Selam kızlar şükür benim askerimin artık kıbrıs günleri bitiyor hayatımızda anı olarak yerlerini almak üzere bekliyor.
BU sabah 5 te çıkış yapacak ve artık kavuşacağız Allahın izinyle.
Aşkım memleketi sivasa geçiyor pazartesi uçakla bnde bu akşam yola çıkıyorum sivasa doğru aşk için aşkım için
Pazartesi öğleden sonra aşkımlayız inşAllah
Darısı sizlerin başına inşAllah.
ŞAFAAAAKKKKK DOĞAN GÜNEŞ BAŞKADA YOK
Selam kızlar şükür benim askerimin artık kıbrıs günleri bitiyor hayatımızda anı olarak yerlerini almak üzere bekliyor.
BU sabah 5 te çıkış yapacak ve artık kavuşacağız Allahın izinyle.
Aşkım memleketi sivasa geçiyor pazartesi uçakla bnde bu akşam yola çıkıyorum sivasa doğru aşk için aşkım için
Pazartesi öğleden sonra aşkımlayız inşAllah
Darısı sizlerin başına inşAllah.
ŞAFAAAAKKKKK DOĞAN GÜNEŞ BAŞKADA YOK
Kizlarrr? Hadi inzarin askeri geldi size ne oldu nereye kayboldunuz? Askerini ozleyen dertlesmek isteyen yok mu? Herkes halinden memnun mu?
Hahahaha yok şekerim nerdeeeee şafak karanlık benin yazsam ne fayda...1 sene var daha kısa dönem bile değil. Deli gibi özlüyorum zorlanıyorum onsuz...
canmm ne bu hal kendine gelBir buhranli pazar daha... biz pazarlari birbirimize ayirrdik cumartesi de calistigi icin. Simdi resmen vücudumun diğer yarisi yokmus gibi kanepeye yapistim kalksam yuruyemeyecek gibiyim. Mecalim yok. Nasil gececek bu aylar.. ankarada hic yakin arkdasim da kalmamisken. Kitabimi sevmistim o bitti ve amacsiz kaldim adeta!hayattan calinan en guzel aylar..
Ama dun ilk kez webcamden gordum yirmi gun sonra.. dunyalar benim oldu. Ama onun da bi gun sürdü mutluluğu
Cok tesekkur ederim destegin icin.. tek gezmeyi de sevmiyorum annemin dizleri agriyo bi yere kadr onunla gidebilecegin mekanlar da. 62 yasinda bi kadinla oturup nargile icemiyorsun tavka oynayamiyorsun..nisanlim benim her seyim olmus sanirim sorun bu.canmm ne bu hal kendine gelevet özlüyoruz istediğimizde göremiyoruz ama geçcek bu günlerde sen böle karamsar olursan sevdğin daha çok üzülür onu teselli etmelisin yapma böle cnm bitcek ve artık hep yanında olcak onu düşün kendine uğraşcak bişey bul çık gez bak kitap okumayıda seviyon demek al bi kitap daha zaman geçer
Cok tesekkur ederim destegin icin.. tek gezmeyi de sevmiyorum annemin dizleri agriyo bi yere kadr onunla gidebilecegin mekanlar da. 62 yasinda bi kadinla oturup nargile icemiyorsun tavka oynayamiyorsun..nisanlim benim her seyim olmus sanirim sorun bu.
bende tek gezmeyi sevmiyorum canm ama insan bunalıo bizaman sonra kalablık biyere git sahil olur meydanlar falan olur orda odur biraz insanları izle falan kafan dağılsın ben yabancı dizi izliyorum mesela zaman geçio belediyenin kursları oluo ücretsiz onlara yazıl hem yeni insanlarla tanışırsın ne billeyim canm sana ne iyi geliosa onu yap tabi en iyi gelen sevdiğimiz ama napalım zamanı gelnce oda olcak
merhaba kızlar benim askerimde manisa alaşehirde asker şuan Allah nasip ederse kurban bayramından sonra kıbrısa gidicek. 14.zırhlı tugayı lojistik komutanlığı bakım birliğine düştü. kıbrısın neresindedir nasıl biyerdir iletişim nasıl. burda arkadaşlar bahsetmiş biraz zorluğundan ama. manisada çok rahat arayabiliyodu. burası biraz sıkıntı olucak gibi sanırım. Orda eşi nişanlısı yada erkek arkadaşı daha önce askerlik yapan varsa beni biraz bilgilendirebilirmisiniz. yada kıbrısın herhangi biyerinde işte1 gün konuşamayınca bile ben huzursuz olurum
Merhaba canim oncelikle sakin ol. Kibris evet basta biraz korkutucu ama insan her seye alisiyor. Simdi en gec iki uc gun icinde taburuna gider ve orda bile kantinde kibris tel karti bulabilir yuksek ihtimal ve ankesorluden arar. Bnm nisanlim guzelyurtta oyle olmustu. Her aksam ankesorluden arayabiliyor. Ben de sen gbiyim hemen senaryo yazmaya basliyorum ama bisi cikmiyo.kibris askerlk icin raht yerlerden biri .Uzun donem mi yapacak? Er olarak diilse cep tel de kullanir belki.. simdiden sikma canini. Onu da uzmemis olursun. Ama gitmeden once telefonunu yurtdisi arama lara actrmayi unutmayin ordan da cift hatli tel alır ya
da varsa burdan cift hatli gotursun kibris hatti alır sana mesaj atar rht bi ortamsa cok sıkı diilse arada
öncelikle açıklamaların için çok teşekkür ederımçok işime yarıycak. evet canım uzun dönem yapıcak yani 1 yıl kadar orda olucak. araştırdığıma göre değirmenlik diye bi yer çıkıyo yazdığımda. yorumlara
aktığımdada kıbrıstaki en iyi yerlerden biri diye yazmış bazıları bazılarıda çöl falan yazmış. neye inanıcamı şaşırdım.:44: artık oraya gidince öğrenicez nasipse. kıbrısta avea kullanılmıyo dıye biliyorum tatlım o konuda bi bilgin var mı peki ?
Bilmem ki bizde vodafone var. O da ordan vodafone aldi carsi izninde konustuk. Uzin donem ne olarak yapacak er mi? Yedeksubay mi? izne filan da gelir
ona sorsan izne gelemeden askerliği bitirmeyi düşünüyoda bakalım dediğini yapabilecek mi:) pek sanmıyorum ama. er olarak yapıcak canım. gerekirse artık bizde vodafone lu oluruz napalım. hergün haberini alayımda. dediğin gibi seneryolar bitmek bilmiyo yoksaaklıma bir sürü şey geliyo sonraaaa ;(
İnşallah mutlu olabilecegi bi gorev verirler canım arkdaslari kafa dengi olsun yoksa askerligin en iyi gorevi bile sevilmez bnm nisanlim her gun iki saat nöbet tutuyo ki en rht o orda düşün
39. Tümen 49.alay komutanligna gitti dimi? Soy adi ozturk olabilir miymis nisanlim sordu. Bir eksikleri varmis taburda cnku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?